В крайна сметка пазара у нас зависи от посоката на пазара в USA.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредни срещи на Клуб Investor.bg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от STПървоначално изпратено от Bobi75не ви се вярва, че ще кажат добри неща за пазара?
ами вече не е интересно да се говори това. интересно е да се говори, че има добри възможности за инвестиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от STПървоначално изпратено от Bobi75не ви се вярва, че ще кажат добри неща за пазара?
ами вече не е интересно да се говори това. интересно е да се говори, че има добри възможности за инвестиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75не ви се вярва, че ще кажат добри неща за пазара?
Коментар
-
Bobi75
не ви се вярва, че ще кажат добри неща за пазара?
Коментар
-
Re: Поредни срещи на Клуб Investor.bg
Първоначално изпратено от ГювечоУнищожителПърво да искажа похвала на инвестор.бг за инициативата и второ
да покоментираме поредната среща:
http://www.investor.bg/?id=57076
"Скъп ли е българският фондов пазар? Докъде може да стигне растежът на борсата? Какво да очакваме от IPO-сделките?“
Аз лично съм заинтригуван от съчетаването на нqkoi дати и събития. Например, че изглежда сме стигнали дъното на поредната корекция 1-2 дена преди изявата, а и че на 15-ти Монбат оповестява прогнозите си.
Дали пък лекцията няма да очертае една привлекателност появила се на нашата борса, привлекателност за инвестиранеLife won't wait for you.
Коментар
-
Поредни срещи на Клуб Investor.bg
Първо да искажа похвала на инвестор.бг за инициативата и второ
да покоментираме поредната среща:
http://www.investor.bg/?id=57076
"Скъп ли е българският фондов пазар? Докъде може да стигне растежът на борсата? Какво да очакваме от IPO-сделките?“
Аз лично съм заинтригуван от съчетаването на някои дати и събития. Например, че изглежда сме стигнали дъното на поредната корекция 1-2 дена преди изявата, а и че на 15-ти Монбат оповестява прогнозите си.
Дали пък лекцията няма да очертае една привлекателност появила се на нашата борса, привлекателност за инвестиране0ДА0%0НЕ0%0Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар