are you fuckin' crazy to spend money for assholes and victim your time for grand-manipulators!???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредни срещи на Клуб Investor.bg
Collapse
X
-
EDNO PREDLOJENIE KAM INVESTOR.BG..TEHNOLOGIITE NAPREDNAHA DOSTA ZASHTO NE KACHITE VIDEO OT SRESHTATA NAPRIMER V YOUTUBE DA MOJE I HORA KOITO SA NIAMALI VAZMOJNOST DA PRISASTVAT DA GO VIDIAT MAKAR I SAS ZAKASNENIE
SASHTO SHTE E INTERESNO I PRESKONFENCII ZA IPO-TA DA SE KACHAT NA VIDEOToo many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormДа давам пари за лекция на К.К ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ReadOnlyПодкрепям VS!... нямам възможност да присъствам ;(
С интерес бих изгледал видео или бих слушал аудио запис!
До пичовете от investor.bg: Моля правете някакъв запис на тези срещи, благодаря.
Коментар
-
По принцип идеята за тези срещи е отлична.
Имам едно предложение до организаторите. Моля модераторът да предаде и помислят сериозно.
Да заснемат цялото мероприятие с цифрова камера. Може и съвсем аматьорски да е, няма значение. После да го качат за гледане - ако щат в Гугъл или в Яху има такива опции за видео.
Виждал съм други пресконференции така се отразяват. Дори някои български вестници вече в онлайн изданията си почнаха да качват и видео.
Така ще се достигне до максимална публика. Ще е и реклама за Инвестора.
Лесно е за осъществяване. Тези 15 лв вход сега знам, че са за фейс контрол, и нека си остане. Но едва ли е сте го закъсали, за да изкарвате кинти...
Коментар
-
„Има ли истерия на БФБ-София? „Нужно“ ли е охлаждане на страстите? Какво можем да очакваме от предстоящите IPO-та?“
Срещата ще се състои от 17:30 часа на 15 ноември (четвъртък) в хотел Арена ди Сердика на адрес:
София 1000, ул. Будапеща 2-4, зала Арена
как ги сменят тия лекции, не си е работа
Коментар
Коментар