If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бре, много варненци имало. А, на местожителството ви защо не пише? надява се на една евентуална среща във варна да има и инвеститори от други градове. Гледах клипчето на срещата в София - добре изглеждаше атмосферата и заведенението.
Минах вчера по плажа. Гледам rма оживление вече. Кръчмите пълни. Музиката дъни . Та си мисля, че скоро половин София ще е тук и ще е по-лесно да организираме една среща край морето, пък и настроението ще е по-ведро и отпускарско. Може и кучето на Слънчев вятър да поизкъпиме в морето, та да даде някоя прогноза за награда .
Аз пък докато си вървях по плажа щях да припадна от тая жега Иначе идеята е добра варненци не сме се виждали
Предвид факта, че Юли и особено Август са най-отпускарските месеци, смятам че тогава е най-удачна една подобна среща край морето. затова и сега пускам тази тема. Не е задължително да е точно на плажа срещата, понеже там няма да можем да си чуем преказката, а и заведенията не са точно за този повод. Някакви идеи за заведения?
Здравейте! Търгувам отскоро на БФБ и с интерес следя коментарите във форума. Живея във Варна и с удоволствие бих присъствал на една среща на трейдърите в града.
Минах вчера по плажа. Гледам rма оживление вече. Кръчмите пълни. Музиката дъни . Та си мисля, че скоро половин София ще е тук и ще е по-лесно да организираме една среща край морето, пък и настроението ще е по-ведро и отпускарско. Може и кучето на Слънчев вятър да поизкъпиме в морето, та да даде някоя прогноза за награда .
Коментар