IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на трейдърите във Варна

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Среща на трейдърите във Варна

Крайно време е. Като местен туземец съм твърдо "За"
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Калимански Хан, Девня - изворчето, Чернево - Барите, и много други такива. Ще ми се нещо в този стил да е И аз с удоволствие бих присъствал.

Коментар

• И аз ще се радвам да присаствам. Относно каде точно заведения колкото изкаш. Само да се саберем повече хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
          Гледах клипчето на срещата в София
          Къде си го гледал това клипче?

Коментар

• Е това ще е друго нещо август съм по морето и ако съм в "кондиция" с радост ще присъствам
            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Бре, много варненци имало. А, на местожителството ви защо не пише? надява се на една евентуална среща във варна да има и инвеститори от други градове. Гледах клипчето на срещата в София - добре изглеждаше атмосферата и заведенението.

Коментар

• Re: Среща на трейдърите във Варна

Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                Минах вчера по плажа. Гледам rма оживление вече. Кръчмите пълни. Музиката дъни . Та си мисля, че скоро половин София ще е тук и ще е по-лесно да организираме една среща край морето, пък и настроението ще е по-ведро и отпускарско. Може и кучето на Слънчев вятър да поизкъпиме в морето, та да даде някоя прогноза за награда .
                Аз пък докато си вървях по плажа щях да припадна от тая жега Иначе идеята е добра варненци не сме се виждали

Коментар

• Предвид факта, че Юли и особено Август са най-отпускарските месеци, смятам че тогава е най-удачна една подобна среща край морето. затова и сега пускам тази тема. Не е задължително да е точно на плажа срещата, понеже там няма да можем да си чуем преказката, а и заведенията не са точно за този повод. Някакви идеи за заведения?

Коментар

• Здравейте! Търгувам отскоро на БФБ и с интерес следя коментарите във форума. Живея във Варна и с удоволствие бих присъствал на една среща на трейдърите в града.

Коментар

• Среща на трейдърите /и аматьорите/ във Варна

"За" съм братя, ама много съм "за" ! Най-сетне шанс и за нас, морските гарги, гларуси де))

Коментар

• Среща на трейдърите във Варна

Минах вчера по плажа. Гледам rма оживление вече. Кръчмите пълни. Музиката дъни . Та си мисля, че скоро половин София ще е тук и ще е по-лесно да организираме една среща край морето, пък и настроението ще е по-ведро и отпускарско. Може и кучето на Слънчев вятър да поизкъпиме в морето, та да даде някоя прогноза за награда .
                      Working...
                      X