If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мале, ми прочутите вече:
3. vhk & 4. Facts
като са там става интересно. Може да се спретне и една партијка, сега е модерно.
Ништо лично аз чета наред и всеки има право на мнение.
Иначе отдавна трябваше да се направи нешто и в Варна!
Izvinjavam se predvaritelno za latinicata no imam malak problem v momenta s kirilicata :-)
Az sam za datata 30.06
lynx - 1 chovek
Ako i drugite priemat tazi data neka da kopirame saob6tenieto kato vseki dobavia nik i broika hora za rezervacija za da se oformi njakakav spisak i da se izjasni broikata.
На мен лично Морска сирена ми харесва като ресторант. Обслужването и менюто са добри, спокоино е. Има и други заведения разбира се, ако не ви харесва там. Жалко, че събориха Димят. Миналата година си правих рожденния ден там и бях много доволен. Аз лично предпочитам ресторант за срещата, а не дървени маси забърсани с гъба, както е на плажа. Акварела до летния театър е спокоино през лятото и бива, но пак си говорим за дървените маси без покривка. Датата 30,06 /събота/ удобна ли е за повечето от вас? Или да я местим Юли, но колкото повече отлагаме ще е по-трудна организацията. На Римската вила някои ходил ли е? Изглежда ми добре, но не съм ходил там.
P.S. Приканвам колегите да не се скатават ами да си кажат кой си е купил виличка краи морето с барбекю или някоя яхта.... не се скатаваите, в една друга тема гледах как се хвалят всички че миналата година изкарали доходност 100-200% и нагоре. Така ли не се намери някой да инвестира в по-горе предложените движими и недвижими имоти, та да му направим сефтето и да го благословим за напред все с такава печалба ... Пък не е нужно да е кореняк варненец
На Морска гара е сватбарско заведение и събота вечер с голяма вероятност е заето. Последния път като ходих там ми се видя малко "соц". Но беше отдавна. Сега може и да са го освежили. Првихме там събиране на випуска и резервацията стана една сложна - "кажете сега кой какво ще поръчва че да го осигурим". В Римската вила не съм ходил но не изглежда зле.
Аз харесвам "Библиотеката" на плажа. Непринудена обстановка подходяща за сезона. А и е малко встрани от шумните заведения по ивицата. Има капацитет да събере и повечко хора. Ако има яснота за бройката хора може да се направи резервация. Предложението на KOSTJUMAR за дата 30.06 на мен ми допада. :-)
Нека започнем с уточняването на подходящ ден. Предполагам за всички ще е най-удачно срещата да е в събота или неделя вечер към 19,00ч. Заведенията на плажа смятам, че не са удачни за този повод. Голяма блъсканица е по това време, а и обслужването куца. А, и приказката няма да можем да си чуем. Мисля, че ще е подходящ ресторант или заведение с по-високо ниво. Прелагам ви ресторант Морска Сирена, на Морска гара. Или Римската вила под Делфинариума в морската градина /Комплекс Максим/. Други предложения? Можем да спретнем и един Джулай морнинг 30,06 се пада събота вечер.
ПП Клипчето на последната среща в София го има на линк в темата Среща на инвеститорите, но някъде по-назад. Качено е във Vbox. Вижте заведението където са се събрали и ще ме разберете , че на плажа няма такова. Тези, които изброих се доближават.
Калимански Хан, Девня - изворчето, Чернево - Барите, и много други такива. Ще ми се нещо в този стил да е И аз с удоволствие бих присъствал.
На Барите е хубаво (бях на 1 Май), но не е в града! Нека срещата е във Варна, някъде по плажа, на място което всеки може да намери, и да стои колкото желае, а не извън Варна.
Твърдо съм против за среща извън града, в най-хубавия му и купонджийски сезон.
Срещата все пак е във Варна, а не в Девня или Чернево
Коментар