IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на трейдърите във Варна

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 30.06

1. Lynх
    2. Костюмар
    3. vhk
    4. Facts[/quote]
    5.Huku

за тази дата съм и някаде на спойно място!

Коментар

• Аз съм за 30.06

Коментар

• Аз съм за 23.06

Коментар

• Мале, ми прочутите вече:
          3. vhk & 4. Facts
          като са там става интересно. Може да се спретне и една партијка, сега е модерно.
          Ништо лично аз чета наред и всеки има право на мнение.
          Иначе отдавна трябваше да се направи нешто и в Варна!

Коментар

• 30.06

1. Lynх
            2. Костюмар
            3. vhk
            4. Facts

Коментар

• 30.06

1. Lynх
              2. Костюмар

Коментар

• Izvinjavam se predvaritelno za latinicata no imam malak problem v momenta s kirilicata :-)
                Az sam za datata 30.06
                lynx - 1 chovek

Ako i drugite priemat tazi data neka da kopirame saob6tenieto kato vseki dobavia nik i broika hora za rezervacija za da se oformi njakakav spisak i da se izjasni broikata.

Коментар

• Среща на инвеститорите:

http://www.vbox7.com/play:5df19a3f

Коментар

• На мен лично Морска сирена ми харесва като ресторант. Обслужването и менюто са добри, спокоино е. Има и други заведения разбира се, ако не ви харесва там. Жалко, че събориха Димят. Миналата година си правих рожденния ден там и бях много доволен. Аз лично предпочитам ресторант за срещата, а не дървени маси забърсани с гъба, както е на плажа. Акварела до летния театър е спокоино през лятото и бива, но пак си говорим за дървените маси без покривка. Датата 30,06 /събота/ удобна ли е за повечето от вас? Или да я местим Юли, но колкото повече отлагаме ще е по-трудна организацията. На Римската вила някои ходил ли е? Изглежда ми добре, но не съм ходил там.

Коментар

• lynx все още е соц обстановката на морска гара.

P.S. Приканвам колегите да не се скатават ами да си кажат кой си е купил виличка краи морето с барбекю или някоя яхта.... не се скатаваите, в една друга тема гледах как се хвалят всички че миналата година изкарали доходност 100-200% и нагоре. Така ли не се намери някой да инвестира в по-горе предложените движими и недвижими имоти, та да му направим сефтето и да го благословим за напред все с такава печалба ... Пък не е нужно да е кореняк варненец

Коментар

• KOSTJUMAR, какво ще кажеш за Фани на Галата? не съм гледал клипчето но ми се струва че говориш за нещо такова

Коментар

• На Морска гара е сватбарско заведение и събота вечер с голяма вероятност е заето. Последния път като ходих там ми се видя малко "соц". Но беше отдавна. Сега може и да са го освежили. Првихме там събиране на випуска и резервацията стана една сложна - "кажете сега кой какво ще поръчва че да го осигурим". В Римската вила не съм ходил но не изглежда зле.
                          Аз харесвам "Библиотеката" на плажа. Непринудена обстановка подходяща за сезона. А и е малко встрани от шумните заведения по ивицата. Има капацитет да събере и повечко хора. Ако има яснота за бройката хора може да се направи резервация. Предложението на KOSTJUMAR за дата 30.06 на мен ми допада. :-)

Коментар

• Нека започнем с уточняването на подходящ ден. Предполагам за всички ще е най-удачно срещата да е в събота или неделя вечер към 19,00ч. Заведенията на плажа смятам, че не са удачни за този повод. Голяма блъсканица е по това време, а и обслужването куца. А, и приказката няма да можем да си чуем. Мисля, че ще е подходящ ресторант или заведение с по-високо ниво. Прелагам ви ресторант Морска Сирена, на Морска гара. Или Римската вила под Делфинариума в морската градина /Комплекс Максим/. Други предложения? Можем да спретнем и един Джулай морнинг 30,06 се пада събота вечер.
                            ПП Клипчето на последната среща в София го има на линк в темата Среща на инвеститорите, но някъде по-назад. Качено е във Vbox. Вижте заведението където са се събрали и ще ме разберете , че на плажа няма такова. Тези, които изброих се доближават.

Коментар

• Аз от 5 месеца се преместих в Варна само кажете КОГА И КЪДЕ?
                              lipsata

Коментар

• Първоначално изпратено от pNx
                                Калимански Хан, Девня - изворчето, Чернево - Барите, и много други такива. Ще ми се нещо в този стил да е И аз с удоволствие бих присъствал.
                                На Барите е хубаво (бях на 1 Май), но не е в града! Нека срещата е във Варна, някъде по плажа, на място което всеки може да намери, и да стои колкото желае, а не извън Варна.
                                Твърдо съм против за среща извън града, в най-хубавия му и купонджийски сезон.
                                Срещата все пак е във Варна, а не в Девня или Чернево
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X