S.G.T.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на трейдърите във Варна
Collapse
X
-
Вила Рома наистина си е снобария и едва ли ще приемат резервация за повече от 10 човека.На мен ми идея за Копитото(Данчо кюфтето на Дружба както го помнят повечето варненци) за добра.Май все още няма програма там и ще бъде добре.Проблем ми е само датата - 30.06. е Рок-феста в Каварна и предполагам,че много от нас ще предпочетат да са там тогава,но ако се насрочи срещатаза тогава бройте ме и менOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Друго възможно решение - китайския ресторант Чжоу, (близо до Икономическия Университет) който е малък, със страхотна кухня и ако се натрупат толкова хора, както на софийските срещи -на практика може да бъде само за срещата.
Но и ресторанта на Морска гара е добър вариант, кухнята е много добра, въпреки, че е много голям, може да се обособи групата, за да се водят разговори. Има и програма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARНа мен лично Морска сирена ми харесва като ресторант. Обслужването и менюто са добри, спокоино е. Има и други заведения разбира се, ако не ви харесва там. Жалко, че събориха Димят. Миналата година си правих рожденния ден там и бях много доволен. Аз лично предпочитам ресторант за срещата, а не дървени маси забърсани с гъба, както е на плажа. Акварела до летния театър е спокоино през лятото и бива, но пак си говорим за дървените маси без покривка. Датата 30,06 /събота/ удобна ли е за повечето от вас? Или да я местим Юли, но колкото повече отлагаме ще е по-трудна организацията. На Римската вила някои ходил ли е? Изглежда ми добре, но не съм ходил там.
Както казах, не съм фен на масите от чам, но не искам и няколко севитьора с потници под ризите да ми се мазнят наоколо, със селски мутри, да ми се кланят като на фараон, а да ми носят порцийки флинтифлюшки от по 50 грама и рязано с ножичка морковче отгоре В такива заведения хранят скъпо и лошо, виното им е добро само на цена и рядко на качество, а жените и мъжете по масите са само бивши или настоящи държавни служители със селски си манталитет.
Още повече в подобните на "Димят заведения дъни някой куц читалищен оркестър тип "Митничарска радост" и няма да си чуем приказката.
Затова нека е заведение с традиции поне от няколко години в което персонала не е сменян или не бяга заради ниски заплати. Казвам го защото си обичам стомаха, а не искам и да се надвикваме с музика поне докато сме на маса.
Оставям на вас избора на заведение, но не давайте на снобарията да ни провали вечерта, а ако ще е снобарска вечер, няма проблем тогава да разбием "Капитан Кук" и да се наплюскаме с омари
Да знаете, че ако някой спомене градината "Камелия" ще гласувам с две ръцеhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар