IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на трейдърите във Варна

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• S.G.T.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
      Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
      Дайте малко по-сериозно да се разберем колко човека ще бъдем на една евентуална среща на 30.06

1 Linx
      2 Костюмар
      3 Ники
      4 Lipsata
      5 Бедната йена
      6 vhk
      7 Facts
      8 Vladev
      mussi
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
        Дайте малко по-сериозно да се разберем колко човека ще бъдем на една евентуална среща на 30.06

1 Linx
        2 Костюмар
        3 Ники
        4 Lipsata
        5 Бедната йена
        6 vhk
        7 Facts
        8 Vladev

Коментар

• Бихте ли моля качили тук после снимки на vhk и Facts? Искам да си ги сложа на бюрото. За постоянно вдъхновение.

Коментар

• 1. Linx
            2. Koстюмар
            3. Ники
            4. Lipsata
            5. Бедната йена
            6. Vladev

Бях в Камелия преди месец. Обстановката не е лоша, само дето сервитьора ми беше сърдит. Не знам защо.

Коментар

• Дайте малко по-сериозно да се разберем колко човека ще бъдем на една евентуална среща на 30.06

1 Linx
              2 Костюмар
              3 Ники
              4 Lipsata
              5 Бедната йена

За Феличе ли се разбираме като заведение , щом като не искате Морска сирена или Римската вила. На Камелия над бризовете някой ходил ли е скоро?

Коментар

• Пращаме ви ги като скъпи гости от София, носещи много по-здрави )))

Коментар

• Голяма банда се събрахте за Варна, да разправяте после как са се представили vhk и Facts )

Коментар

• Първоначално изпратено от lipsata
                    Първоначално изпратено от HuKu
                    30.06

1. Lynх
                    2. Костюмар
                    3. vhk
                    4. Facts
                    5.Huku

за тази дата съм и някаде на спойно място!
                    6. Lipsata[/quote]
                    7. бедната йена
                    аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Здравейте колеги. Бройте ме и мен на 30. Аз съм за комплекс Дружба при Данчо кюфтето))
                      аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKu
                        30.06

1. Lynх
                        2. Костюмар
                        3. vhk
                        4. Facts
                        5.Huku

за тази дата съм и някаде на спойно място![/quote]
                        6. Lipsata
                        lipsata

Коментар

• Вила Рома наистина си е снобария и едва ли ще приемат резервация за повече от 10 човека.На мен ми идея за Копитото(Данчо кюфтето на Дружба както го помнят повечето варненци) за добра.Май все още няма програма там и ще бъде добре.Проблем ми е само датата - 30.06. е Рок-феста в Каварна и предполагам,че много от нас ще предпочетат да са там тогава,но ако се насрочи срещатаза тогава бройте ме и мен
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Друго възможно решение - китайския ресторант Чжоу, (близо до Икономическия Университет) който е малък, със страхотна кухня и ако се натрупат толкова хора, както на софийските срещи -на практика може да бъде само за срещата.
                            Но и ресторанта на Морска гара е добър вариант, кухнята е много добра, въпреки, че е много голям, може да се обособи групата, за да се водят разговори. Има и програма.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                              На мен лично Морска сирена ми харесва като ресторант. Обслужването и менюто са добри, спокоино е. Има и други заведения разбира се, ако не ви харесва там. Жалко, че събориха Димят. Миналата година си правих рожденния ден там и бях много доволен. Аз лично предпочитам ресторант за срещата, а не дървени маси забърсани с гъба, както е на плажа. Акварела до летния театър е спокоино през лятото и бива, но пак си говорим за дървените маси без покривка. Датата 30,06 /събота/ удобна ли е за повечето от вас? Или да я местим Юли, но колкото повече отлагаме ще е по-трудна организацията. На Римската вила някои ходил ли е? Изглежда ми добре, но не съм ходил там.
                              Прав си за гъбата и дървените маси. Също не съм им фен, но Димят бе не много добър ресторант. В натоварените нощи яденето пристигаше от "Камелия" където го приготвяха, а в "Димят" само се сервираше с надценка. Не си им влизал в кухнята затова може би ти е харесало там )))

Както казах, не съм фен на масите от чам, но не искам и няколко севитьора с потници под ризите да ми се мазнят наоколо, със селски мутри, да ми се кланят като на фараон, а да ми носят порцийки флинтифлюшки от по 50 грама и рязано с ножичка морковче отгоре В такива заведения хранят скъпо и лошо, виното им е добро само на цена и рядко на качество, а жените и мъжете по масите са само бивши или настоящи държавни служители със селски си манталитет.
                              Още повече в подобните на "Димят заведения дъни някой куц читалищен оркестър тип "Митничарска радост" и няма да си чуем приказката.

Затова нека е заведение с традиции поне от няколко години в което персонала не е сменян или не бяга заради ниски заплати. Казвам го защото си обичам стомаха, а не искам и да се надвикваме с музика поне докато сме на маса.

Оставям на вас избора на заведение, но не давайте на снобарията да ни провали вечерта, а ако ще е снобарска вечер, няма проблем тогава да разбием "Капитан Кук" и да се наплюскаме с омари

Да знаете, че ако някой спомене градината "Камелия" ще гласувам с две ръце
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Римската вила е доста снобарско май !Селото до военноморското училище е добре,но съм бил само вътре докато беше хладно и беше много шумно.Може би сегав градината ще е ОК.Лесно за намиране и таксиране.Пицарията в Палах център също е ОК.

Коментар

Working...
                                X