IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой покана за Зип.бг?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещото което не ми се вързваше беше с поканите. Въпреки поканите спамери пак ще има, но не ми вярва хора които са се регнали в сайтове като Atol.bg, Elmaz.bg и други ще тръгнат да правят "калабалък" в зип.бг. Само вижте колко покани се раздадаха на тази тема, а тези като пратят на други и стана същата работа която щеше да стене и без покани

Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е трудно това за мен
    Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд

Коментар

• Току що се оказа, че Императорът от форума се познава с един колега
      вече пратих съобщение и на двамата да ги питам откъде се познават
      ето така zip.bg дава информация

накрая ще се окаже че всички имаме по няколко общи познати и сме баджанаци

Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
      Първоначално изпратено от thehun
      Ами ако познавам някой то защо ми е да се регистрирам.
      1-ва причина
      Познаваш някой, но не знаеш, че и брат ти го познава и например много се уважават, така този човек ти става още по-познат защото си видял, че имате общи познати
      2-ра причина, вероятно основна
      Лесен начин за комуникация от теб към познатите и от познатите към теб БЕЗ СПАМ, а със табло за съобщения
      3-та причина
      Лесно създаване на нови контакти на база на съществуващите, защото виждаш чрез кого можеш да се свържеш с даден човек които ти е нужен (опцията най-кратък път)
      4-та причина - оценка на познатите
      Въз основа на познатите на даден твои не много близък познат, можеш да прецениш дали е сериозен (ако познава сериозни хора и т.н.)
      5-та лесно намиране на познати, на които си загубил контакт

Примери много
      -с 3-ма колеги се оказа, че имаме общи познати
      Дори поканих зетя на една колежка, преди тя да го е поканила, разбира се без да знам че й е зет
      - Една колежка редакторка в старт.бг се оказа най-близка приятелка на една състудентка
      - една позната от в. 24 часа (на която бях забравил името, но по лице перфектно се сещах за нея) влезе в зип.бг чрез покана от обща позната. Не само че вече си имаме контакт с познатата от в. 24 ч., но тя се оказа съученичка от Гимназията на една моя позната от 1 до 8 клас и по този начин си възобнових контактите с нея

Открих десетки познати от инвестиционни посредници, които или с годините са сменили работата си или са от други градове

Много са примерите, но не бих ги казвал публично всички

Нека сам открие силата на Зип.бг, рано или късно

Коментар

• Първоначално изпратено от Алекси Андонов
        Първоначално изпратено от Пейо
        ЗИПА е супер!!!
        Но има ли някой идея дали няма да бъде ползвана некоректно базата данни с контактите които са там?
        Пейо, аз като един от големите акционери на Инвестор.бг и участник в създаването на Зип.бг мога да ти гарантирам, че данните ти няма да бъдат използвани по некоректен начин!
        Сайтът и фирмата са регистрирани, като оператор на лични данни и ние нямаме право да продаваме или предоставяме данните на потребителите на външни лица!
        ...
        На мен ЗИПА много ми харесва наистина, притесни ме факта, че дълго време условията за ползване не се виждаха. Не е ли обаче нередно акционер на публично дружество да гарантира нещо свързано с дейността на дружеството. Само да не си помислиш, че се заяждам, приемам напълно думите, просто чета една книга за корпоративно управление и се замислих над казуса .

Поздрави от един доволен потребител на сайтовете ви ...

Коментар

• Първоначално изпратено от thehun
          Ами ако познавам някой то защо ми е да се регистрирам.
          1-ва причина
          Познаваш някой, но не знаеш, че и брат ти го познава и например много се уважават, така този човек ти става още по-познат защото си видял, че имате общи познати
          2-ра причина, вероятно основна
          Лесен начин за комуникация от теб към познатите и от познатите към теб БЕЗ СПАМ, а със табло за съобщения
          3-та причина
          Лесно създаване на нови контакти на база на съществуващите, защото виждаш чрез кого можеш да се свържеш с даден човек които ти е нужен (опцията най-кратък път)
          4-та причина - оценка на познатите
          Въз основа на познатите на даден твои не много близък познат, можеш да прецениш дали е сериозен (ако познава сериозни хора и т.н.)
          5-та лесно намиране на познати, на които си загубил контакт

Примери много
          -с 3-ма колеги се оказа, че имаме общи познати
          Дори поканих зетя на една колежка, преди тя да го е поканила, разбира се без да знам че й е зет
          - Една колежка редакторка в старт.бг се оказа най-близка приятелка на една състудентка
          - една позната от в. 24 часа (на която бях забравил името, но по лице перфектно се сещах за нея) влезе в зип.бг чрез покана от обща позната. Не само че вече си имаме контакт с познатата от в. 24 ч., но тя се оказа съученичка от Гимназията на една моя позната от 1 до 8 клас и по този начин си възобнових контактите с нея

Открих десетки познати от инвестиционни посредници, които или с годините са сменили работата си или са от други градове

Много са примерите, но не бих ги казвал публично всички

Нека сам открие силата на Зип.бг, рано или късно

Коментар

• Първоначално изпратено от Пейо
            ЗИПА е супер!!!
            Но има ли някой идея дали няма да бъде ползвана некоректно базата данни с контактите които са там?
            Пейо, аз като един от големите акционери на Инвестор.бг и участник в създаването на Зип.бг мога да ти гарантирам, че данните ти няма да бъдат използвани по некоректен начин!
            Сайтът и фирмата са регистрирани, като оператор на лични данни и ние нямаме право да продаваме или предоставяме данните на потребителите на външни лица!

Единственото нещо което можеш да очакваш, че за в бъдеще рекламите ще бъдат много по таргетирани. Например на теб, като мъж, няма да ти показваме реклами на тампони или дамски превръзки :-)
            Рекламодателят ще има правото да си купи реклама в дадена таргет група, без обаче да получава от нас списък с данните на потребителите в дадената група!

Що се отнася до листата с контактите ти, това все пак е един вид игра. Никой външен човек няма представа каква е силата на дадената връка. С някой човек може да се познавате бегло от някой форум или купон, но може и да сте най-добрите приятели от 100 години. Това само вие си го знаете :-)

thehun, идеята на сайта е да намериш бивши и настоящи съученици, колеги и познати и да поддържаш онлайн връзка с тях. Хората си сменят телефони, адреси, е-мейли, работни места и т.н. и желанието ни е да създадем едно сигурно място, където винаги можеш да намериш своите познати!

Зип не е сайт за запознанства, а сайт за намиране и контактуване с познати!!!

Има голям смисъл да поканиш и сегашните си най-близки познати по следните причини:
            - животът може да ви раздели по някаква причина, но чрез зип е сигурно, че няма да си загубите координатите.
            - след 1-2 месеца разгледай познатите на твоите познати и с изнеда ще откриеш много общи познати на които вече си им изгубил координатите.

Смисълът на поканите е следния:
            - Много е полезно когато се регистрираш в сайта да имаш поне един познат.
            - Чрез поканите може да се ограничи до минимум регистрацията на злонамерени потребители и администраторите да имат почти пълен контрол над спамърите.

В даден момент (в зависимост от работата) човек има активен контакт с не повече от 150-200 души, но реално през живота си средностатистическият човек се запознава с поне 2000-3000 души!
            Скоро четох, че 60% от хората си намират работа чрез познати! Колко добре би било ако човек знаеше къде работят тези 2000-3000 негови познати и кой какви контакти има... Зип.бг е решение точно на този проблем!

Коментар

• Първоначално изпратено от xtony
              може ли една покана и за мен на xtony@abv.bg
              имаш я

Коментар

• На мен нещо не ми се вързва цялата история. Бил сайт за откриване на приятели и колеги, добре няма проблем. Ама как ще се запозная с други хора като тяхната регистрация е ограничена с покана. Ами ако познавам някой то защо ми е да се регистрирам.

Аз май малко се пооплетах ама се надявам да сте разбрали това което искам да кажа
                Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд

Коментар

• може ли една покана и за мен на xtony@abv.bg

Коментар

• ЗИПА е супер!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от RRS
                      И на мен ми е интересно! Може ли да получа и аз една покана? e-mail sly_ran@abv.bg
                      Пуснах ти покана :-)

Коментар

• На никой ли не му е останала покана? Може ли и я аз да получа? моля!!!

Коментар

• И на мен ми е интересно! Може ли да получа и аз една покана? e-mail sly_ran@abv.bg

Коментар

• ReadOnly, имаш

Коментар

• искам и аз! readonly@start.bg

Коментар

• Spectar имаш покана.

Коментар

Working...
                                X