Благодаря за поканата и отзивчивостта!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли някой покана за Зип.бг?
Collapse
X
-
Здравейте,
Дали някой би могъл да ми изпрати покана за зип.бг? Предварително ви благодаря.
m_veneva@abv.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от lf2Някой може ли да ми прати 1 понана за зип.бг?? Многа ще съм благодарен!!!!!
Е-майл:
xxxhackerATgmailDOTcom
AT - @
DOT - .
Защита от спам ботове.
я къде била причината
след малко имаш покана.
http://zip.bg/user/?id=3003 - my zip.bg profile
http://kukuvicata.blog.bg - performance news
http://www.signalsfx.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от UgoВъпрос 2 (по-важния) - повечето от форума се регистрираха. Търся например да общувам с теб, с Netware, с La Salle - и нищо. Пълно е с регистрирани с някакви второстепенни имейл адреси, а вътре като влезеш - празен профил. най-много някакво име. Това ли е моят човек или не е?
Коментар
-
Идеята за Zip.BG e много добра.Ако ме интересува контакт с даден човек, първо там бих потърсила, поне сега.
За личните данни, какво по-добро решение да се остави на личния избор.Който търси връзка я има и чрез личните съобщения в сайта.
Ако някой си мисли, че е сайт, в който на воля да си четеш кой, кой е или да се забавлявя...да продължи с търсенето в нета))
kukuvicata, поздравявам те за коректния тон.
Много се надявам не само да не намаляваш "кукането си", но и да го увеличиш в останалата част на форума, извън валутния пазар))
Коментар
-
Първоначално изпратено от UgoКукувицо днес явно си имал лош ден. Само налиташ на скандали.
Понеже не си разбрал, обяснявам. Чети бавно.
Аз съм се регистрирал с подробен профил, повечето от познатите ми също. Въпрос 1 - след като така или иначе им имам координатите, за какво ми е да комуникирам през Зип-а? Въпрос 2 (по-важния) - повечето от форума се регистрираха. Търся например да общувам с теб, с Netware, с La Salle - и нищо. Пълно е с регистрирани с някакви второстепенни имейл адреси, а вътре като влезеш - празен профил. най-много някакво име. Това ли е моят човек или не е?
Естествено че анонимността всеки може да си я пази колкото иска. Затова питах какво ги правите тия покани, след като се регистрирате Интересно ми е, може нещо да науча.
И не разваляй хубавата тема с негативизма си моля ти
В zip.bg съм се регистрирал с ИСТИНСКОТО си име, с ИСТИНСКАТА си рождена дата, с ИСТИНСКИЯ си e-mail и с ИСТИНСКИТЕ си GSM и служебен телефон! Ако не ме намираш, значи просто не се познаваме - толкова е просто!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UgoКукувицо днес явно си имал лош ден. Само налиташ на скандали.
Понеже не си разбрал, обяснявам. Чети бавно.
Аз съм се регистрирал с подробен профил, повечето от познатите ми също. Въпрос 1 - след като така или иначе им имам координатите, за какво ми е да комуникирам през Зип-а? Въпрос 2 (по-важния) - повечето от форума се регистрираха. Търся например да общувам с теб, с Netware, с La Salle - и нищо. Пълно е с регистрирани с някакви второстепенни имейл адреси, а вътре като влезеш - празен профил. най-много някакво име. Това ли е моят човек или не е?
Естествено че анонимността всеки може да си я пази колкото иска. Затова питах какво ги правите тия покани, след като се регистрирате Интересно ми е, може нещо да науча.
И не разваляй хубавата тема с негативизма си моля ти
мене не ме намираш само по 1 причина - и нея ще ти я кажа на ЛС.
Посипвам си главата обилно с пепел
В случая не бях прав и май трябва и в бъдеще да си огранича "кукането" както някой преди време писа във темата за форекса
Успех.
Коментар
Коментар