IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой покана за Зип.бг?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря за поканата и отзивчивостта!

Коментар

• Първоначално изпратено от Milka
      Написах мейла,ако е нужно и тел.ще оставя.
      недей, няма нужда
      след минутка ще имаш покана

Коментар

• Написах мейла,ако е нужно и тел.ще оставя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Milka
          Здравейте,
          Дали някой би могъл да ми изпрати покана за зип.бг? Предварително ви благодаря.
          Милке, ако не телефон - поне мейл ни остави да те поканим

Коментар

• Здравейте,
            Дали някой би могъл да ми изпрати покана за зип.бг? Предварително ви благодаря.
            m_veneva@abv.bg

Коментар

• В този свят ако може да вярваш в доброто... аз това добро 1 път не съм го виждал.

Успешен ден и на теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от lf2
                Ем има ботове, които сканират уеб страници за да намерят е-майли и да ги препълнят със спам. За това е.

Инче многоооо благодаря!
                да, сега включих като го каза
                но нали вярвам в доброто и ми беше чудно защо

успешен ден.

Коментар

• Ем има ботове, които сканират уеб страници за да намерят е-майли и да ги препълнят със спам. За това е.

Инче многоооо благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от lf2
                    Някой може ли да ми прати 1 понана за зип.бг?? Многа ще съм благодарен!!!!!

Е-майл:
                    xxxhackerATgmailDOTcom
                    AT - @
                    DOT - .

Защита от спам ботове.
                    чудех се защо много сайтове го правят това с такъв мейл в contact us
                    я къде била причината
                    след малко имаш покана.

http://zip.bg/user/?id=3003 - my zip.bg profile
                    http://kukuvicata.blog.bg - performance news
                    http://www.signalsfx.net

Коментар

• Някой може ли да ми прати 1 понана за зип.бг?? Многа ще съм благодарен!!!!!

Е-майл:
                      xxxhackerATgmailDOTcom
                      AT - @
                      DOT - .

Защита от спам ботове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ugo
                        Въпрос 2 (по-важния) - повечето от форума се регистрираха. Търся например да общувам с теб, с Netware, с La Salle - и нищо. Пълно е с регистрирани с някакви второстепенни имейл адреси, а вътре като влезеш - празен профил. най-много някакво име. Това ли е моят човек или не е?
                        Ugo, не знaех, че си искaл дa се свържеш с мен. Пиши нa ЛС aко нaистинa е тaкa.

Коментар

• Много благодаря на Кукувицата за ЛС. И аз отговорих.
                          Кукувицата е коректен човек, ценност за този форум. И аз поднасям своите извинения за понякога острия тон. Може и по същество в нещо да не съм бил прав.

За "проблема" със Зип.бг мисля, че който иска ме разбра

Коментар

• Идеята за Zip.BG e много добра.Ако ме интересува контакт с даден човек, първо там бих потърсила, поне сега.
                            За личните данни, какво по-добро решение да се остави на личния избор.Който търси връзка я има и чрез личните съобщения в сайта.
                            Ако някой си мисли, че е сайт, в който на воля да си четеш кой, кой е или да се забавлявя...да продължи с търсенето в нета))

kukuvicata, поздравявам те за коректния тон.
                            Много се надявам не само да не намаляваш "кукането си", но и да го увеличиш в останалата част на форума, извън валутния пазар))

Коментар

Кукувицо днес явно си имал лош ден. Само налиташ на скандали.

Понеже не си разбрал, обяснявам. Чети бавно.
                              Аз съм се регистрирал с подробен профил, повечето от познатите ми също. Въпрос 1 - след като така или иначе им имам координатите, за какво ми е да комуникирам през Зип-а? Въпрос 2 (по-важния) - повечето от форума се регистрираха. Търся например да общувам с теб, с Netware, с La Salle - и нищо. Пълно е с регистрирани с някакви второстепенни имейл адреси, а вътре като влезеш - празен профил. най-много някакво име. Това ли е моят човек или не е?
                              Естествено че анонимността всеки може да си я пази колкото иска. Затова питах какво ги правите тия покани, след като се регистрирате Интересно ми е, може нещо да науча.
                              И не разваляй хубавата тема с негативизма си моля ти
                              Ей човече, понеже искаш да общуваш с мен, нека да ти обясня нещо:
                              В zip.bg съм се регистрирал с ИСТИНСКОТО си име, с ИСТИНСКАТА си рождена дата, с ИСТИНСКИЯ си e-mail и с ИСТИНСКИТЕ си GSM и служебен телефон! Ако не ме намираш, значи просто не се познаваме - толкова е просто!
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Кукувицо днес явно си имал лош ден. Само налиташ на скандали.

Понеже не си разбрал, обяснявам. Чети бавно.
                                Аз съм се регистрирал с подробен профил, повечето от познатите ми също. Въпрос 1 - след като така или иначе им имам координатите, за какво ми е да комуникирам през Зип-а? Въпрос 2 (по-важния) - повечето от форума се регистрираха. Търся например да общувам с теб, с Netware, с La Salle - и нищо. Пълно е с регистрирани с някакви второстепенни имейл адреси, а вътре като влезеш - празен профил. най-много някакво име. Това ли е моят човек или не е?
                                Естествено че анонимността всеки може да си я пази колкото иска. Затова питах какво ги правите тия покани, след като се регистрирате Интересно ми е, може нещо да науча.
                                И не разваляй хубавата тема с негативизма си моля ти
                                не, ще ти кажа и нещо, ама на ЛС. за темата с Нетинфо се подведох от хронологията, човек от форума ми обърна внимание на това и се извинявам за по-офанзивния си език в случая, особено за думите че защитаваш позиция от страна на Нетинфо.
                                мене не ме намираш само по 1 причина - и нея ще ти я кажа на ЛС.
                                Посипвам си главата обилно с пепел

В случая не бях прав и май трябва и в бъдеще да си огранича "кукането" както някой преди време писа във темата за форекса

Успех.

Коментар

Working...
                                X