zdraveite.sr,nikoi ne poznavam,no stra6no mn iskam pokana i mn 6te se izkefq ako nqkoi mi prati.a i ako moje da mi obqsnite kakvo po to4no razbirate pod razkrivane na dosta info za sebe si.10x
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли някой покана за Зип.бг?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tyaмерси, Пандора, това вероятно е полезно за новите участници, ще видя за себе си защото според мен по-старите се познават вече и без това, но човек винаги може да намери нови приятели
tya, започнах да се обърквам от многото нови посещения тук (напр., влиза нов човек във форума и - хоп - веднага иска покана за zip.bg - някак неестествено ми изглежда...), но исках да те попитам, ти тази "tya" ли си, която правеше хубавата баница, със собствен бизнес и интереси в инвестирането на борсата...?
Ако - "да" - приятно ми е да разбера, че се навърта наоколо още една дама (както и останалите участнички във форума), която владее изкуството да създава домашен уют...
Вярвам, че има хора и неща (от живота), в които си влюбена. Използвам повода - отминаващият празник на влюбените, за да ти го честитя! Много щастие!
Коментар
-
Ако някой има свободни покани за zip.bg няма да откажа една! Благодаря ви предварително. e-mail-а ми е zar4ev@abv.bg
Коментар
-
Bobi75
Коментар