IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой покана за Зип.бг?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• zdraveite.sr,nikoi ne poznavam,no stra6no mn iskam pokana i mn 6te se izkefq ako nqkoi mi prati.a i ako moje da mi obqsnite kakvo po to4no razbirate pod razkrivane na dosta info za sebe si.10x

Коментар

• благодаря ,безимен, подобно и на теб, радвам се, че ме помниш
      tya

Коментар

• Първоначално изпратено от tya
        мерси, Пандора, това вероятно е полезно за новите участници, ще видя за себе си защото според мен по-старите се познават вече и без това, но човек винаги може да намери нови приятели

tya, започнах да се обърквам от многото нови посещения тук (напр., влиза нов човек във форума и - хоп - веднага иска покана за zip.bg - някак неестествено ми изглежда...), но исках да те попитам, ти тази "tya" ли си, която правеше хубавата баница, със собствен бизнес и интереси в инвестирането на борсата...?

Ако - "да" - приятно ми е да разбера, че се навърта наоколо още една дама (както и останалите участнички във форума), която владее изкуството да създава домашен уют...

Вярвам, че има хора и неща (от живота), в които си влюбена. Използвам повода - отминаващият празник на влюбените, за да ти го честитя! Много щастие!

Коментар

• Така си е

Коментар

• мерси, Пандора, това вероятно е полезно за новите участници, ще видя за себе си защото според мен по-старите се познават вече и без това, но човек винаги може да намери нови приятели
            tya

Коментар

• Чрез поканата можеш да се регистрираш... търсиш и те намират познати пишете си и т.н. разликата е че там не си инкогнито, т.е. разкриваш доста инфо за себе си... Лично аз съм от скоро там, ама вече видях доста познати, които са регистрирани там

Коментар

• всъщност за какво точно служи тази покана? имам такава, но нали тук се срещаме, в кю-то, т.н........... защо още един линк?
                tya

Коментар

• Благодаря мноооооооооооого! ))))
                  Много бърза реакция! Светкавична! Пак благодаря!

Коментар

• Имаш
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Ако някой има свободни покани за zip.bg няма да откажа една! Благодаря ви предварително. e-mail-а ми е zar4ev@abv.bg

Коментар

• Имаш-добре дошъл на борда.

Коментар

• И аз също моля за такава.
                          ebakarjiev@yahoo.com
                          Предварително благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от MIM
                            Моля, за покана
                            m_uzunska@abv.bg
                            Благодаря
                            imash