IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Въобще не го взимам на сериозно тоя смешко.
    Ударът от теб и да ме боли,
    живота ми няма да го провали.
    Лошо ти звучи, но кой ти е крив?
    Bместо тебе друг да правя с мен богат
    Last edited by fearlessss8; 02.05.2015, 03:40.

Коментар

Нали знаеш,че и тези в политиката НЕ СА УСПЯЛИ САМИ??? Някой им е помогнал...

Коментар

Младежа иска да прави пари чрез други без да се поизпоти малко.Не става така.Всяко нещо си има своята цена.Плащаш за успеха или гяволъка с много напрежение,нерви работа или бой.Няма как друго яче.Такива са правилата!
        Аз правилата ги знам перфектно!

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
          Нормално инвеститора да лапне или лапа пари от бизнеса.
          Пич спри да четеш Робърт Киуосаки, дето ти разправя как без образнование ставаш бизнесмен и вземи запиши във Варненския с едно телефонно обаждане приемат.Смятам, че е редно първо да се опиташ да инвестираш в себе си и след това да предложиш своя труд на добра цена... Макар, да не виждам потенциал в теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
            изключително неадекватен отговор предвид 50-те ти поста за заем, идеални части, работа в америка, шофьор и не знам си още какво. Освен това имаш сериозна заблуда за термина "инвеститор". Това е човек, който ще се впечатли от проекта ти и твоите качества да го управляваш и ще ти повери една сума да действаш. Такива неща като "правиМЕ" няма. ТИ правиш, той само лапа защото е извадил кеша, който ти нямаш. Ако ти трябва някой да правите бизнес заедно питай некой съученик. Па дано сберете заедно за нещо, че иначе само ще търсиш "инвеститор" и току виж си се пенсионирал в търсене.
            Нормално инвеститора да лапне или лапа пари от бизнеса.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
              В кое искаш по-точно да успееш
              Ами на първо време да си купя кола- ауди с8 или джип,или форд 2.0 фокус , после апартамент/къща, а това може да стане с помощ от инвеститор .

Коментар

• Продавам Мазе, годишна доходност 20%.

Коментар

Не заслужава доверие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    ...Ами ако е сърбомански педал-мазохист? Тогава? Само че се трепеш да му правиш кефа ли? Щом ташак на публика не помага, май само игнор му е майката.

Коментар

Младежа иска да прави пари чрез други без да се поизпоти малко.Не става така.Всяко нещо си има своята цена.Плащаш за успеха или гяволъка с много напрежение,нерви работа или бой.Няма как друго яче.Такива са правилата!
                      ...Ами ако е сърбомански педал-мазохист? Тогава? Само че се трепеш да му правиш кефа ли? Щом ташак на публика не помага, май само игнор му е майката.

Коментар

• Младежа иска да прави пари чрез други без да се поизпоти малко.Не става така.Всяко нещо си има своята цена.Плащаш за успеха или гяволъка с много напрежение,нерви работа или бой.Няма как друго яче.Такива са правилата!

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                          Идеята да не е "Аз докато не успея да ушия няколко балъка с пари няма да мирясам."Да знаеш обаче, че ще има бой, ебън и сръбска музика.
                          Има го в повече че дори и се повтаря и потретва за научаване на урока!

Коментар

изключително неадекватен отговор предвид 50-те ти поста за заем, идеални части, работа в америка, шофьор и не знам си още какво. Освен това имаш сериозна заблуда за термина "инвеститор". Това е човек, който ще се впечатли от проекта ти и твоите качества да го управляваш и ще ти повери една сума да действаш. Такива неща като "правиМЕ" няма. ТИ правиш, той само лапа защото е извадил кеша, който ти нямаш. Ако ти трябва някой да правите бизнес заедно питай некой съученик. Па дано сберете заедно за нещо, че иначе само ще търсиш "инвеститор" и току виж си се пенсионирал в търсене.
                            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнение
                              Аз бързо трия, защото се извиних, че не използвах правилния израз, тъй като не исках да кажа, че съм социално слаб ама оплесках нещата и така казано звучеше налудничево. А си изтрих постовете, защото не смятам да си губя времето така или иначе с форуми....
                              Всъщност, от колегите тук може да научиш много /разбира се, не само полезни/ неща. Не съжалявай. Но, моля, да не обиждай българина, че бил прост. Не и като цяло. Прости са определени екземпляри но, те прекомпенсират и за останалите.

Коментар

Econlav, съжалявам че не успях да ти отговоря на поста, но много бързо триеш. Добре че са колегите да те цитират да видя какво как.
                                За някои неща съм съгласен с теб, за други не съвсем. Ресурса така или иначе намалява, по-важното е как си го използвал. Не смятам, че е загуба на време - някой, който има възможност, се опитва да помогне на друг. Е, в един момент всичко става една безвъзвратна загуба. Все пак е важно, че всичко остава написано и може да помогне на някой друг в бъдеще.
                                Не ми хареса определението "типичен прост Българин". Защо е нужно да слагаш Българин в цялото словосъчетание? С такива образи е пълно навсякъде.
                                За младите келеши не знам кой го е написал, може и да съм аз, но определено това е доста ширещо се мнение сред преживелите десетина лета и повече от вас. Естествено винаги има изключения, но масовото ниво, не само в България, е отвратително ниско. Ще се въздържа от по-нататъшни коментари по въпроса. Да минем към твоята история - не учиш в България. Добре. Част от ученето ми е извън България и имам поглед в различни образователни системи. Съгласен съм, че нивото ни не е най-високото (строго зависи от областта естествено), но като изядеш още пет-десет хиляди паунда (по 3 на ден) ще разбереш, че университета далеч не е само образование. В този ред на мисли смятам, че получих много от БГ университета. За това и твърдя, че е добре келеша отдолу да запише нещо, каквото и да е, защото с това ограничено мислене в момента верно и за продавач не става. Не ме интересува финансовото ти състояние. Чест ти правя заради пестеливия начин на живот и активното трупане на опит чрез инвестиции било то малки или големи. Продължавай в същия дух.
                                За инвестициите над милион смятам че грешиш много. Има много инвестиции на минимални суми в стартъпи преди да се стигне до акселератори. Говорим за 2-10000$. В някои бизнеси подобна инвестиция дори обезсмисля нуждата от акселератор и допълнителна загуба на дялове. Предполагам, че визираш други форми на инвестиция (Форекс, акции, и т.н.), но те едва ли са част от тази тема...
                                Аз бързо трия, защото се извиних, че не използвах правилния израз, тъй като не исках да кажа, че съм социално слаб ама оплесках нещата и така казано звучеше налудничево. А си изтрих постовете, защото не смятам да си губя времето така или иначе с форуми....

Коментар

Working...
                                X