If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за мен кат софиянец най-удобно Софията, но може примерно Пловдив като сравнително централно място?? как се организира въобще такова мероприятия требва гласуване май, за да е демократично.
Тук според мен,са малко хората ,които са рискували,за да започнат нещо!!!Повечето са чиновници,смучещи държавата,крадльовци,попаднали им пари по някакъв начин,работещи в държавни монополни предприятия,а бе сган!!!
Много плюят по мене, ама без рискуване не става.Като на тях не им се рискува да си мизерстват цял живот и да работят за ''стотинки''. Аз рано или късно ще успея!След 1 месец или след 3 години .
След като си толкова сигурен отиди в банка и си заложи апартамента. Много ми е интересно как виждаш своята роля и на финансиращият. Как разпределяш риска и евентуалните печалби между двамата? Освен това ми е интересно каква част ще финансираш ти и каква другият човек.
На 19 ти бях в София. По едно време се чудех дали да не отида малко по-рано да ви видя. Добре, че не съм го направил.
Нямам апартамент на мое име, иначе вече да съм го направил.
По темата беше. А ти злоупотребяваш с властта да триеш.
А, ако аз съм на срещата следващия път, ще дам на някои хора думата, да ги чуят внимателно.
Не за друго, а да не питат, що някой не им дава просто 20 хилки, че да правели брокерски къщи или да залагали. Може пък, просто да им дадат едно новичко Бентли ей тъй нА, да си джиткат и да не ангажират публиката със себе си.
Хахахахахахахахахаха , ама нали някой като даде 20 хилки и той ще печели бе. Ти май не знаеш как се прави бизнес, един дава пари, друг идеята и после всеки месец си делят изкараното...
Кво хепи бе, ти луд ли си, ебати мелето, и бири нямат - комерсиализирана работа. Истината е бирария "халбите" вайнщефан вайс и още 100 вида бири + много добра кухня и мезенца... а и друго тея срещи трева да станат месечни
Съгласен съм да са месечни или поне веднъж на 2 месеца .
Коментар