IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    След като си толкова сигурен отиди в банка и си заложи апартамента. Много ми е интересно как виждаш своята роля и на финансиращият. Как разпределяш риска и евентуалните печалби между двамата? Освен това ми е интересно каква част ще финансираш ти и каква другият човек.
    На 19 ти бях в София. По едно време се чудех дали да не отида малко по-рано да ви видя. Добре, че не съм го направил.
    Тук според мен,са малко хората ,които са рискували,за да започнат нещо!!!Повечето са чиновници,смучещи държавата,крадльовци,попаднали им пари по някакъв начин,работещи в държавни монополни предприятия,а бе сган!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      След като си толкова сигурен отиди в банка и си заложи апартамента. Много ми е интересно как виждаш своята роля и на финансиращият. Как разпределяш риска и евентуалните печалби между двамата? Освен това ми е интересно каква част ще финансираш ти и каква другият човек.
      На 19 ти бях в София. По едно време се чудех дали да не отида малко по-рано да ви видя. Добре, че не съм го направил.
      какъв апартамент, какви заеми?
      кой ще му даде 20 хилки?

Коментар

• И що не дойде, аз лично супер яко си изкарах....

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
          Намери 20 000 лв и пиши лс , да изкараме по някой лев .

Коментар

• ...

Коментар

• Непрочетено 25.09.2015, 23:00
              Pyramid
              Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Извън темата.
              По темата беше. А ти злоупотребяваш с властта да триеш.

А, ако аз съм на срещата следващия път, ще дам на някои хора думата, да ги чуят внимателно.
              Не за друго, а да не питат, що някой не им дава просто 20 хилки, че да правели брокерски къщи или да залагали. Може пък, просто да им дадат едно новичко Бентли ей тъй нА, да си джиткат и да не ангажират публиката със себе си.

Коментар

• Кво хепи бе, ти луд ли си, ебати мелето, и бири нямат - комерсиализирана работа. Истината е бирария "халбите" вайнщефан вайс и още 100 вида бири + много добра кухня и мезенца... а и друго тея срещи трева да станат месечни
                Last edited by pepe1234; 27.09.2015, 18:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  ако на следващата среща съм в София - ще снимам
                  Следващата среща предлагам да е в заведение- на хапка и пийка. В happy bar grill може , дето е до бара, в който бяхме.Ама в happy e скъпичко.

Коментар

• ако на следващата среща съм в София - ще снимам

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      На следващата среща съберете по някой лев и аз ще ви снимам
                      да бе нема си дам левчетата за биричка ще ги давам некой да ме снима, нещо не достигаш кривата на ползата. Трябват по-добри оферти...
                      Last edited by pepe1234; 26.09.2015, 16:39.

Коментар

• кво е ставало тук?

Коментар

• За пореден път ПРИЗОВАВАМ да се намеси МОДЕРАТОР!

Коментар

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
                            Да снимаш двама или двадесет човека не е голяма разлика - просто външна изява. По-важното е какво се коментира на тема инвестиции. Нещо не разбирам как инвестираш в залагания на футболни мачове. Като че емоционалният и хазартен момент преобладават. Всъщност, как се чустваше и какво научи на срещата.
                            На срещата разбрах,че никой не печели от акции ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo
                              Дай един мач за тези дни, та да изкарам някоя друга хилядарка!!!!!!
                              Намери 20 000 лв и пиши лс , да изкараме по някой лев .

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                защо си губиш времето с такива неща?
                                По-голяма загуба са акциите...

Коментар

Working...
                                X