Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСлед като си толкова сигурен отиди в банка и си заложи апартамента. Много ми е интересно как виждаш своята роля и на финансиращият. Как разпределяш риска и евентуалните печалби между двамата? Освен това ми е интересно каква част ще финансираш ти и каква другият човек.
На 19 ти бях в София. По едно време се чудех дали да не отида малко по-рано да ви видя. Добре, че не съм го направил.
кой ще му даде 20 хилки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеНамери 20 000 лв и пиши лс , да изкараме по някой лев .
На 19 ти бях в София. По едно време се чудех дали да не отида малко по-рано да ви видя. Добре, че не съм го направил.
Коментар
-
Непрочетено 25.09.2015, 23:00
Pyramid
Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Извън темата.
А, ако аз съм на срещата следващия път, ще дам на някои хора думата, да ги чуят внимателно.
Не за друго, а да не питат, що някой не им дава просто 20 хилки, че да правели брокерски къщи или да залагали. Може пък, просто да им дадат едно новичко Бентли ей тъй нА, да си джиткат и да не ангажират публиката със себе си.
Коментар
-
Кво хепи бе, ти луд ли си, ебати мелето, и бири нямат - комерсиализирана работа. Истината е бирария "халбите" вайнщефан вайс и още 100 вида бири + много добра кухня и мезенца... а и друго тея срещи трева да станат месечниLast edited by pepe1234; 27.09.2015, 18:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеако на следващата среща съм в София - ще снимам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНа следващата среща съберете по някой лев и аз ще ви снимамLast edited by pepe1234; 26.09.2015, 16:39.
Коментар
-
Konsultant
За пореден път ПРИЗОВАВАМ да се намеси МОДЕРАТОР!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеДа снимаш двама или двадесет човека не е голяма разлика - просто външна изява. По-важното е какво се коментира на тема инвестиции. Нещо не разбирам как инвестираш в залагания на футболни мачове. Като че емоционалният и хазартен момент преобладават. Всъщност, как се чустваше и какво научи на срещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениезащо си губиш времето с такива неща?
Коментар
Коментар