IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Когато кажете, можем пак да пием по бира в Кокенцето.
    Абе да не е твое това заведение та все там ги водиш

Коментар

• Когато кажете, можем пак да пием по бира в Кокенцето.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Е няма ли да си починеш от време на време?Стига с това лупкане на мечки ... или викаш ти още не си почнал ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Да знаете, че аз няма да дойда.
          Е няма ли да си починеш от време на време?Стига с това лупкане на мечки ... или викаш ти още не си почнал ...
          Life won't wait for you.

Коментар

• Да знаете, че аз няма да дойда.

Коментар

• за мен кат софиянец най-удобно Софията, но може примерно Пловдив като сравнително централно място?? как се организира въобще такова мероприятия требва гласуване май, за да е демократично.

Коментар

• Е то аз забравих вече, че е имало среща братче. Пак трябва наново със всички да се запознавам...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  Предлагам срещата да не е отново в София !!!!
                  Ми ако е лятоска на морце е по добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                    някакъв шанс тази година срещата да не е пак септември? т.е. някой по-топъл месец, да кажем май-юли
                    Предлагам срещата да не е отново в София !!!!

Коментар

• някакъв шанс тази година срещата да не е пак септември? т.е. някой по-топъл месец, да кажем май-юли
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...2e&oe=569C35A1

Много вярно .

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Тук според мен,са малко хората ,които са рискували,за да започнат нещо!!!Повечето са чиновници,смучещи държавата,крадльовци,попаднали им пари по някакъв начин,работещи в държавни монополни предприятия,а бе сган!!!
                          Много плюят по мене, ама без рискуване не става.Като на тях не им се рискува да си мизерстват цял живот и да работят за ''стотинки''. Аз рано или късно ще успея!След 1 месец или след 3 години .

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            След като си толкова сигурен отиди в банка и си заложи апартамента. Много ми е интересно как виждаш своята роля и на финансиращият. Как разпределяш риска и евентуалните печалби между двамата? Освен това ми е интересно каква част ще финансираш ти и каква другият човек.
                            На 19 ти бях в София. По едно време се чудех дали да не отида малко по-рано да ви видя. Добре, че не съм го направил.
                            Нямам апартамент на мое име, иначе вече да съм го направил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              По темата беше. А ти злоупотребяваш с властта да триеш.

А, ако аз съм на срещата следващия път, ще дам на някои хора думата, да ги чуят внимателно.
                              Не за друго, а да не питат, що някой не им дава просто 20 хилки, че да правели брокерски къщи или да залагали. Може пък, просто да им дадат едно новичко Бентли ей тъй нА, да си джиткат и да не ангажират публиката със себе си.
                              Хахахахахахахахахаха , ама нали някой като даде 20 хилки и той ще печели бе. Ти май не знаеш как се прави бизнес, един дава пари, друг идеята и после всеки месец си делят изкараното...

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                Кво хепи бе, ти луд ли си, ебати мелето, и бири нямат - комерсиализирана работа. Истината е бирария "халбите" вайнщефан вайс и още 100 вида бири + много добра кухня и мезенца... а и друго тея срещи трева да станат месечни
                                Съгласен съм да са месечни или поне веднъж на 2 месеца .

Коментар

Working...
                                X