Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ няма ли да си починеш от време на време?Стига с това лупкане на мечки ... или викаш ти още не си почнал ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДа знаете, че аз няма да дойда.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПредлагам срещата да не е отново в София !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениенякакъв шанс тази година срещата да не е пак септември? т.е. някой по-топъл месец, да кажем май-юли
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТук според мен,са малко хората ,които са рискували,за да започнат нещо!!!Повечето са чиновници,смучещи държавата,крадльовци,попаднали им пари по някакъв начин,работещи в държавни монополни предприятия,а бе сган!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСлед като си толкова сигурен отиди в банка и си заложи апартамента. Много ми е интересно как виждаш своята роля и на финансиращият. Как разпределяш риска и евентуалните печалби между двамата? Освен това ми е интересно каква част ще финансираш ти и каква другият човек.
На 19 ти бях в София. По едно време се чудех дали да не отида малко по-рано да ви видя. Добре, че не съм го направил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПо темата беше. А ти злоупотребяваш с властта да триеш.
А, ако аз съм на срещата следващия път, ще дам на някои хора думата, да ги чуят внимателно.
Не за друго, а да не питат, що някой не им дава просто 20 хилки, че да правели брокерски къщи или да залагали. Може пък, просто да им дадат едно новичко Бентли ей тъй нА, да си джиткат и да не ангажират публиката със себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКво хепи бе, ти луд ли си, ебати мелето, и бири нямат - комерсиализирана работа. Истината е бирария "халбите" вайнщефан вайс и още 100 вида бири + много добра кухня и мезенца... а и друго тея срещи трева да станат месечни
Коментар
Коментар