Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума в София?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениефери, за теб може и да няма смисъл.
не е задължително
приятно изкарване!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСрещата ще бъде многобройна и интересна.
Между другото аз никога не съм присъствал на ОСА или среща на инвеститорите. Голям чешит съмLast edited by SOFIX; 23.05.2016, 19:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМоже да викните някоя телевизия да отрази събитиетоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеВажно относно срещата!
Промяна на адреса. Не ми превеждайте пари.
Мястото ще е в Кулите на Софарма
на втория етаж
на входа ще плащаме 20 лв. в които ще има включена храна, а напитките ще се плащат отделно
за които иска има столове има и за прави, кои както желае
това е мястото к дето Софарма си прави събития
ситуацията ще бъде организирана специално за събитие като нашето и е по добре от Дон домат, където стои въпросът с места подредба, външни лица които нарушават аурата на събитието
важното е че ще се съберем
Поздрави
Ще има ли сепаре за софармци, модераторки и т.н. или всичко ще е карамбол?
Поздрави - бъзикам се разбира се!
Бих се радвал да се видим с който иска дори и на улицата, само хората да са хубави, а имам чувството че на 17ти ще са най-качествените.Last edited by mpy_yordanov; 30.05.2016, 23:37.
Коментар
-
на втория етаж
на входа ще плащаме 20 лв. в които ще има включена храна, а напитките ще се плащат отделно
ситуацията ще бъде организирана специално за събитие като нашето и е по добре от Дон домат, където стои въпросът с места подредба, външни лица които нарушават аурата на събитието
Поздрави
няма да ходя на събранието, ще дойда направо в заведението тогава. какво стана с баджовете?Last edited by mpy_yordanov; 30.05.2016, 23:37.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеОбстановката на втория етаж е като в Макдоналдс, не очаквайте много.
Коментар
-
на втория етаж
Поздрави
тъкмо всичко ще е организирано само за нас
доволен съм и ще присъствам
доколкото разбирам ще има много колеги от форума
Last edited by mpy_yordanov; 30.05.2016, 23:37.
Коментар
-
Важно относно срещата!
на втория етаж
ПоздравиLast edited by mpy_yordanov; 30.05.2016, 23:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЩе се съберете толкова народ. Сложете по едни 1000-2000 кинта и спретнете един фонд за търговия на БФБ
Коментар
Коментар