IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума в София?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
    За да е полезен нетуоркинга моля всеки, КОЙТО ИСКА, да си помисли от какво се интересува

интереси, психология, философия, включително на инвестирането и поведението, ходя по планините, основно в ниската част, играя тенис на маса, ама мнооого рядко вече

Поздрави
    от какво се интересвам е много обширно

ще цитирам алонсо тук:

"Когато избирам акция, първото нещо, което гледам, е секторът и перспективите пред него. Тоест търся сектор, в който може да се случи нещо голямо, или секторът е към края на низходящ цикъл, за да си гарантирам добрата цена.

Когато избера сектор, започвам да търся „чудесната” компания в този сектор. Опитвам се да науча всичко важно за бизнеса като цяло. Представям си, че аз имам възможност да купя цялата компания."

например вчера отделих няколко часа за четене на материали посветени на пазара за цинк

в личния живот съм нърд - обичам фентъзи, фантастика, аниме, компютърни игри. любимите ми игри са свързани с икономика - например capitalism lab, the guild 2, patrician 3. спортове - следя бокс, формула 1, формула е. харесвам пейнтбол но много отдавна не съм играл

хмм друго - обичам да пиша и имам публикуван материал с почти милион преглеждания в един от най-известните хумористични сайтове в света
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• колеги, не забравяйте да си заявите бачовете при калдъръмчо.
      който иска сникма, трябва да му я изпрати на мейл
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
        ЧАС?
        Колега чети в името на темата
        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Важно относно срещата!
          Промяна на адреса. Не ми превеждайте пари.

Мястото ще е в Кулите на Софарма
          на втория етаж
          на входа ще плащаме 20 лв. в които ще има включена храна, а напитките ще се плащат отделно
          за които иска има столове има и за прави, кои както желае

това е мястото к дето Софарма си прави събития

ситуацията ще бъде организирана специално за събитие като нашето и е по добре от Дон домат, където стои въпросът с места подредба, външни лица които нарушават аурата на събитието

важното е че ще се съберем

Поздрави
          ЧАС?

Коментар

• Правилно си се насочил!

Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            интересувам се от насоки към бизнеси, които биха се развивали стабилно през следващите години, някой да ми даде идея....
            земеделието - да, в кръвта ми е
            .
            Attached Files
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

За да е полезен нетуоркинга моля всеки, КОЙТО ИСКА, да си помисли от какво се интересува
              в Англия например, ми казаха, че при подобни неща, всеки които иска, се представя с няколко думи изречения, интереси, включително хобита
              в България много зле са организирани срещите и нетуъркинга не се получава в много от случаите

Ето аз например, да знаете от какво се интересувам
              бг акциите ми са "до болка познати", въпреки че изненади винаги има

но ме интересуват - стратегии за проникване на чуждите пазари - дивидентни, паднали ножове, растящи, изчакване на биг дроп

също ме интересува земеделие - земеделски земи, агроекология, изчистване на пасища от дървета и храсти с мулчери, братя, ; създаване на овощни градини
              дивелъпмънт на сгради

откъм туризъм ме интересува организиране на самоорганизирана екскурзия в САЩ (не е спешно, в следващите години), със самолети, с кемпер, или с рентакар. колко време, какво да се види, възможности за социализиране с местните, как да се усети атмосферта

интереси, психология, философия, включително на инвестирането и поведението, ходя по планините, основно в ниската част, играя тенис на маса, ама мнооого рядко вече

Поздрави
              интересувам се от насоки към бизнеси, които биха се развивали стабилно през следващите години, някой да ми даде идея....
              земеделието - да, в кръвта ми е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                ...точно така се правят нещата.... професионално

аз, примерно се интересувам най-вече от това,

как нашата страна да се превърне не само в Балкански център на аутсорсинг услугите в областта ва всякакви индустрии, но и как същевременно

България да се превърне в център на иновативни продукти в областта на информационните технологии.

По този начин децата ни няма кво да се размотават по чужденецията, ами направо ще си работят тук....за който и да било....

Та, така де...
                Те да идват при нас, а не ние да ходим при тях.
                ...и всички кинти да си остават в милата ни Родина

така мисля аз.
                +1
                и аз работя за това - сина да остане тук, тук да прави каквото е решил
                против съм да заминава някъде навън и затова се старая да му помогна - знания и умения

Коментар

• Браво Марияне!

Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                  в Англия например, ми казаха, че при подобни неща, всеки които иска, се представя с няколко думи изречения, интереси, включително хобита
                  в България много зле са организирани срещите и нетуъркинга не се получава в много от случаите

но ме интересуват - стратегии за проникване на чуждите пазари - дивидентни, паднали ножове, растящи, изчакване на биг дроп

също ме интересува земеделие - земеделски земи, агроекология, изчистване на пасища от дървета и храсти с мулчери, братя, ; създаване на овощни градини
                  дивелъпмънт на сгради

откъм туризъм ме интересува организиране на самоорганизирана екскурзия в САЩ (не е спешно, в следващите години), със самолети, с кемпер, или с рентакар. колко време, какво да се види, възможности за социализиране с местните, как да се усети атмосферта

Поздрави
                  ...точно така се правят нещата.... професионално

аз, примерно, се интересувам най-вече от това,

как нашата страна да се превърне не само в Балкански център на аутсорсинг услугите в областта ва всякакви индустрии, но и как същевременно

България да се превърне в център за разработване на иновативни продукти в областта на информационните технологии.

По този начин децата ни няма кво да се размотават по чужденецията, ами направо ще си работят тук....за който и да било....

Та, така де...
                  Те да идват при нас, а не ние да ходим при тях.
                  ...и всички кинти да си остават в милата ни Родина

така мисля аз.
                  Last edited by Kildirim_Bei; 13.06.2016, 08:57.
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• За да е полезен нетуоркинга моля всеки, КОЙТО ИСКА, да си помисли от какво се интересува

дивелъпмънт на сгради

Поздрави
                    Last edited by mpy_yordanov; 29.05.2016, 11:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      още малко ще ме навиете и аз да дойда

Между другото аз никога не съм присъствал на ОСА или среща на инвеститорите. Голям чешит съм
                      Ела, бе !!!

Ако искаш не разкривай кой си - можеш да кажеш само на мен: аз ще пазя свято твоето инкогнито.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        криеш нещо
                        Човекът върви по нов път, не крие, а вече разкрива

Прилича на оназ приказака за: позиране/депозиране. Само фонетично сходни.

Иначе, респект, добър му е портфейлът

Коментар

• Живи и здрави бих се радвал и аз да ви видя на 17-ти

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            още малко ще ме навиете и аз да дойда

Между другото аз никога не съм присъствал на ОСА или среща на инвеститорите. Голям чешит съм
                            криеш нещо
                            препоръка е

Коментар

• Групата се увеличава
                              Мин. година след ОСА на Агрия имаше среща на 8 от малките акционери в морската градина
                              обади се един от тях, че ще дойде на срещата на 17-ти, вероятно с един софийски приятел
                              значи от Варна засега 3-ма за които зная, вероятно ще са повече

Коментар

• Аферим: това е по-добре - ще са насмучем в нашите прекрасни кули.

Наивников - ще се изпокараме къде да инвестираме, няма смисъл да си правим фонд.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X