Първоначално изпратено от mussi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предлагам от екипа на Инвестор да ни организират CEO вечери и уикенди!
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКакто и да е, аз съм член на един от уважаваните Малтийски Ордени и защо не, скоро могат да ме поканят и за рицар.
ДПБ "Св. Иван Рилски"
гр. Нови Искър п.код: 1282
тел централа: - 991 47 71; 991 47 72
Директор/тел-секретар: - 936 04 40; GSM 0887262845
тел/факс: 991 42 75
e-mail: kurilo2000@hotmail.com
e-mail: mzsofia@abv.bg
Координати: 42°49'39"N 23°22'7"EOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАз имам само офшорки, регистрирани в Панамас, Сингапурс и Кипърс.
А вашите сбирки ...звучи ми малко сектантско или по-скоро масонско.
Както и да е, аз съм член на един от уважаваните Малтийски Ордени и защо не, скоро могат да ме поканят и за рицар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениедокторе,
дай си булстата на дружеството да те чекна и ако си достоен ще те поканя на някоя от нашите сбирки даже ще те сложим начело на масата ако си толкова сериозен колкото се пишеш
А вашите сбирки ...звучи ми малко сектантско или по-скоро масонско.
Както и да е, аз съм член на един от уважаваните Малтийски Ордени и защо не, скоро могат да ме поканят и за рицар.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПодобно на CEO бизнес клуба от Linkedin.
Все пак е добре президентите на фирми от форума да имаме възможност за подобни срещи, изяви, работни шопове на които ще можем да взимаме решения, които са жизненоважни за развитието на икономиката, бизнеса и живота на хората във България, а защо не и в съседните страни!
Какво мислите скъпи колеги и съратници?
В тези времена имаме все по-голяма нужда да сме близко един до друг, да споделяме всичко полезно и ценно, за благото на всички наши съотечествиници и партньори.
С уважение,
Д-ц Черкезов
дай си булстата на дружеството да те чекна и ако си достоен ще те поканя на някоя от нашите сбирки даже ще те сложим начело на масата ако си толкова сериозен колкото се пишештова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеMUSSI - БЛАГОДАРЯ ТИ
СМЯХ СЕ СЪС ГЛАСOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеАз предлагам да Инвестора да ти организират среща и workshop с Напелон,Хитлер и Юлий Цезар в клиниката на 4-ти километър... Там ще намериш поле за изява и ще намериш съмишленици,а и определено ще се чувстваш в свои води ...
СМЯХ СЕ СЪС ГЛАСremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеАз предлагам да Инвестора да ти организират среща и workshop с Напелон,Хитлер и Юлий Цезар в клиниката на 4-ти километър... Там ще намериш поле за изява и ще намериш съмишленици,а и определено ще се чувстваш в свои води ...The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПодобно на CEO бизнес клуба от Linkedin.
Все пак е добре президентите на фирми от форума да имаме възможност за подобни срещи, изяви, работни шопове на които ще можем да взимаме решения, които са жизненоважни за развитието на икономиката, бизнеса и живота на хората във България, а защо не и в съседните страни!
В тези времена имаме все по-голяма нужда да сме близко един до друг, да споделяме всичко полезно и ценно, за благото на всички наши съотечествиници и партньори.
С уважение,
Д-ц ЧеркезовOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Предлагам от екипа на Инвестор да ни организират CEO вечери и уикенди!
Подобно на CEO бизнес клуба от Linkedin.
С уважение,
Д-ц ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар