IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предлагам от екипа на Инвестор да ни организират CEO вечери и уикенди!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Ръкопологането се извършва лично от кралицата всеки ден в работно време на следните координати:

ДПБ "Св. Иван Рилски"
    гр. Нови Искър п.код: 1282
    тел централа: - 991 47 71; 991 47 72
    Директор/тел-секретар: - 936 04 40; GSM 0887262845
    тел/факс: 991 42 75
    e-mail: kurilo2000@hotmail.com
    e-mail: mzsofia@abv.bg

Координати: 42°49'39"N 23°22'7"E
    Сила!
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Както и да е, аз съм член на един от уважаваните Малтийски Ордени и защо не, скоро могат да ме поканят и за рицар.
      Ръкопологането се извършва лично от кралицата всеки ден в работно време на следните координати:

ДПБ "Св. Иван Рилски"
      гр. Нови Искър п.код: 1282
      тел централа: - 991 47 71; 991 47 72
      Директор/тел-секретар: - 936 04 40; GSM 0887262845
      тел/факс: 991 42 75
      e-mail: kurilo2000@hotmail.com
      e-mail: mzsofia@abv.bg

Координати: 42°49'39"N 23°22'7"E
      Only God Can Judge me...

Коментар

Аз имам само офшорки, регистрирани в Панамас, Сингапурс и Кипърс.
        А вашите сбирки ...звучи ми малко сектантско или по-скоро масонско.
        Както и да е, аз съм член на един от уважаваните Малтийски Ордени и защо не, скоро могат да ме поканят и за рицар.
        Малтийските ордени в Малтас ли са регистрирани или в Поповос?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          докторе,
          дай си булстата на дружеството да те чекна и ако си достоен ще те поканя на някоя от нашите сбирки даже ще те сложим начело на масата ако си толкова сериозен колкото се пишеш
          Аз имам само офшорки, регистрирани в Панамас, Сингапурс и Кипърс.
          А вашите сбирки ...звучи ми малко сектантско или по-скоро масонско.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• А що бе , кво и е на идеята на дуктура.

Инвесторе мен ако може да ме срещаш с хубави инвеститорки от 25 до 40 години....... моляяя бе
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Подобно на CEO бизнес клуба от Linkedin.
              Все пак е добре президентите на фирми от форума да имаме възможност за подобни срещи, изяви, работни шопове на които ще можем да взимаме решения, които са жизненоважни за развитието на икономиката, бизнеса и живота на хората във България, а защо не и в съседните страни!

Какво мислите скъпи колеги и съратници?
              В тези времена имаме все по-голяма нужда да сме близко един до друг, да споделяме всичко полезно и ценно, за благото на всички наши съотечествиници и партньори.

С уважение,
              Д-ц Черкезов
              докторе,
              дай си булстата на дружеството да те чекна и ако си достоен ще те поканя на някоя от нашите сбирки даже ще те сложим начело на масата ако си толкова сериозен колкото се пишеш
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                MUSSI - БЛАГОДАРЯ ТИ
                СМЯХ СЕ СЪС ГЛАС
                You're welcome !!!
                Only God Can Judge me...

Коментар

Аз предлагам да Инвестора да ти организират среща и workshop с Напелон,Хитлер и Юлий Цезар в клиниката на 4-ти километър... Там ще намериш поле за изява и ще намериш съмишленици,а и определено ще се чувстваш в свои води ...
                  MUSSI - БЛАГОДАРЯ ТИ
                  СМЯХ СЕ СЪС ГЛАС
                  remember remember the fifth of november

Коментар

Аз предлагам да Инвестора да ти организират среща и workshop с Напелон,Хитлер и Юлий Цезар в клиниката на 4-ти километър... Там ще намериш поле за изява и ще намериш съмишленици,а и определено ще се чувстваш в свои води ...
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Все пак е добре президентите на фирми от форума да имаме възможност за подобни срещи, изяви, работни шопове на които ще можем да взимаме решения, които са жизненоважни за развитието на икономиката, бизнеса и живота на хората във България, а защо не и в съседните страни!

В тези времена имаме все по-голяма нужда да сме близко един до друг, да споделяме всичко полезно и ценно, за благото на всички наши съотечествиници и партньори.

С уважение,
                      Д-ц Черкезов
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Предлагам от екипа на Инвестор да ни организират CEO вечери и уикенди!

С уважение,
                        Д-ц Черкезов
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
                      Working...
                      X