IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заплати в БНБ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Сигурен бях за enzo че е от някоя банка - само там имат такъв афинитет към заглавните букви какъвто той демонстрираше в началото ....
    Шефката много добре ти го каза, слушай я -
    1) не цапай форума в работно време;
    2) намери си по-платена работа ако можеш;
    3) иди на някой мач да погледаш играта отблизо, дано поне за футбол малко прогледнеш.
    Като допълнителни 2 препоръки от мене -
    1)измисли нещо полезно на и за мястото където работиш за да оправдаеш поне 1 заплата.
    2) НЕ СИ КУПУВАЙ компютър за в къщи за да не се изкушаваш от там да постваш във форума

    Коментар


    • Радвам се, че Krasimira изпълзява от нелегалност. Както обикновено, нейните мнение за банковия сектор и в частност за БНБ са силно пристрастни но полезни. Полезно е в този форум по-често да има такива вътрешни хора с вътрешна информация.

      Не мога да коментирам по същество поста на Енцо. Съгласен съм обаче че без политически протекции трудно се расте в йерархията на БНБ. Познавам шефове на дирекции и отдели там, които попаднаха в БНБ без никакъв опит в областта, но с политически чадър. Самият Искров е ярък пример на кариера, изградена още от най-млада възраст на основата на партийна принадлежност. Говоря по лични впечатления от него, кариерата ни е свързвала в определен период.
      Но и в много от банките политическите и другите връзки все още играят силна роля. Да не забравяме, че банките както всички големи фирми в България се оглавиха от бивши ченгета и хора свързани с някогашната Държавна сигурност. С годините нещата се попромениха защото навлязоха и чужденци. Но не съвсем, не съвсем.

      Коментар


      • По принцип трядко се паля от постинги във форуми. Обаче сега съм изумена доста от нахалството!
        Първо, какво правиш в БНБ enzo, като не ти харесва нито заплащането, нито отношението на работодателя (до колкото разбирам още не са се сетили да те направят управител, подуправител или член на УС). Ми смени си работата. Банковият трудов пазар е полудял, няма нищо кой-знае колко кадърно на свободно предлагане. Ако си поне малко ставаш за нещо все ще си намериш работа. В нормална банка няма да имаш нужда от политически протекции, за са станеш от експерт някакъв си шеф на отдел! Ама теб те мързи, дори CV-то не си си написал. Такива като теб могат да останат още 30 години в БНБ и да мрънкат, без нищо да направят по въпроса!
        И второ:разгледах ти другите постинги във форума - 90% от тях в работно време и за футбол! Да ти кажа, ако работиш при мен и 500 лева трудно ще взимаш.

        Коментар


        • FINguru -Г-н Гаврийски беше банков експерт, друго си е .........................

          Коментар


          • По повод на БНБ си спомням че навремето направиха една абсолютно ненужна и мръснишка смяна на добър управител за да дойде тоя Искров, бивш кадър на ченгето-банкер и винар от с. Хърсово капитан Кюлев! И що го смениха на Гаврийски? Да се подобриха случайно резултатите? Като гледам тоя пост май отговора е ТВЪРДО НЕ!
            Смениха го щото не е от ДРОГАРИТЕ нали?
            Навсякъде тая комунистическа некадърна пасмина! То не са Искровци, Мончо-Бехаровци и Божидар-Даневци, чет нямат...и всичките са на и около държавната хранилка!
            Е как очаквате да се оправим ???

            Коментар


            • Заплати в БНБ?

              Ок, който чел...........чел благодаря за мненията
            Working...
            X