аз съм много добър трейдър и взимам в българия 230 лева бруто в световна компания.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tрейдърските възнаграждения
Collapse
X
-
Не съм се замислял досега, но ако аз трябва да назначавам трейдър на договор, първото условие което ще му поставя е да играе и със собствен капитал! Ако трябва аз ще му го дам в заем. За сметка на това аз му осигурявам компанията на 7-8 играчи, като него, които по осем часа на ден могат да коментират, анализират и съответно да взимат най правилното решение. Колективниото мислене все пак има предимства пред индивидуалното. Сам човек винаги може да пропусне някой факт, да не дооцени овреме някой сигнали. Сигурно е интересно в брокерските отдели. Важното е да има взаимно допълване между отделните личности при взимане на решение! А на това се базира и успеха.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Re: Tрейдърските възнаграждения
Първоначално изпратено от Black&ScholesПървоначално изпратено от valkaСпоред вас ,колко получава като възнаграждение един човек който работи във някоя институция ,като трейдър.,На когото е предоставена сметка да търгува със техни пари,какво би му било възнаграждението в България,и в чужбина.
Повечето губят.
А в БГ-разни тарикати отворили с комунистически пари брокерски къщи, но има две-три , които в най-скоро време ще узреят за това чудо наречено "търговия за собствена сметка".
Но истината за тези неща е в големите финансови центрове.
Автор Съобщение
Zaio
Пуснато на: 23:03:44 ч. | 05.06 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Наскоро си говорих с един бивш трейдър (20 години стаж), който сега е шеф на трейнинг центъра в CME. 90% от трейдърите са аут до 2рата година. Работата е доста тежка, но тези които оцелеят повечко обикновено правят по 7 цифри.
Black&Scholes кои са тези големи финансови центрове в България и в чужбина.
Коментар
-
Re: Tрейдърските възнаграждения
Първоначално изпратено от valkaСпоред вас ,колко получава като възнаграждение един човек който работи във някоя институция ,като трейдър.,На когото е предоставена сметка да търгува със техни пари,какво би му било възнаграждението в България,и в чужбина.
Повечето губят.
А в БГ-разни тарикати отворили с комунистически пари брокерски къщи, но има две-три , които в най-скоро време ще узреят за това чудо наречено "търговия за собствена сметка".
Но истината за тези неща е в големите финансови центрове.Make futures your option
and
Options your future
Коментар
Коментар