Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Специалност Счетоводство и финанси в ИУ-Варна, загуба на време?
Collapse
X
-
Не се сещам за какво говориш, ама се сещам, за един дето тия дни писа до медиите как не го били приели докторантура в СУ, пък го били приели в Кеймбридж. А от СУ веднага реагираха. Пък говното затрило човек не е проблем за ИУ Варна. Или поне да кажат, че инфото, че е техен възпитаник не отговаря на истината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнениеСега се зачудих защо въпросното Уни не излезе с позиция за деянието на говното от МОЛ Варна - техен възпитаник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ то и в Американския развалят вече седянката
Иначе, аз съм завършил т.нар ВИНС /Влизаш, излизаш, нищо не ставаш /
Та, в общи линии няма значение какво ще завършиш в БГ. Докато не те очука животеца си бай никой.
Направо ме е страх да ида на доктор!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнениеОсвен в Американския университет в Благоевград си е загуба на време и пари.
Нивото във вече петдесет и няколко университета в БГ е критично ниско.
Който може - да отива в чужбина - трудно е, но си заслужава!
Иначе, аз съм завършил т.нар ВИНС /Влизаш, излизаш, нищо не ставаш /
Та, в общи линии няма значение какво ще завършиш в БГ. Докато не те очука животеца си бай никой.
Коментар
-
Дъщеря ми завърши финанси там и после пак там магистратура счетоводство пред 2014 г. и в момента работи в голяма одиторска фирма в Сф. Позицията си спечели с конкурс, на който ти е ясно колко хора са се явили. Строго индивидуално е всичко и само от теб зависи след като завършиш какво ще завоюваш. Хората не се интересуват къде си завършил, а как ще се представиш на конкурса.Естествено добър английски е повече от задължителен за добра начална позиция. Също важно е по време на обучението, особено след 3 ти курс да правиш летни стажове в банки например - помага за добрата автобиография.
Коментар
-
Изглежда че са сложили думата "финанси" за да привличат студенти, иначе си преподават само счетоводство, или е ниско качеството, ако статията е коректна.
По-лошото, това е масово явление, университетите вече са просто едни фирми които гонят печалба, катедрите са враждебни една към друга и целят да хванат най-голямо парче от пая, затова хора които разбират от едно, преподават още две-три неща които са наизустили на ниво начинаещ, иначе не си правят часовете.... Качеството е отчайващо.
Не говоря за ИУ Варна а за всички големи университети.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vaskoivanov Разгледай мнениеДнес попаднах на тази статия: https://financeue15.wordpress.com/20...for-studentes/
В нея пише, че специалност Счетоводство и финанси е маркетинг и загуба на време. А мислех да кандидаствам това.
Вие какво мислите по въпроса, истина ли е статията?#dagoduhatbednite
Коментар
-
Специалност Счетоводство и финанси в ИУ-Варна, загуба на време?
Днес попаднах на тази статия: https://financeue15.wordpress.com/20...for-studentes/
В нея пише, че специалност Счетоводство и финанси е маркетинг и загуба на време. А мислех да кандидаствам това.
Вие какво мислите по въпроса, истина ли е статията?Last edited by Andi11; 14.03.2015, 18:52.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар