Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защита на дипломна работа
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от krisi.safieva Разгледай мнениеВъпросите ми са:
- Какви са интертемпоралните изгоди в международната търговия на този тип страни (съответно нетен вносител или износител на капитал)?
Коментар
-
Ако не помогна - не вярвам и да ти навредя...
Криси, преходният характер на изгодите е повече от очевиден... Този преходен характер /според мен/ би могла да разгледаш като съвкупност от пасиви за едната страна, които вкарват същата в рецесия, без за това да съществуват някакви причини от международен характер... Точно тук е добре да развихриш фантазията си по въпроса, какъв би бил характерът на катаклизъмът при нова международна криза, която не е изключена... Та, според мен – интертемпоралните изгоди са за едната страна – на нетният вносител, докато другата страна затъва в бездната на интер-антитемпоралните изгоди... С последния термин опитвам да поставя антитезата на преходния характер на интертемпоралните определения към всяко съществително, към което се опитваме да ги прикачим..., независимо, дали това е „изгода”, „ренесанс”, „оживление”, „революция”, „пропадане”, „затъване”, „набълбукване” и т.н....
Успех!
Коментар
-
Защита на дипломна работа
Здравейте, предстои ми защита на дипломна работа по Финанси. Анализирала съм платежния баланс на България и Германия за периода 2006-2013г. Като заключение от дипломната работа са фактите, че за посочения период Германия е нетен износител на капитал, а България - нетен вносител на капитал. Въпросите ми са:
- Какви са интертемпоралните изгоди в международната търговия на този тип страни (съответно нетен вносител или износител на капитал)?
Моля който може да помага по въпроса ))Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар