Младеж,не търси инвестиционно банкиране там,където го няма.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиционно банкиране в България - къде и колко?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от InvB Разгледай мнениеЗдравейте!
Съвсем скоро ми предстои да се дипломирам и е време за начало на кариерата. Уча в един от бих казал приличните английски университети. Не е Оксфорд или Кембридж, но не съм виждал ranking за UK, в който да е извън ТОП10. Познати, които завършваха предишните години започнаха с 40-50000 годишна заплата в сферата на investment banking, от които след данъци им остава между 3/4 и 2/3 от брутната заплата в зависимост от това в коя част от интервала попадат. Знам, че за България 2500-3000 паунда изглеждат космическа стартова заплата, но по покупателна способност се равняват на около 2000 лева в София.
Та, въпросът ми е - реално ли е да договоря поне 1500 лева нетно в София и кои банки/инвестиционни посредници са най-силни на пазара?"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Инвестиционно банкиране в България - къде и колко?
Здравейте!
Съвсем скоро ми предстои да се дипломирам и е време за начало на кариерата. Уча в един от бих казал приличните английски университети. Не е Оксфорд или Кембридж, но не съм виждал ranking за UK, в който да е извън ТОП10. Познати, които завършваха предишните години започнаха с 40-50000 годишна заплата в сферата на investment banking, от които след данъци им остава между 3/4 и 2/3 от брутната заплата в зависимост от това в коя част от интервала попадат. Знам, че за България 2500-3000 паунда изглеждат космическа стартова заплата, но по покупателна способност се равняват на около 2000 лева в София.
Та, въпросът ми е - реално ли е да договоря поне 1500 лева нетно в София и кои банки/инвестиционни посредници са най-силни на пазара?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар