Първоначално изпратено от Martingale
Разгледай мнение
Ми 3000лв. и отгоре си е добра заплата за България според мен. Не знам доколко сте запознат със спецификите на работата в големите 4, но динамиката на работните кадри е на по-ниските нива. Трябва да удари някаква изродска депресия за да освободят мениджър. Отделно работата е много, но от мениджъра зависи каква част изобщо стига до него. И бонусите не са за подценяване. Така че си е длъжност доживот, което за останалите значи, че кариерното ти развитие в big4 в България спира до мениджър, освен ако някой не напусне/умре/не сгафи фатално и др. такива out of scope
Иначе до автора...Аз съм в подобна дилема. От една страна искам да си работя тук и уж имам някаква надежда, че нещата могат да потръгнат..От друга страна като гледам икономиката и липсата на финансов пазар се чудя доколко инв. банкиране има бъдеще...Ако бях на твое място все пак бих се пробвал да остана там. Дори да не си в bulge bracket, опитът ти ще значи много повече от дипломата ти(освен ако не е LSE/Imperial).
БТВ, ако някой има информация както стана въпрос за този IB institute в София каква е цената и дали е доволен би било супер да сподели. Преди време бях чел, че е нещо от сорта на 600-800лв. Според мен изобщо няма база за сравнение със CFA. CFA си е призната изродщина.
Коментар