IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бутона "Регистрация" на нов акаунт не работи :((

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
    сега може да не пишеш, но някога си писал

като получиш мейл - най отдолу кликаш на линка и се отписваш да получаваш известия
    Sarcasm on the internet is like winking on the phone...
    Знам кое къде да кликна бе, хора И ПАК МИ БЪРКА В ....
    Дифолта не можеше ли да е в обратен ред????

ООООПС ето го и Дифолта в обратен ред- ПОЯВИ СЕ САМ ОТНЯКЪДЕ.. Предишното ще го приема лично!
    Last edited by onakilev; 19.02.2011, 18:21.
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      Айде бе... А ЗА ТЕМИТЕ, ПО КОИТО НЕ ПИША, КАК ДА ГИ ОПРАВЯ????
      ЗА СПАМ ГОВОРЯ!!!!
      сега може да не пишеш, но някога си писал

като получиш мейл - най отдолу кликаш на линка и се отписваш да получаваш известия
      вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнение
        това с мейла не разбрахте ли най-накрая, че се оправя от настройките за известяване, които са в прозореца за писане на мнение? изключват се елементарно - с един клик върху линк от изпратения като осведомяване мейл....

виж, за мобилната съм съгласен - крайно време е да бутнете малко там и нещата да станат по-нормални
        Айде бе... А ЗА ТЕМИТЕ, ПО КОИТО НЕ ПИША, КАК ДА ГИ ОПРАВЯ????
        ЗА СПАМ ГОВОРЯ!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
          Ако може и да не ми спамите мейла, да оправите най-сетне мобилната версия и т. н. (може би... да пообновите персонала...)
          това с мейла не разбрахте ли най-накрая, че се оправя от настройките за известяване, които са в прозореца за писане на мнение? изключват се елементарно - с един клик върху линк от изпратения като осведомяване мейл....

виж, за мобилната съм съгласен - крайно време е да бутнете малко там и нещата да станат по-нормални
          http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Ако може и да не ми спамите мейла, да оправите най-сетне мобилната версия и т. н. (може би... да пообновите персонала...)

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
              видях проблема. благодаря за сигнала, ще го оправим.

може спокойно да се регистрирате чрез бутона Регистрация, който е най-горе на страницата

поздрави и хубав ден!
              и аз благодаря. Приятен ден и на вас!

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetoslav_Mollov Разгледай мнение
                ами когато копирам гореспоменатия линк нямам проблем... но когато натисна на бутона Регистрация в браузъра ми изписва друг линк. Браузърът е Google Chrome.
                Ето и снимка на страницата, която се показва:линк
                видях проблема. благодаря за сигнала, ще го оправим.

може спокойно да се регистрирате чрез бутона Регистрация, който е най-горе на страницата

поздрави и хубав ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                  С този линк ли имате проблем?

http://www.investor.bg/users/register.html
                  ами когато копирам гореспоменатия линк нямам проблем... но когато натисна на бутона Регистрация в браузъра ми изписва друг линк. Браузърът е Google Chrome.
                  Ето и снимка на страницата, която се показва:линк

Коментар

• С този линк ли имате проблем?

http://www.investor.bg/users/register.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetoslav_Mollov Разгледай мнение
                      Дали някой би могъл да забележи, че хората не могат да се регистрират във форума. Единствения вариант е да свържат профила си от така великия фейсбук. Аз желая да си направя профил, който не е свързан с фейсбук.

Кратко описание: като натисна на бутона "Регистрация" и отива на страница, на която се изписва "Има грешка..." в линка или нещо от този сорт.

Предполагам, че регистрацията е разрешена и извън територията на Р.България.

И съжалявам, че пиша тук за тази грешка вместо тема свързана с финанси, но не съм сигурен на кое друго място трябва да направя темата.
                      Здравейте,
                      сега тествах цялата процедура по създаване на регистрация и не открих проблем. Работи безпроблемно и не е наложено някакво ограничение за хора в чужбина

опитвам да пресъздам проблема ви, но не успявам. с какъв браузър опитвате да си направите регистрация?

поздрави

Коментар

• Бутона "Регистрация" на нов акаунт не работи :((

Дали някой би могъл да забележи, че хората не могат да се регистрират във форума. Единствения вариант е да свържат профила си от така великия фейсбук. Аз желая да си направя профил, който не е свързан с фейсбук.

Кратко описание: като натисна на бутона "Регистрация" и отива на страница, на която се изписва "Има грешка..." в линка или нещо от този сорт.

Предполагам, че регистрацията е разрешена и извън територията на Р.България.

И съжалявам, че пиша тук за тази грешка вместо тема свързана с финанси, но не съм сигурен на кое друго място трябва да направя темата.
                      Working...
                      X