Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Материали за SAP
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнениеКакви материали конкретно-става въпрос за управленската програма на SAP или за нещо друго.
Благодаря!
Коментар
-
Колеги, да изровя малко от дълбокия архив тази тема. Дали към днешна дата има някой, който може да помогне с някакви учебни материали по САП?
Работил съм като асистент-одитор и съм виждал всевъзможни счетоводни и ERP системи, но за съжаление точно SAP-а ми убягна. Виждал съм само готови изкарани финансово-счетоводни справки от него Искам да придобия някаква обща представа що за животно е този САП и ще съм благодарен ако можете да помогнете с някакви пособия.
Благодаря ви предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеФрай74 ще ти даде материали надявам се, колкото до обхвата - искаш да се сертифицираш FI/CO ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеФрай74 ще ти даде материали надявам се, колкото до обхвата - искаш да се сертифицираш FI/CO ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеДоколкото разбирам, има няколко модула, като мен ме интересуват финансовите. Бих, искал, някакви обучителни материали , за да видя обхвата и да преценя.......
Коментар
-
Ами всичко е счетоводство-а и без вкарани данни трудно ще разбереш нещо.Ще ти пиша на лични.Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеОбщо взето, ме интересува контролинга / CO, EC / и управление на инвестициите. Предполагам в някак степен контролинга се отнася към счетоводните модули.
Коментар
-
Финансов =Счетоводен-това ли имаш предвид.Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеДоколкото разбирам, има няколко модула, като мен ме интересуват финансовите. Бих, искал, някакви обучителни материали , за да видя обхвата и да преценя.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнениеКакви материали конкретно-става въпрос за управленската програма на SAP или за нещо друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеНякой може ли да предостави на л.с. някакъв линк към материали по SAP ?
Бих искал да запиша курс, но е височка цената и без да съм се запознал детайлно няма как да стане.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар