IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Старт на мобилните...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако те тревожи, че чрез чипа някакси ще те проследят, успокой се: Винаги, когато звъниш и дори да не звъниш, системата знае къде се намираш, плюс/минус 100 метра (или там някъде). Така е устроена. Относно увеличенията на капитал - има си определена логика и, щом решението е взето, обсъждам го или не, хората ще си го приложат. Лично на мен, то ми е безразлично, а и относно темата - също.
    А маркетингът им е най-малкият проблем - Те да имат същинката, клиентите вече са при тях.

П.П.
    Обаче, и трите оператора натискат, като омагьосани, с рогата напред и вървят по един и същи път. Знайно е, обаче, че, вървят ли по един път, до едно и също ще стигнат: Пазарът няма да се пренареди, пари ще се похарчат, Пробив едва ли ще се получи. Стиснатият плаща двойно. И получава...
    Пропуснати ползи.
    Казах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
      Абе, колеги, голям зор да си слагате разни работи, бива ли така? Тази година ви го сложи кризата, догодина - пак сами ще се нахаквате, следвайки смешни истории като споменатите мобилни разплащания с чип за плащания, "перфектна система", "удобства" и т.н. - Докога ? Всъщност, големите губещи в случая са мобилните оператори. И, като губят, губят не по чужда, а по своя вина - мании за величие, гордост, окалъпено, плоско мислене + страх.
      Страх да попитат, да потърсят помощ ... Предпочитат да си блъскат главата в стената и, докато го правят, да плащат милиони.
      На вятъра. Акционерите им - е, не са бедни, но, гарантирам, нещастни са. Предпочитат да не проглеждат щото, видят ли пропуснатите ползи, които реализират всекидневно, може да пропикаят и газ :-)
      Аз ще съм последния, който ще си сложи чипа Питам само дали са помислили за "подробностите" или само маркетинга ги вълнува. Между другото това ново увеличаване на капитала само на мен ли ми звучи лошо? Адванс като са толкова умни защо не са го предвидили, че поне да не идва така изненадващо за акционерите.

Коментар

• Абе, колеги, голям зор да си слагате разни работи, бива ли така? Тази година ви го сложи кризата, догодина - пак сами ще се нахаквате, следвайки смешни истории като споменатите мобилни разплащания с чип за плащания, "перфектна система", "удобства" и т.н. - Докога ? Всъщност, големите губещи в случая са мобилните оператори. И, като губят, губят не по чужда, а по своя вина - мании за величие, гордост, окалъпено, плоско мислене + страх.
        Страх да попитат, да потърсят помощ ... Предпочитат да си блъскат главата в стената и, докато го правят, да плащат милиони.
        На вятъра. Акционерите им - е, не са бедни, но, гарантирам, нещастни са. Предпочитат да не проглеждат щото, видят ли пропуснатите ползи, които реализират всекидневно, може да пропикаят и газ :-)

Коментар

• Re: Старт на мобилните...

Първоначално изпратено от swifter
          Първоначално изпратено от Pyramid
          - Дрънканици. За какво иде реч:

Казано е "Стиснатият плаща двойно".
          В следващите месеци, предлагам, да наблюдавате Мобилтел АД, Виваком ЕАД и Глобул - циркът тепърва започва. Гледам ги отвътре - нещата са наистина забавни,
          ВЕРВАЙТЕ МИ ];-)
          Ако някой ми обясни предимството на плащането чрез моб.тел. с чип пред плащането с кредитна/дебитна карта, го черпя 1 Guiness с пяна ?! Повечето банки имат вече супер и-нет банкиране с възможност за мобилен достъп... така че какъв е смисълът??
          Те имат ли мобилен чип? и как се слага на айфон?

Коментар

• Първоначално изпратено от ASTIN
            Получаваш електронна фактура за плащането. Представи си какво се пести само от това. А времето? Това опашките, които предстоят да се вият пред пощите в слвдващия месец когато и ток и телефон ще се плащат там - не ми се мисли. Предполагам, че GSM-а ти е само средството клавиятурата / вместо банков терминал/ за разплащане - информацията ти е в банката както до сега, където ти е банковата сметка. Няма други служители, които да научат за твоите сметки.
            Адванс си знаят работата. Доверете се.
            Аз нещо не мога да си представя какво се пести и спрямо какво. А ако си чакал на опашки за ток, вода и т.н. през последните 5 години, ти просто си изгубил досег с реалността. Много ли си се набълбукал там

Коментар

... Предполагам, че GSM-а ти е само средството клавиятурата / вместо банков терминал/ за разплащане - информацията ти е в банката както до сега, където ти е банковата сметка. Няма други служители, които да научат за твоите сметки...
              .
              Бледи сенки , далеч от истината.
              Ако някой ми обясни предимството на плащането чрез моб.тел. с чип пред плащането с кредитна/дебитна карта, го черпя 1 Guiness с пяна ?! Повечето банки имат вече супер и-нет банкиране с възможност за мобилен достъп... така че какъв е смисълът??
              И далеч,много далеч от върховните възможности, които се разкриват.
              Съжалявам хората без въображение - дори идея си нямат до какво се докосват и... не могат да го използват, бидейки така жестоко ограбени от Господ. Да не говорим за сметките им, дето духа вятър...Дори мобилните оператори не знаят възможностите на това, което са кастрирали до "Услуга".

Коментар

• http://www.solomobi.com.cn/

Кеф ти HTC кеф ти iPhone ....
                някъде имало и по ниски цени ама толкова знам за момента....
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

България ще е седмата държава в света с такъв вид разплащане!!! Доста добра позиция в сравнение с всичко останало тук.
                  бе то и с уай макс бяхме втората в европа допреди година.
                  ама ко от тва . виж че го провалиха в зародиш ;-(
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Получаваш електронна фактура за плащането. Представи си какво се пести само от това. А времето? Това опашките, които предстоят да се вият пред пощите в слвдващия месец когато и ток и телефон ще се плащат там - не ми се мисли. Предполагам, че GSM-а ти е само средството клавиятурата / вместо банков терминал/ за разплащане - информацията ти е в банката както до сега, където ти е банковата сметка. Няма други служители, които да научат за твоите сметки.
                    Адванс си знаят работата. Доверете се.

Коментар

• България ще е седмата държава в света с такъв вид разплащане!!! Доста добра позиция в сравнение с всичко останало тук.

Коментар

В следващите месеци, предлагам, да наблюдавате Мобилтел АД, Виваком ЕАД и Глобул - циркът тепърва започва. Гледам ги отвътре - нещата са наистина забавни,
                        ВЕРВАЙТЕ МИ ];-)

Коментар

ВЕРВАЙТЕ МИ ];-)
                          Скептик съм към подобни неща. Пък и това значи всеки чиновник от компаниите да е в течение на личните ми дела.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Старт на мобилните...

ВЕРВАЙТЕ МИ ];-)
                            0
                            Интересна
                            0%
                            0
                            Сигурна
                            0%
                            0
                            Има пропуски
                            0%
                            0
                            Недостатъчна