IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Старт на мобилните...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не съм повдигнал тази тема аз. Казвам каквото знам. Търгувам всеки ден по интернет и имам карти и банкиране по разни начини. Ще пробвам и този. Успех на всички. Всяко начало е трудно....

Коментар

• Първоначално изпратено от ASTIN
      Партньори на „СЕП България” /дъщерно дружество на „Адванс Екуити Холдинг” / към момента са мобилният оператор Globul и банките „Алианц” и „Пощенска”. Затова. Ще има и други.
      Ааа такааа, не била само Пощата. Бегъл спомен имам, че не бяха и само тия две банки.

Коментар

Партньори на „СЕП България” /дъщерно дружество на „Адванс Екуити Холдинг” / към момента са мобилният оператор Globul и банките „Алианц” и „Пощенска”. Затова. Ще има и други.
        Що не се рекламираш другаде?
        Кредитна карта и интернет банкиране пробвал ли си, някога?

Коментар

• Партньори на „СЕП България” /дъщерно дружество на „Адванс Екуити Холдинг” / към момента са мобилният оператор Globul и банките „Алианц” и „Пощенска”. Затова. Ще има и други.

Коментар

• Първоначално изпратено от YMEH_TOCTEP
            Първоначално изпратено от Jekata
            Понеже скоро явно няма да отговориш ето и чуденката:

http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/09...bilen/?ref=rss

Трябваше още януари да го пускат, но нещо мобилните се дърпаха.
            Оооооо. Много клакьори, много нещо. И все в стил "супер е", ама защо и спрямо какво никой не казва.
            Клакьор не, просто не виждам защо се предлагаше уж само от една банка. А подобна тема бях пуснал преди доста време. Тъкмо като разбрах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
              Понеже скоро явно няма да отговориш ето и чуденката:

Оооооо. Много клакьори, много нещо. И все в стил "супер е", ама защо и спрямо какво никой не казва.

Коментар

• Понеже скоро явно няма да отговориш ето и чуденката:

Четох го - пълна скръб.

Първоначално изпратено от ASTIN
                1. Това не е внос, а е правено тук.
                2. Това знам за сега.
                След някой месец ще е факт.
                Иска се номер Глобул, сметка в Пощенска банка.
                Внос е, убеден съм. Познавам лично и дълбоко уважавам един от програмистите, негови създатели. Внос е като прочит, ако ще, после, гении да са го писали тук, в БГ. Да попитам, за невярващите: Ако сте програмирали някога, можете ли да си изброите някои основни принципи на поточното /в смисъл, разработвано в серия за пестене на програмистки труди време/ програмиране? Още там, в сбърканата идеология при изпълнение и представяне на подобно, иначе, добре изглеждащо изделие, са скрити неговите слаби места.
                Доста са.

Коментар

• Понеже скоро явно няма да отговориш ето и чуденката:

Коментар

1. Това не е внос, а е правено тук.
                    2. Това знам за сега.
                    Хаха, я пък ти, защо точно Пощата? Би ли ме светнал?

Коментар

• 1. Това не е внос, а е правено тук.
                      2. Това знам за сега.

Коментар

Картата Ви на Глобул се подменя и получавате карта със същия номер и същата друга информация, която сте имали записана на нея, но с възможност да извършва мобилни разплащания чрез допълнително приложение в менюто /т.нар. мобилен портфейл/.
                        Защо не обясниш изцяло как точно става едно разплащане стъпка по стъпка, защо е небоходима нова карта и как ще работи с айфон например (трябва ли нещо да се инсталира)? И после каква е точно разликата с http://www.epaygsm.com/ ? Това което чета аз се отанся за някакви пинове, кодове се вкарвали и телефонни номера. Струва ми се, че ако бяха направили програма която сама да отговаря на СМСите от http://www.epaygsm.com/ щеше да е много по-просто. Електронната фактура нещо не ме впечатлява.

Коментар

• 1=Възможност за следене има. Техническа, откак е задействанасистемата на GSM. Тя едва ли ще те позиционира до метър,но, веднага е яснов обхвата на коя клетка си. Това-първо.
                          2.Не е проблемна технически възможности това, което се прави. По-скоро, въпрос на гледна точка и базираната в/у нея конфигурация на нещата.
                          3.Не се присмивам предварително, а, едва след запознаване. Има ненужни плащания и неизползвани резерви плюс рискови фактори. Отделно, стандартна защита стандартно се пробива. Сумарно, това правиуслугата морално остаряла и ненужно оскъпена /за оператора/ още преди нейния старт. -Дали това, което казвам, Ви звучи познато?
                          Обяснявам: Защото е внос и не отчита даденостите. Защото, ако, вместо да плаща за определени елементи, операторът би могъл да получава плащания за тях.
                          Негов проблем.

Коментар

• Това е система за електронни разплащания в GSM-среда (без интернет, без sms-и, изключително удобно и с двойно подсигурена защита). Пести се време и хартия и консумативи - получаваш електронна фактура. Всеки има право на личен избор все пак... Не бива да се присмивате предварително, нали?

Коментар

• Картата Ви на Глобул се подменя и получавате карта със същия номер и същата друга информация, която сте имали записана на нея, но с възможност да извършва мобилни разплащания чрез допълнително приложение в менюто /т.нар. мобилен портфейл/.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
                                Ако те тревожи, че чрез чипа някакси ще те проследят, успокой се
                                Мен не ме тревожи дали ще ме следят, а дали изобщо има такава техническа готовност при тях. От това което чета е почти сигурно, че няма да стане.

Изобщо от това, което прочетох подробно излиза, че това което имат за момента не е точно това , за което се представят и с което се сравняват. В момента като технически възможности се припокриват с http://www.epaygsm.com/ което не струва 10-20 милиона.

Коментар

Working...
                                X