IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първанов е вземал пари от Държавна сигурност

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ggogggo
    Първоначално изпратено от и сам,войнът е воин
    Има огромна разлика между сътрудник на ДС, който работи за интересите на България и доносник в 6-то, който слухти и доносничи за вицове, мнения и коментари...
    В този смисъл някои от сътрудниците не само, че не са "мърши", както се изразяват разни анализатори, а даже заслужават и орден!!!
    оффтопик:
    колега, в нашия език няма дума воЙн.
    иначе по темата - тия, дето убиха георги марков, и те ли заслужават орден? щото той беше предател на родината, нали?
    Рилейтед ту да оффтопик:
    Нали не смяташ, че е правилно да пишем воИник?!?!
    Колега, формата е дублетна, имаше опити за отпадане на изписването с й, но БАН и в това си начинание не съумяха да се наложат... за справка- площад Славейков- всеки един тълковен речник.
    Нека поне да бъдем подготвени, като спорим... иначе рискуваме да ни помислят за профани, колега!
    ...и по-темата: не измествай темата, говорим за съвсем други неща... Запознай се със структурата на ДС и тогава ще схванеш кой-какво и защо.
    ...и малко ОФФТОПИК от мен: Щом си толкова наясно с българския език, защо не обърна внимание на запетайката преди думата войнът?? Там няма подобен знак, в широко използвания смисъл на израза. Тинк абаут ит.
    И още няколко ОФФТОПИК-А или ОФФТОПИКС, ако желаеш: В нашия език няма дума оффтопик, нито с 1, нито с 2 Ф; не се сещам и за ggogggo. Естествено нищо не пречи да се кръстиш както искаш: ждръльо ми звучи доста интересно туу.
    Остани със здраве.
    ...може и със сдраве.

Коментар

• Явно не, защото съм на 38 г имал съм познати от ДС като малък сме сядали често на маса ,сега имам 2 съученици и мой роднина които са ръководни кадри кадри в системата .Всичко е въпрос на морал и възпитание ,а не чул недочул онзи ми каза там го прочетох
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
        Ами точно така. И аз аджеба се чудя защо той като се "гордее" как е помагал на страната не се изправи и каже: Аз съм Георги Първанов и се кандидатирам за ваш президент, роден съм еди коя си година, завършил съм еди какво си, работил съм в АОНСУ (например) или бог знае къде, сътрудничих на ДС или ги консултирах, взимах хонорари, защото нациналнат сигурност ми е скъпа ... ЗАЩО!?
        Защо всички мерзавци като него си траеха като пръдни в гащи, докато не се размириса!?
        Защото са подлеци - хора без доблест, подмолни и коварни.
        ОСТАВКА!
        Много точно казано. С две думи излизаш и казваш "Аз съм Левски. Разкъсайте ме, но да знаете, гордея се с действията си, сътрудничих и пак бих сътрудничил!" Ако беше постъпил така, съм склонен да погледна по друг начин на нещата.
        Гоцето обаче не намери сили в себе си да постъпи принципно.

Коментар

• Явно на по-младите колеги паметта им е по-къса. На тези, които искат да бъде забравена историята - също.

Голям мит е, че ДС е работела за "държавата"! ДС работеше единствено за Партията, за една шепа комунистическа върхушка и разбира се за интересите на Кремъл.

Какъв е моралът на Гоце, щом се е навил да взема пари от репресивния апарат?

Коментар

• Ами точно така. И аз аджеба се чудя защо той като се "гордее" как е помагал на страната не се изправи и каже: Аз съм Георги Първанов и се кандидатирам за ваш президент, роден съм еди коя си година, завършил съм еди какво си, работил съм в АОНСУ (например) или бог знае къде, сътрудничих на ДС или ги консултирах, взимах хонорари, защото нациналнат сигурност ми е скъпа ... ЗАЩО!?
            Защо всички мерзавци като него си траеха като пръдни в гащи, докато не се размириса!?
            Защото са подлеци - хора без доблест, подмолни и коварни.
            ОСТАВКА!

Първоначално изпратено от YNM
            И какво лошо е направил според мен трябва да се гордее ,че в дадения момент е помогнал на страната .Типично в наш стил гледаме да искараме всички маскари лицемерието ,зависта и злобата е движещата сила на българина !
            изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• И какво лошо е направил според мен трябва да се гордее ,че в дадения момент е помогнал на страната .Типично в наш стил гледаме да искараме всички маскари лицемерието ,зависта и злобата е движещата сила на българина !
              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от dimilov
                ...За агента "Гоце"се знае от години,сега пак подхващат темата,за да се отклони общественото внимание от други по-съществени неща и докато се усетим ,кой знае кога по -късно ще лъсне каква яка далавера е минала тихомълком.
                А инак пресата си лае ,мандатът си върви.
                Овации колега! Това е най-смисленото мнение по темата...според мен.
                ----------------------------------------------------
                [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• Първоначално изпратено от и сам,войнът е воин
                  Има огромна разлика между сътрудник на ДС, който работи за интересите на България и доносник в 6-то, който слухти и доносничи за вицове, мнения и коментари...
                  В този смисъл някои от сътрудниците не само, че не са "мърши", както се изразяват разни анализатори, а даже заслужават и орден!!!
                  оффтопик:
                  колега, в нашия език няма дума воЙн.
                  иначе по темата - тия, дето убиха георги марков, и те ли заслужават орден? щото той беше предател на родината, нали?

Коментар

• http://www.focus-news.net/?id=n747422

Отново съвсем точни аргументи. И не е за учудване, ако досието на Гоце е било "прочистено"... За съжаление едва ли ще последва реакция от негова страна.

Коментар

• Има огромна разлика между сътрудник на ДС, който работи за интересите на България и доносник в 6-то, който слухти и доносничи за вицове, мнения и коментари...

Коментар

• Чакай сега - нима мислиш, че имам време да чета досиетата на всички БОКЛУЦИ, които като пиявици са се впили и смучат от ДЪРЖАВНАТА ХРАНИЛКА. И нима мислиш, че тези досиета и папки отдавна не се били изтърбучени от всичко важно и съществено!

Второ: самият агент ГОЦЕ известен на широката публика като "президент Първанов" признава, че е получил "еднократен хонорар" за "консултанската си работа" още през 2006 година.

Трето: той всъщност не е бил агент, а консултант и дори не е знаел, че консултира ДС, а си е мислел, че работи за външно :-)

Първоначално изпратено от raging_bear
                        Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                        Най-много ме потресе фактът, че са привеждали "разходни документи".
                        Защо не кажат като мъже, колко ни е излязло агент ГОЦЕ да защитава "националните ни интереси".
                        Омръзна ми от лицемери и подлеци, които ни учат на морал ...
                        Как може да застане пред цялата нация и да ни поучава на добро и лошо!
                        току що прочетох досието, има го на сайта на президенството. взел е точно 7 (седем) лева, подозирам защото са били в ресторант или нещо такова.
                        препоръчвам на всеки да го прочете, за да види, за какво точно става въпрос. защото колегата грийнспан не звучи като прочел досието!
                        изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimilov
                          Още с постъпването си във властта Никита Хрушчов някога е разпоредил да започне чрез проверени хора от КГБ създаването на кадрова база ,която при евентуално завиване надясно и политически сътресения ,определени от Партията хора да са ядрото на опозицията ,да поведат недоволните и контролират процесите ,така че да няма потърпевши и всичко да мине плавно,без много сътресения.Колкото и невероятно да ви звучи,Анжел Вагенщайн с личното разрешение на Андрей Луканов е копирал и после са били разлепени копията за първия митинг на площада пред "Александър Невски".Всичко и сега си се контролира и се знае.За агента "Гоце"се знае от години,сега пак подхващат темата,за да се отклони общественото внимание от други по-съществени неща и докато се усетим ,кой знае кога по -късно ще лъсне каква яка далавера е минала тихомълком.
                          Ето това е мнение, точно ясно и МНОГО правилно. Тъкмо и аз мислех за далаверката където се врътка в момента... ако някой я усети да сподели.
                          eObshtestvo.com - Мисли,Анализрай,Споделяй

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
                            Много любопитности станаха напоследък. Интересно е, че който не е живял, той не е грешил, но малцина, да не кажем никой, увлечени в завист, ненавист, неприемане на другия, изобщо отдават значение на това. Наблюденията са лични и от по-голяма близост, отколкото бих искал. Отношения снаха-свекърва, изядоха ми дроба :-(
                            Е, и?!?
                            Не ви изнася Гоце-ясно. Някой него да го е питал какво точно е ставало, как, защо? Виждаме треската в чуждите очи, гредата в своите - дума да не става! :-(
                            Корабът потъвал, той тогава се качил. "Изменила му интуицията". Добре, че после не му измени. Дори само от кариеристична гледна точка. Освен това,последните пътници на Титаник са се качили именно когато е щял да потъне. И потънал. Но никой не мислел "такива лоши работи", доде стъпвал по трапа. Имал съм тогава на него някакъв братовчед на дядо ми, той оцелял. Случайно. Остана да съжалявам, излиза. Щото оцелял той, а не кораба. Тъпо, нали?
                            Сякаш никой от вас тук не е бил комсомолец, не се е радвал по манифестации. Мен ми беше забавно, малко пионерче, панаири, байраци, цветя, музика...Кеф! Дори като ме изгониха на един Първи май, дето се боричкахме с един съученик, пак беше кеф!
                            Че гледахме отстрани.
                            Юда се е обесил, на той е имал божествено назначение, така да се каже. Някой е трябвало да свърши и тежката, после определена като Ю"мръсна" работа. Не му е било леко на човека, той е бил любим последовател на Исус, който е знаел за това очаквал го е.
                            За творчеството на Петко- добре, постарал се е. Ама чак пък "браво"... Честно, прилича ми на нещастните пенсионерски стихоплетства във вестник "Трета възраст".
                            И накрая, нещо меркантилно /не ви е чуждо, мисля, това чувство/: Гоце е имал късмет, плащали са. Тогава той още не е бил даже председател на ВС на БСП, то такъв и нямаше още по онова време.
                            Де да ми плащаха и на мен черпните, ей кво черпене щеше да пада!
                            :-) Без значение кой-той да си плаща, аз да си се черпя.
                            Ако ще и ДС да е, още по-голямо извозване :
                            " -Хак да им е на куките! Аз пия, те плащат"
                            Pyramid, не мога да повярвам на това, което пишеш..

това, което си написал изобщо изпуска основната идея. За мен лично в тази страна престана да съществува какъвто и да било критерий за морал и етика. Накъдето и да се обърнеш - съдии, прокурори, полицаи, лекари, който и да е, действа нагло по линията - всяко чудо за три дни...

ами нищо чудно, щом у президента липсва това качество, какво остава да го искаме от всички останали..С човек, който няма морала да поеме отговорност за постъпките си, какво очакваш от съдебната система или пък вътрешното министерство..

С какво ние сме по-добри от останалите бивши соц. държави, всяка от които (без Унгария, която е трагедия като нас), е успяла да се справи по някакъв начин с проблема (виж статия в Дневник по въпроса)?..само в БГ всички са над закона, над моралните и етични кодекси на едно общество..Ако не си достатъчно смел да напуснеш поста, политиката и т.н., поне имай доблестта да се извиниш ясно и точно..

после как искаш да вярваме, когато се уволняват журналисти по поръчка и т.н. къде точно да теглим чертата?

изобщо, точно заради такива факти, които ще се изнасят я покрай избори, я покрай скандали, никога няма да можем да скъсаме напълно с миналото си, което е много жалко...

Коментар

• Още с постъпването си във властта Никита Хрушчов някога е разпоредил да започне чрез проверени хора от КГБ създаването на кадрова база ,която при евентуално завиване надясно и политически сътресения ,определени от Партията хора да са ядрото на опозицията ,да поведат недоволните и контролират процесите ,така че да няма потърпевши и всичко да мине плавно,без много сътресения.Колкото и невероятно да ви звучи,Анжел Вагенщайн с личното разрешение на Андрей Луканов е копирал и после са били разлепени копията за първия митинг на площада пред "Александър Невски".Всичко и сега си се контролира и се знае.За агента "Гоце"се знае от години,сега пак подхващат темата,за да се отклони общественото внимание от други по-съществени неща и докато се усетим ,кой знае кога по -късно ще лъсне каква яка далавера е минала тихомълком.

Коментар

• Кой се е доказал 'Гоце' ли до сега това е най-глупавият и най-корумпираният президент който сме имали,нито Желев,нито Стоянов бяха такива тьпаци и баламурници като него-да не може да си вьрже лафа....
                                А това,че е взел 7лв.-извинявайте!.....!По документи може и така да е записано.Това са приказки за баламурници.Знаете,че агентите на ДС бяха доста облагодетелствани парично и матерялно и имаха достьп до всякаква поверителна и конфеденциялна информация в замяна на службата им да доносничат и клеветят обикновенните граждани сьс и без основание и задьлжително трябва да си голям мрьсник и боклук.Освен това при него в прзидентството е имало още 11 сьтрудника на ДС-голяма агентура е заформил там.
                                Оставка!!!

Коментар

Working...
                                X