IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мартин Заимов общ кандидат на СДС и ДСБ за кмет на София!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Боримечка, прав си

Първоначално изпратено от gosho
    Боримечка, прав си, особено като цитираш ББ за рекетирането. интересни ще са тези избори, според мен това ще е Ватерлоо-то на ББ и оттук нататък ще спре удържимият му възход и постепенно ще се срине. Дано! България в Европа няма нужда от личности като него, които не са даже с локален мащаб. дано има повече гласуващи и дано тези гласуващи са умни.

Съгласен,че това трябва да се случи само че сигурно няма, даже и вие се надявате и дано, казвате
    Простотията е неизтребима, но пък ми харесват минималните му заплати в програма за управление при 30%, преразпределяни от държавата.

Коментар

• браво-това се казва гражданска позиция!

Мартин Заимов се обяви срещу поскъпването на водата
      21 Септември 2007

Кандидатът на ДСБ и СДС за кмет на столицата Мартин Заимов се обяви срещу предложението на “Софийска вода” за поскъпване на водата в столицата. Според него влагането на 15 милиона лева инвестиции във ВиК-мрежата, което се посочва от концесионера като мотив за исканото вдигане на цените с 20 % до 1.22 без ДДС за куб.м., не аргументира тяхната позиция.

“Инвестициите в инфраструктурата са дълготрайни материални активи и трябва да водят до намаляване на загубите на вода и повишаване на ефективността на дружеството – концесионер. Това ще доведе до намаляване на цената, която плащат потребителите, тъй като в момента загубите се заплащат от тях”, се посочва в официално становище на Заимов, изпратено до медиите.

Според опонента на кмета, Бойко Борисов и администрацията му са пример за слаб контрол върху инвестиционната дейност на концесионера “Софийска вода”. Отбелязва се, че дружеството си позволява да отчита като инвестиционни разходи дори текущите средства по експлоатация на ВиК мрежата.

Заимов припомня, че общината е предоставила банкова гаранция в полза на концесионера при условие, че се намалят загубите на вода, но това не е изпълнено. “Общината трябва да изисква „Софийска вода” да финансира инвестициите си със заделяне на част от печалбата”, се казва още в позицията.

Коментар

• Боримечка, прав си

Боримечка, прав си, особено като цитираш ББ за рекетирането. интересни ще са тези избори, според мен това ще е Ватерлоо-то на ББ и оттук нататък ще спре удържимият му възход и постепенно ще се срине. Дано! България в Европа няма нужда от личности като него, които не са даже с локален мащаб. дано има повече гласуващи и дано тези гласуващи са умни.

Коментар

• Така се е стичал животът ми, че който се е опитвал да ме рекетира или да ми извива ръцете, или съм го бил, или съм го арестувал

Коментар

• Re: Заимов

Първоначално изпратено от mitko
            Дааа, ББ започна да страда, разбира се, че всички ще са сплотени слещу него, не защото е "размазал корупцията", нито защото е "разбил статуквото", просто защото е обикновен простак. Човек, който излъчва бруталност, праща идиотски послания по медиите и се радва да комфорт там, където вирее чалгата, мутробарока и псевдоинтелигенцията
            доста ще се узори на тези избори и дори да победи, ще има много, ама много сериозни опоненти в СОС, които ще го разиграват като мечка
            загуби ли, обаче, започва свободното му падане надолу и тогава ще разбере колко много е бил употребяван от тези и онези
            За съжаление мутрите и простотията още са "модерни".

Коментар

Хайде бе момчета, къде сте
              Стига сте печелили пари, кажете нещо за кметската надпревара
              netware от тебе не очаквах така бързо да изчезнеш от полемиката
              Ми верно съм зает да наблюдавам портфейла си и да се обзалагам сам със себе си кога ще удари 100% доходност спрямо 1 януари Скоро ще е...

Тая дискусия вече няма смисъл. Каквото съм имал да кажа, вече съм казал. Освен това ми е неприятно, когато уважавани от мен хора правят обобщаващи квалификации и наричат хората боклуци..... (:
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                Никой не оспорва образованието му..
                Напротив. По време на престоя си като шеф на валутния борд (по политическо назначение на СДС и Костов и без професионален опит в банковото дело) Мартин Заимов така и не показа диплома за висше образование. Сигурно сте били малки и не помните скандала.
                Всичко около този галеник е един мит. Нещо като Батето е - въздухар.

Коментар

Първоначално изпратено от Боримечката
                  и всеки, който гласува за Бойко или за Бригадира е просто един боклук и галфон за мен, това е
                  Respect!

Коментар

Гоше, аз никога не съм агитирал хората ... нито обичам да споря за политика --- никакъв смисъл не виждам, просто си правя изводите за човека и до тук

и всеки, който гласува за Бойко или за Бригадира е просто един боклук и галфон за мен, това е

Коментар

• Заимов

Коментар

netware 5, като си такъв Българан, защо не си сложил едно нормално име, а си се оплел в някакви мрежи
                        Явно съм доста по тъп от теб, след като ти можеш да направиш нещо за 5 минути, а аз за часове, така е
                        Обаче пак не мога да разбера омразата ти към Заимов, това според мен е типичната ненавист на плебея, която се чете между редовете при теб
                        Явно такъв ще си и останеш и няма да се учудя че ще гласуваш за Бойко Борисов, който е именно идолът на плебеите
                        То се вижда кой какъв е по постингите. Който няма аргументи да си защитава позицията и затова минава на лични нападки

Коментар

• Заимов

netware 5, като си такъв Българан, защо не си сложил едно нормално име, а си се оплел в някакви мрежи
                          Явно съм доста по тъп от теб, след като ти можеш да направиш нещо за 5 минути, а аз за часове, така е
                          Обаче пак не мога да разбера омразата ти към Заимов, това според мен е типичната ненавист на плебея, която се чете между редовете при теб
                          Явно такъв ще си и останеш и няма да се учудя че ще гласуваш за Бойко Борисов, който е именно идолът на плебеите

Коментар

• Първоначално изпратено от gosho
                            ....... Колко от политиците ни имат това образование и манталитет.....
                            Gosho, чети малко по-внимателно. Никой не оспорва образованието му, друг е въпросът колко от неговите връстници са имали възможността да получат такова образование в ония години.... Без да искаш сам си открил разковничето - МАНТАЛИТЕТЪТ! Манталитет на номенклатурно детенце, получавало всичко наготово с връзките на мама и тате, дядо и баба, чичо и леля, всичките кой "разузнавач", кой партийна номенклатура, кой активен борец против фашизма и капитализма и т.н. Манталитет, който позволява на майка му да заплюе паметта на баща си (ген. Владимир Заимов) и да го изкарва, че бил ГЕРМАНСКИ!?! а не съветски шпионин, и затова бил патриот, на когото гадното КГБ му спретнало компромат! Не съм фен на предателя ген. Заимов, но ако му бях син, не бих се отрекъл от паметта на баща си! Някак си не си падам да бъда Павлик Морозов! Манталитет, който ти нарежда вместо да се изправиш и гордо да кажеш "Да дядо ми беше съветският шпионин ген. Заимов, да произхождам от русофилско семейство, да ползвах се от номенклатурни привилегии, но след като получих добро образование на запад разбрах цялата глупост на комунизма и съм твърд поддръжник на пазарната икономика и с твърдо десни убеждения!", се увиваш като червей и пробутваш тъпи лъжи как "историците в последните години доказаха, че ген. Заимов не бил шпионин, а патриот натопен от КГБ!"

Честно казано, готов съм да стисна ръката на всеки честен комунист, който искрено вярва в техните си фантасмагории и утопии, но на такъв плазмодий - никога! Поради тази и други причини въобще не мислех да пиша по въпроса за тая кметска кандидатура. Дори до днес не знаех за отдавна започналите опити за "изчистване" името на ген. Заимов. Но днешното безкрайно нагло изявление на шефа на СДС Пламен Юруков относно "несправедливо очернения патриот ген. Заимов" направо ме вбеси и ме накара да се разровя в историята. Само не мога да разбера тоя Юруков наистина ли си вярва на глупостите или е толкова тъп и без елементарна обща култура, че се е оставил някой да му пробута тая шита с бели конци версия!

..........качването на огромното количество цитати показва завидна подготовка, която отнема време...........
                            Ако за теб приятелю отнема време, за мен е въпрос на минути Достатъчно е да имаш елементарна обща култура, елементарни познания по история от училищния курс и да си чел вестници в последните 17 години, плюс малко опит с интернет и интернет търсачки А на теб вече ти се привиждат сложни заговори със специална подготовка.... Повервай ми, с тая параноя до никъде няма да стигнеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от gosho
                              наистина не мога да си обясня тази злоба тук, цитати, цитати и т.н. Абе хора, оставете кой е бил дядо му, баща му и т.н., вижте го какво може. Колко от политиците ни имат това образование и манталитет. Може ли той да се сравнява с Бойко Борисов - този завършен простак, това ли е нашият критерий за успешен политик
                              Отдавна ми е ясно, че по форумите скитат неудовлетворени писачи на пасквили, които или са отхъврлени от някой вестник, или не са се реализирали в някой житейски сценарий
                              Тук виждам няколко подобни, качването на огромното количество цитати показва завидна подготовка, която отнема време
                              Нека всеки си казва мнението, а не някой да се опитва да наложи своето на другите
                              Аз лично харесвам Заимво и ще гласувам за него!
                              Гоше,
                              Не е точно така. Хубаво е да има информация, хубаво е да се знаят някои неща. Хубаво е да разполагаме с подробни биографични данни, кой какви ги е правил преди години. Пък изводите нека всеки си ги прави за себе си. А не ние да разплитаме "белите петна" от живота на такива като Милен Велчев и М. Заимов.
                              Съгласен съм на 100% с мнението на netware, много точни наблюдения

P.S. Явно си нов(или не особено активен) в тоя форум, щом считаш netware за "неудовлетоврен писач на памфлети".

Коментар

• наистина не мога да си обясня тази злоба тук, цитати, цитати и т.н. Абе хора, оставете кой е бил дядо му, баща му и т.н., вижте го какво може. Колко от политиците ни имат това образование и манталитет. Може ли той да се сравнява с Бойко Борисов - този завършен простак, това ли е нашият критерий за успешен политик
                                Отдавна ми е ясно, че по форумите скитат неудовлетворени писачи на пасквили, които или са отхъврлени от някой вестник, или не са се реализирали в някой житейски сценарий
                                Тук виждам няколко подобни, качването на огромното количество цитати показва завидна подготовка, която отнема време
                                Нека всеки си казва мнението, а не някой да се опитва да наложи своето на другите
                                Аз лично харесвам Заимво и ще гласувам за него!

Коментар

Working...
                                X