IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Социолози: Балотаж Първанов - Сидеров

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Щом агенция "Хем тъй - хем инък" на Мира Янова и разни там други подобни, казват, че параванката води с 10 % пред Сидеров, значи на изборите параванката ще придобие физиономията на тато и костов от
    близкото ни минало. Може би още на първия тур.

Коментар

• Първоначално изпратено от ST
      Това, че някой ще гласува за Сидеров или Първанов или Беронов не го прави прост. Със сигурност има много свестни и непрости и сред привържениците на 3-мата. Можеш ли да кажеш, че един Антон Дончев или Валери Петров са прости.
      Можеш ли да споделиш още кои от великите българи са привърженици
      на Сидеров. Ако беше жив Тончо Жечев, сигурно и той щеше да сред тях. Мир на праха му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sach
        Мони, не се хаби, много енергия изхаби.
        Тази аудитория трепери за вложенията си и трепери от мисълта за
        каквато и да е промяна в статуквопто, също като копривщенските
        чорбаджии. Тях Бг-то не ги интересува, те се правят на глобалисти
        и на топ-финансисти, а всъщност са червени чорбари.
        Да,колега Sach,в днешния печат имаше много пространно изложение на машинациите на тези 2-3 копривщенски рода - местни дерибеи!

Коментар

• Цезаре, напълно си прав!

Коментар

• Мони, не се хаби, много енергия изхаби.
            Тази аудитория трепери за вложенията си и трепери от мисълта за
            каквато и да е промяна в статуквопто, също като копривщенските
            чорбаджии. Тях Бг-то не ги интересува, те се правят на глобалисти
            и на топ-финансисти, а всъщност са червени чорбари.

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
              Колега Цезаров, зависи за коя част говорим... По-скоро за гласуващите за комунисти и бивши и настоящи ченгета иде реч. И за гласуващите за болни мозъци като Сидеров.
              Ти от тях ли си?
              Да,аз ще гласувам за Волен Сидеров - не го крия и не мисля,че имам някакво заболяване,нито отклонения от нормите.И още нещо - не искам да се делим и да се дразним поради политическите си убеждения!
              В този смисъл поздравявам всички колеги и колежки и им желая успехи!

Коментар

• Това, че някой ще гласува за Сидеров или Първанов или Беронов не го прави прост. Със сигурност има много свестни и непрости и сред привържениците на 3-мата. Можеш ли да кажеш, че един Антон Дончев или Валери Петров са прости.

Коментар

• Болни мозъци са тези които плюят най-великият българин в момента - Волен Сидеров. И не само са болни мозъци, но са и слепи - въобще не се усещат, че комунистическата ги води за носа.

Коментар

• Колега Цезаров, зависи за коя част говорим... По-скоро за гласуващите за комунисти и бивши и настоящи ченгета иде реч. И за гласуващите за болни мозъци като Сидеров.
                    Ти от тях ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
                      Как бе, ST, как бе, приятелю... простотията на (част от) народа ме вади от равновесие...
                      Колега 22,кого имаш предвид под "част от" - да не би себе си?

Коментар

• Как бе, ST, как бе, приятелю... простотията на (част от) народа ме вади от равновесие...

Коментар

• Колеги,мисля,че ни чака голяма изненада на тези избори - агент Гоце няма да е новият ни стар президент!

Коментар

• 22, по-спокойно не се афектирай.

Коментар

• Комунистите и агент Гоце печелят още на първия тур??? Бахти държавата-член на ЕС.
                              С Р А М

НЦИОМ: Георги Първанов – 50,5 %, Волен Сидеров – 23 %, Неделчо Беронов – 18,3 %, при 40 % гласували
                              19 октомври 2006 | 16:25 | Агенция "Фокус"

София. Според последната прогноза на НЦИОМ на изборите в неделя, 22 октомври Георги Първанов ще получи 50,5 %, Волен Сидеров – 23 %, а Неделчо Беронов – 18,3 %, съобщиха за Агенция “Фокус” от НЦИОМ. Георги Марков ще получи 4,9 %, а останалите кандидати – 3,3 %. Прогнозата е изчислена на базата на 40% избирателна активност.
                              Избирателната активност ще бъде в интервала 38 – 42 %. Прогнозата на НЦИОМ се базира на официално обявените избирателни списъци от ЦИК и ГРАО. Към 19 октомври по информация на ГРАО гласоподавателите са 6 446 085.

Коментар

• Последните изследвания показват увеличаване на потенциалните гласуващи за дедото. Хич не ми се гласува, но трябва, иначе голям срам ще е Болен - президент.
                                Преди време щеше да има срам за малко с шута Жоржи, а сега някакъв Болен.

Срам, срам, срам, ама мнооооооооооого голям срам!

Задължително ще гласувам за дедото, за да има балотаж Първанов - Беронов, а после на балотажа няма да гласувам, щото вече няма да ми дреме.
                                Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X