IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Социолози: Балотаж Първанов - Сидеров

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не се заблуждавайте. Неделчо Беронов е единственият достоен и подходящ кандидат.

За агент Гоце няма какво да коментираме.

Болен Сидеров е популист. Не мога да приемам насериозно човек, който има написани книги за световния ционизъм и смята евреите за виновни за всичко. Също така ми е интересно каква му е икономическата визия за страната? Още ли застъпва национализацията, нали внесе и такъв законопроект?

Сидеров симпатизира и се среща с такива екземпляри като Жан-Мари Льопен и представители на Уго Чавес и Ево Моралес. Това са му идеалите.

Ако искате да чуете един интелигентен човек, вкл. относно българската икономика в ЕС, чуйте файла тук в сайта на "Капитал" на следния линк: http://www.capital.bg/show.php?storyid=287266

Коментар

• ВМРО

За тази кампания на ВМРО си прав. Не е много редно една партия да призовава да не се гласува. Имайки предвид, че няма македонски етнос, няма и етническа македонска партия. ОМО-Илинден са сепаратистка партия, която правилно не я регистрирахме и ВМРО постоянно ги атакуват заради тези идеи за автономия на Пиринска Македония. Истината е, че в България има 2 чисто етнически партии - ДПС и Евророма, които трябва да бъдат забранени.
      За Костов съм убеден, че продължава да дърпа нечии конци с дългите си ръце, но за Борисов се съмнявам, че нещо зависи от него. Според мен той, подобно на Волен, е инструмент в чужди ръце. Същият демагог-популист е като Волен, но е малко по-умерен на националистическа тема.
      Парите управляват навсякъде по света, но там са разбрали, че ако се минат опредлени граници ще ти потърсят сметка. В България само небето е над политиците ни. Факт е, че какъвто и скандал да заформят, няма оставки, няма извинения - само едно ехидно хилене и питане "И какво от това? Какво ще ми направите?" Турците имат хубава приказка за тия хора - "Гьон сурат!".

Коментар

• Буров, прав си всичко е мимикрия, свързва ги нещо много здраво - банката, чрез Славчо Христов и Цветелина.

А що се касае до ВМРО-то, то това е една фалшива партия, с фалшиво име и фалшив лидер, освен името им откраднато от миналото, нямат нищо македонско, а само провокират ОМО - Илинден. Дори сега се опитват да манипулират народа като го карат да пуска недействителна бюлетина, с което увеличават така необходимия за параванов процент на участие.

Коментар

• istinata e edna, i tq e 4e Balgariq ima edin politi4eski kurs i 4e tozi kurs se opredelq ot Kostov i Borisov.Kombina sa.Tolkoz vreme se zablujdavah.V sporove ne vlizam,koito ne e saglasen da me ignorira.

Коментар

• ВМРО

Sach, ако визираш българското ВМРО, не мога да разбера как я определи като етническа партия? Явно сме чели различна история на възникването и целите на тази организация. Не съм неин член, но ми се струва странно да я наричаш етническа партия.
            А че Волен го подкрепят много интелигентни хора, не се и съмнявам. Все пак не може да го контролира някой по-глупав от него Такива хора подкрепяха и Виденов навремето, и Димитър Попов и Любен Беров.
            Не искам да ставам защитник на другите партии, но при Волен дори партията му е много имагинерно нещо (нещо като нищо). Факт е, че влезе в Парламента с гласовете на твърдия БСП (БКП) - електорат. Както е тръгнало, до края на мандата на този парламент, АТАКА ще остане и без парламентарна група.

Коментар

• Първоначално изпратено от 22
              Не съм получил нищо.

Чувал съм за тази книга. Тамбуев не беше ли от старата гвардия комунисти? Истина ли е описаното вътре?

Знам обаче, че е тъпо да коментирам книга и автор, които не съм чел. Така че се извинявам. Не съм запознат с тезите, за които намекваш.
              Точно - от тях е бил,но от истински вярващите комунисти - те не бяха лоши - и като е разбрал за какво става въпрос се е погнусил дотолкова,че преди да почине е изкарал всички кирливи ризи навън - за да ги видят всички,но се оказва,че много от хората нямат очи - разбирай желание - да я видят.
              Приятно четене и - мисли!

Коментар

• Да,но в нея е описано началото.Именно затова я препоръчвам - като начало - на колегата 22,тъй като аз изповядвах същите политически възгледи като него - допреди година - и тя ми помогна доста да проумея някои неща и да ми изясни доста мътни моменти в действията и поведението на всички сини лидери през годините.

Коментар

• Да се идентифицира Сидеров с Хитлер е манипулация непочиваща на
                  здрав разум. Освен това Сидеров никак не е луд, според мен се
                  прави на по-емоционален от колкото е, и вече го виждам поукротен,
                  не е глупав и вижда проблемите на страната потънала в блатотото
                  на червено - синьо - жълтата и дпс-арска олигархия. От него се очаква, и това е напълно достатъчно за страната ни, да премахне всички етнически партии ( ДПС, ОМО - Илинден, ВМРО, Евророма )
                  за да заживеем спокойно като българи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                    Пратих ти я - на ЛС - явно не си го получил - нищо,ще ти я препоръчам във форума - може и други да се заинтересуват.Книгата е на Георги Тамбуев и се казва "Власт,облечена в корупция".
                    Прочети я,ще ти е много интересна!
                    Тази кинига вече въобще не е актуална. В сравнение със сегашната червено-депесарска корупция това, което е написано в книгата е като невинни пакости на деца идиотчета.

Коментар

• Не съм получил нищо.

Чувал съм за тази книга. Тамбуев не беше ли от старата гвардия комунисти? Истина ли е описаното вътре?

Знам обаче, че е тъпо да коментирам книга и автор, които не съм чел. Така че се извинявам. Не съм запознат с тезите, за които намекваш.

Коментар

• Пратих ти я - на ЛС - явно не си го получил - нищо,ще ти я препоръчам във форума - може и други да се заинтересуват.Книгата е на Георги Тамбуев и се казва "Власт,облечена в корупция".
                        Прочети я,ще ти е много интересна!

Коментар

• Не, Цезарю, обеща да ми я пратиш като заглавие.

Коментар

• Колега 22,прочете ли тази книга,която ти бях препоръчал?

Коментар

• Момчета - вие тук, които подкрепяте Сидеров - аз вас ви уважавам. Знам и със сигурност, че него го подкрепят много интелигентни и образовани хора. В много от постингите си през последните месеци съм писал против манипулациите на нашите медии, и че не познаваме истинската ситуация около Атака. Последно за "скандала" с Митко Стоянов така коментирах.

Но! Волен самият е луд и опасен, и зад него огромната маса е на неудовлетворени, бедни и озлобени хора. Тази комбинация е фатална за стабилността на страната. От него като опозиция полза има, но като Президент само каши ще твори.

И Хитлер 1933 година са го подкрепяли много свестни хора и в Германия и в либералния Запад.

Моят избор е Неделчо Беронов. Вече на няколко пъти обяснявам защо.

Моите уважения. Поздрави.

Коментар

• Със сигурност и през ум не ми минава, да кажа, че привържениците на Сидеров са прости.

Коментар

Working...
                                X