Първоначално изпратено от oginvest
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Симпатизирате ли на националната кауза?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от oginvestПредлагам да преминем на по-прагматична вълна. Нека прогнозираме как ще се представи националната кауза на президентските избори.
Разчитам единствено на Европа да ни наложи да направим поправка
в избирателния закон и да направим мажоритарни избори.
Също така да бъдат забрани етническите партии, чиято крайна цел винаги е сепаратизма.
Не бих имал нищо против, например, да ни управляват хората, които
написаха петицията до Параванов за референдум за базите.
Коментар
-
Минаващ покрай секса и пшолитиката нямат нищо общо освен в
провокативния ти мозък.
Ако не искаш , или не ти е изгодно да разбереш, у нас
националната кауза е застрашена от социалната несправедливост
и от националната безотговорност и лакомия на управляващите.
Аз няма да ти се връзвам да влизам в препирни, както Кесаря,
по две причини, поради които ти не трябва да влизаш в тази тема:
- пишеш на латиница
- извън България си, там където са гурбетчиите - ренегати, т.е.
ти не си минаващ покрай, а си минаващ извън.
Коментар
-
http://standartnews.com/archive/2005...lio2/index.htm
poglednete tazi statiq na Anton Don4ev,mislq 4e 6te vi dopadne.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oginvestСтилиане по принцип подкрепям предложението някои инвеститори от форума да подпомогнем нациналното възраждане, но не ми харесва желанието ти да внесем сила отвън/лидер/ която да ни ръководи. Веднъж повярвах на Симеончо, че ще внесе държавност а той човека имал съвсем земни цели. Да не говорим за крадливите, сълзливи и измислени юпита-перачи на изнесените народни пари. Даже ги направихме и финасови министри. Казват за Миленчо, че е изпрал парите на групировките. За благодарност му дадоха терените в Равда и мангизите за хотелите.
Иван Костов икономиката потръгна и после се оляха да крадат.
Ама кажи кой да изберем,най -добре някой суперменажер като Ли Йакока или пък некой криминален авторитет ,та да живеем по понятия поне.В Русия пандизчийте дават подкупи да не влизат в затвор дето
го командорят ченгета ,а в затвор ръководен от криминален авторитет,щото там по се спазват правила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SachСамо едни червени бригади а ла "Баадер и Майнхоф" ще свършат
работа. Като започнат да отстрелват гадните политици , техните
спонсори - олигарсите и корумпираните магистрати, останалите ще се
спекат от страх и ще започнат да работят нормално като в другите
държави, към които искаме да бъдем. Няма друг начин защото споменатите по-горе са недосегаеми за правосъдието. "Гарван гарвану
око не вади".
Та това е единствената сила вече, която може да оправи тази държава
- червения терор, и тя рано или късно ще се появи, т.к. на народа вече му чернее пред очите.
Коментар
-
Само едни червени бригади а ла "Баадер и Майнхоф" ще свършат
работа. Като започнат да отстрелват гадните политици , техните
спонсори - олигарсите и корумпираните магистрати, останалите ще се
спекат от страх и ще започнат да работят нормално като в другите
държави, към които искаме да бъдем. Няма друг начин защото споменатите по-горе са недосегаеми за правосъдието. "Гарван гарвану
око не вади".
Та това е единствената сила вече, която може да оправи тази държава
- червения терор, и тя рано или късно ще се появи, т.к. на народа вече му чернее пред очите.
Коментар
-
Стилиане по принцип подкрепям предложението някои инвеститори от форума да подпомогнем нациналното възраждане, но не ми харесва желанието ти да внесем сила отвън/лидер/ която да ни ръководи. Веднъж повярвах на Симеончо, че ще внесе държавност а той човека имал съвсем земни цели. Да не говорим за крадливите, сълзливи и измислени юпита-перачи на изнесените народни пари. Даже ги направихме и финасови министри. Казват за Миленчо, че е изпрал парите на групировките. За благодарност му дадоха терените в Равда и мангизите за хотелите.
Коментар
-
Добри момчета сте братленца.Има и с космополитични възгледи ,но аз знам ,че когато се наложи тези ,дето мислят и критикуват тръгват първи.А тези дето най-се бият в гърдите все са ариергард.
Абе родина и понятие за такова място трябва ,мисля на всеки човек.Аз като си ида на село и някак ми става едно по друго ,макар че цял живот живея по градове ,в разни страни ,аз си чувствам едно място за родно и не си го давам,иначе за какво живеем.Имам приятели от Молдовските българи ,дето и те си чувстват България като исконно родно място и си я тачат.Само че ми казват за съжаление ,че ние тука
вече не сме истински българи ,а изродени някак.Викат -Вие сте много уплашени бе...
А националната кауза не попадна в добри ръце според мена.Ама
Ultra posse nemo obligatur- на латински демек не можеш да натовариш
някой свръх възможностите му.На мен Волен Сидеров ми се видя уплашен по телевизията още когато разбра ,че влизат в парламента ,
някак беше шашнат.Яд ме е направо ,че Доган не е българин по произход щото като политик,в сравнение с нашите поплювковци ,дето
се чудят на кой цигани да опростят тока ,че сакън да не би да останат
извън парламента,е едни гърди напред.Щото си е сигурен в електората.Пък другите са по уплашени и от нас ,че ако не са депутати
за нищо друго не стават.
Кво е според мен национална кауза ,това е родителите ни да могат да си изживеят старините спокойно и децата да няма нужда да бягат в чужбина.Знаете ли колко бабички треперят всяка нощ по селата да не влезе някой да ги изнасили и да им вземе пенсийката.Затова ли са се блъскали цял живот и затова ли са ни отгледали?
Националната ни кауза исчезна като национална още когато Филип Димитров легна на американците и самоликвидирахме военнопромишления си комплекс,който беше гръбнак на икономиката,щото бил атихуманен.Пък братята американци най -хуманно си ни хапнаха пазарите ,защото тогава имаше 25% съкращение на търговията с оръжие в световен мащаб.Докато не се създаде някакъв
горе -долу подобен отрасъл в икономиката ,който да е на горе-долу модерно технологично равнище няма да имаме уважение от
никъде ,а ще се молим на Брюксел да ни разрешат да посадим по три корена домати в повече.
А за нацията давам прост пример:представете си ,че влезем в конфликт(война) с някоя държава ,което е супермалковероятно ,но все пак -кой етноси ще воюваг за България,кой няма да правят нищо
,и кой ще воюват направо против нас.Като си помислите става май страшно а?Руснаците казват- С кем я пошел-бы в разведку?
Най лошото е ,че на 80% от хората им е ясно как стоят нещата обаче няма сила в момента на която да се гласува доверие и хората ходят на избори щото мразят някоя партия и гласуват против нея.
Предлагам всички национално отговорни бизнесмени и инвеститори
да основем специален фонд и да си внесем такава сила отвън щото малко почна да ми писва.
Коментар
Коментар