IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Симпатизирате ли на националната кауза?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oginvest
    Гоше честит имен ден и след него хващай меча и воювай!

Коментар

• Гоше честит имен ден и след него хващай мечя и воювай!

Коментар

• Но това не е кауза! Това може да го наречеш "доктрина за.....нещо си". Каузата е философия. Да речем как да реформириш образованието, как да стимулираш индустрията, високи технологии, а от там и националното достоинсто и самочувствие.
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• В момента политиците изповядват следната кауза- Американски военни бази, НАТО, ЕС. Нито подкрепям НАТО, нито базите. В голяма степен не симпатизирам на тази национална кауза.

Коментар

• Не мога да симпатизирам на нещо което го НЯМА!!!! Къде е? Какво е това? Само не ми сочате за пример Атака, и подобни.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Предлагам да преминем на по-прагматична вълна. Нека прогнозираме как ще се представи националната кауза на президентските избори.
              Вече 16 години се видя кой кой е.
              Разчитам единствено на Европа да ни наложи да направим поправка
              в избирателния закон и да направим мажоритарни избори.
              Също така да бъдат забрани етническите партии, чиято крайна цел винаги е сепаратизма.

Не бих имал нищо против, например, да ни управляват хората, които
              написаха петицията до Параванов за референдум за базите.

Коментар

• Предлагам да преминем на по-прагматична вълна. Нека прогнозираме как ще се представи националната кауза на президентските избори.

Коментар

• Минаващ покрай секса и пшолитиката нямат нищо общо освен в
                  провокативния ти мозък.

Ако не искаш , или не ти е изгодно да разбереш, у нас
                  националната кауза е застрашена от социалната несправедливост
                  и от националната безотговорност и лакомия на управляващите.

Аз няма да ти се връзвам да влизам в препирни, както Кесаря,
                  по две причини, поради които ти не трябва да влизаш в тази тема:
                  - пишеш на латиница
                  - извън България си, там където са гурбетчиите - ренегати, т.е.
                  ти не си минаващ покрай, а си минаващ извън.

Коментар

• http://standartnews.com/archive/2005...lio2/index.htm
                    poglednete tazi statiq na Anton Don4ev,mislq 4e 6te vi dopadne.

Коментар

• Да симпатизираш националната кауза е твърде недостатъчно.Необходима е издьржана във времето,активна и последователна позиция!
                      Аз симпатизирам Стилян!

Коментар

Стилиане по принцип подкрепям предложението някои инвеститори от форума да подпомогнем нациналното възраждане, но не ми харесва желанието ти да внесем сила отвън/лидер/ която да ни ръководи. Веднъж повярвах на Симеончо, че ще внесе държавност а той човека имал съвсем земни цели. Да не говорим за крадливите, сълзливи и измислени юпита-перачи на изнесените народни пари. Даже ги направихме и финасови министри. Казват за Миленчо, че е изпрал парите на групировките. За благодарност му дадоха терените в Равда и мангизите за хотелите.
                        Това майтап беше,ясно е че никой няма да дойде да ни оправи,Симеончо опозори баща си ,който според мен е бил свестен и смел човек,аз тогава гласувах за СДС ,макар че винаги съм бил против тях ,но Симеончо ми беше ясен и за това предпочетох по малкото зло ,но народа не го предпочете.Макар че първата година от управлението на
                        Иван Костов икономиката потръгна и после се оляха да крадат.
                        Ама кажи кой да изберем,най -добре някой суперменажер като Ли Йакока или пък некой криминален авторитет ,та да живеем по понятия поне.В Русия пандизчийте дават подкупи да не влизат в затвор дето
                        го командорят ченгета ,а в затвор ръководен от криминален авторитет,щото там по се спазват правила.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sach
                          Само едни червени бригади а ла "Баадер и Майнхоф" ще свършат
                          работа. Като започнат да отстрелват гадните политици , техните
                          спонсори - олигарсите и корумпираните магистрати, останалите ще се
                          спекат от страх и ще започнат да работят нормално като в другите
                          държави, към които искаме да бъдем. Няма друг начин защото споменатите по-горе са недосегаеми за правосъдието. "Гарван гарвану
                          око не вади".

Та това е единствената сила вече, която може да оправи тази държава
                          - червения терор, и тя рано или късно ще се появи, т.к. на народа вече му чернее пред очите.
                          Sash, lichi si, che otdavna ne si bil s jena! Sto ne si udarish edna da izpusnesh naprejenieto i ljagaj da spish!

Коментар

• Само едни червени бригади а ла "Баадер и Майнхоф" ще свършат
                            работа. Като започнат да отстрелват гадните политици , техните
                            спонсори - олигарсите и корумпираните магистрати, останалите ще се
                            спекат от страх и ще започнат да работят нормално като в другите
                            държави, към които искаме да бъдем. Няма друг начин защото споменатите по-горе са недосегаеми за правосъдието. "Гарван гарвану
                            око не вади".

Та това е единствената сила вече, която може да оправи тази държава
                            - червения терор, и тя рано или късно ще се появи, т.к. на народа вече му чернее пред очите.

Коментар

• Стилиане по принцип подкрепям предложението някои инвеститори от форума да подпомогнем нациналното възраждане, но не ми харесва желанието ти да внесем сила отвън/лидер/ която да ни ръководи. Веднъж повярвах на Симеончо, че ще внесе държавност а той човека имал съвсем земни цели. Да не говорим за крадливите, сълзливи и измислени юпита-перачи на изнесените народни пари. Даже ги направихме и финасови министри. Казват за Миленчо, че е изпрал парите на групировките. За благодарност му дадоха терените в Равда и мангизите за хотелите.

Коментар

• Добри момчета сте братленца.Има и с космополитични възгледи ,но аз знам ,че когато се наложи тези ,дето мислят и критикуват тръгват първи.А тези дето най-се бият в гърдите все са ариергард.
                                Абе родина и понятие за такова място трябва ,мисля на всеки човек.Аз като си ида на село и някак ми става едно по друго ,макар че цял живот живея по градове ,в разни страни ,аз си чувствам едно място за родно и не си го давам,иначе за какво живеем.Имам приятели от Молдовските българи ,дето и те си чувстват България като исконно родно място и си я тачат.Само че ми казват за съжаление ,че ние тука
                                вече не сме истински българи ,а изродени някак.Викат -Вие сте много уплашени бе...
                                А националната кауза не попадна в добри ръце според мена.Ама
                                Ultra posse nemo obligatur- на латински демек не можеш да натовариш
                                някой свръх възможностите му.На мен Волен Сидеров ми се видя уплашен по телевизията още когато разбра ,че влизат в парламента ,
                                някак беше шашнат.Яд ме е направо ,че Доган не е българин по произход щото като политик,в сравнение с нашите поплювковци ,дето
                                се чудят на кой цигани да опростят тока ,че сакън да не би да останат
                                извън парламента,е едни гърди напред.Щото си е сигурен в електората.Пък другите са по уплашени и от нас ,че ако не са депутати
                                за нищо друго не стават.
                                Кво е според мен национална кауза ,това е родителите ни да могат да си изживеят старините спокойно и децата да няма нужда да бягат в чужбина.Знаете ли колко бабички треперят всяка нощ по селата да не влезе някой да ги изнасили и да им вземе пенсийката.Затова ли са се блъскали цял живот и затова ли са ни отгледали?
                                Националната ни кауза исчезна като национална още когато Филип Димитров легна на американците и самоликвидирахме военнопромишления си комплекс,който беше гръбнак на икономиката,щото бил атихуманен.Пък братята американци най -хуманно си ни хапнаха пазарите ,защото тогава имаше 25% съкращение на търговията с оръжие в световен мащаб.Докато не се създаде някакъв
                                горе -долу подобен отрасъл в икономиката ,който да е на горе-долу модерно технологично равнище няма да имаме уважение от
                                никъде ,а ще се молим на Брюксел да ни разрешат да посадим по три корена домати в повече.
                                А за нацията давам прост пример:представете си ,че влезем в конфликт(война) с някоя държава ,което е супермалковероятно ,но все пак -кой етноси ще воюваг за България,кой няма да правят нищо
                                ,и кой ще воюват направо против нас.Като си помислите става май страшно а?Руснаците казват- С кем я пошел-бы в разведку?
                                Най лошото е ,че на 80% от хората им е ясно как стоят нещата обаче няма сила в момента на която да се гласува доверие и хората ходят на избори щото мразят някоя партия и гласуват против нея.
                                Предлагам всички национално отговорни бизнесмени и инвеститори
                                да основем специален фонд и да си внесем такава сила отвън щото малко почна да ми писва.

Коментар

Working...
                                X