If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
barbaron, ако си прав в това което си написал, на човечеството много лошо му се пише. Знаеш ли какво означава то да не притежава избрените способности - няма да оцелее и ще изчезне. Тези неща му трябват за оцеляване.
И това да не живеят по добре от тях пък как го правят ? Не се занимават с такова нещо. На Украйна са и наливали огромни пари, като и дават суровини на ниски цени, и олигарсите и тези суровини просто са ги продавали на други страни срещу пари, които не са получвали в Украйна. Парите са оставали в банките на страните, в които изнасят суровините. Затова в Украйна пенсиите им достигнаха 50 евро. Същото нещо е правено и в другите страни от бившия соц. лагер. Не са ги спирали да живеят по добре от тях, ако това не е било начина да ги спират.
Гледа утвърдително, авторитетно.
Върти клечката в устата, всичко му е ясно...
гласува за Възраждане...
Разкажи ми, моля, за:
- NATO
- Искат да ни поробят. Дължат ни ного пари за базите, дето ги ползват, за да ни пазят. Наща армия е силна, щот е с руски самолети. Тези машини аналог нямат. Познавам един летец. Ние оръжие за даване нямаме.
- СЗО?
- Целят да намалят броя на световното население, щот сме ного и цените на имотите скачат. Световният елит не харесва населението. Искат да останат сами на земята и да ползват благата само те.
- ХААРП?
- Изстрелват честота във въздуха и се отразява от йоносферата и после вибрира земята на резонансната честота стават пожари, земетресения, цунами. Още не могат много точно да се прицелват, ама правят опити. Земетресенията в Турция те ги правят! ... Американците! В русия не смеят да го пускат тва оръжие. Др. путин ще спре да им продава горива, ако продължават и ще видят те един ХААРП. А и русия има много по-силни оръжия, но не иска да ги ползва на този етап. И щитове имат. Силови полета, които пазят. Пиле не може да прехвръкне. Ама са секретни тези неща и не мога да ти разказвам за тях. На мен един приятел военен ми ги казва. Той е ходил в русия и лично ги е виждал.
- NASA?
- Лъжат! Земята е плоска! Доказано е още в средновековието. Толкова сте невежи. Това, че някой е написал учебник, не означава, че вътре пише верни неща. Ти сериозно ли вярваш, че са ходили ония на луната?! Гледай малко в Ютуб. Има информация колкот щеш. Не се изоставяй така да те манипулират!
- Гейтс?
- Тва е тоз мръсник дет прай чиповете за ваксините. С тях иска да ни следи на какви сайтове браузваме и да ни хакне уиндоуса.
- Сорос?
- Педо*ил! Дава пари да стават децата геюви. И за други страшни неща. Май норвежците пак той ги финансира да ни земат децата. Така произвеждат и адренохром за световния елит.
- Мъск?
- Мошеник е и тоз. Още дядо ми казваше, че честен човек с пари - НЯМА!
- КОВИД?
- Ти знаеш ли колко хора умират в катастрофи по пътищата всяка година, бе?! Що не ме питаш за тях?... Стресират ви по-лабилните. Това е! А, всички болести идват от стрес!
- Ваксините - (вж. Гейтс)
- Украйна?
- Нацисти долни. Колко години провокираха путин и накрая го принудиха превантивно да нахлуе, за да освободи населението от биолабораториите и... н*гpuте-нацисти... дето тормозиха населението на Донецк и Луганск и да ги направи свободни държави, част от русия, ама за съжаление се наложи да унищожи сичко там... По тая тема има много да се каже...
- Лев?
Левът е силен, а и си е наш! Шси го запазваме... Трябва! Левски за ко умря, мислиш?! Казаха ми, че ако искаме всички да станем мильонери, трява да си запазим лева!
ненаказана за кое, аналогчо? задето спря джендър-либерастенията?
помисли си пак за вариантите
имаш и други; трудо, макарон, стармър,, мастър вариант урсула
кой ти е предпочитания иабор?
Русия спряла джендър-либерастията? С кое - с московските гей-клубове, с роклите на Киркоров, със сина на Соловьов или с фасадните бракове на руския елит, за които бившите жени признават, че не са консумирани?
Спрели те... освен да спират бившите държави от СССР да живеят по-добре от тях, друго не спират.
barbaron, ЕС нали е съдаден чрез договор и в него си пише, както и за еврото - колко години трябва да сме с ниско ниво на инфлация, което в момента е невъзможно. Добра идея ли е да нарушим правилото и да излъжем ? Според мен това е много лоша идея.
Всичко с малки изключения е както си го написал ....
Като за ''истина на маргинали и низши хора - неумни и некрасиви '' ....
доц,. ВАЦЕВ има едно предаване ...
Що не си кажете, че за умнокраставите разделителната линия за добър или лош човек/бизнес/идеология и тн е само и единствено Украйнаааааааа и твай. Нишо друго няма значение. Точно кати с грипа едно време - ма нищо, точно както путкин ви излекува от грипа, така и тръмпанара ше ви излекува от жусуи и украйнааа. Само въпрос на време
ИНТЕРВЮ С ВАМПИР:
Гледа утвърдително, авторитетно.
Върти клечката в устата, всичко му е ясно...
гласува за Възраждане...
Разкажи ми, моля, за:
- NATO
- Искат да ни поробят. Дължат ни ного пари за базите, дето ги ползват, за да ни пазят. Наща армия е силна, щот е с руски самолети. Тези машини аналог нямат. Познавам един летец. Ние оръжие за даване нямаме.
- СЗО?
- Целят да намалят броя на световното население, щот сме ного и цените на имотите скачат. Световният елит не харесва населението. Искат да останат сами на земята и да ползват благата само те.
- ХААРП?
- Изстрелват честота във въздуха и се отразява от йоносферата и после вибрира земята на резонансната честота стават пожари, земетресения, цунами. Още не могат много точно да се прицелват, ама правят опити. Земетресенията в Турция те ги правят! ... Американците! В русия не смеят да го пускат тва оръжие. Др. путин ще спре да им продава горива, ако продължават и ще видят те един ХААРП. А и русия има много по-силни оръжия, но не иска да ги ползва на този етап. И щитове имат. Силови полета, които пазят. Пиле не може да прехвръкне. Ама са секретни тези неща и не мога да ти разказвам за тях. На мен един приятел военен ми ги казва. Той е ходил в русия и лично ги е виждал.
- NASA?
- Лъжат! Земята е плоска! Доказано е още в средновековието. Толкова сте невежи. Това, че някой е написал учебник, не означава, че вътре пише верни неща. Ти сериозно ли вярваш, че са ходили ония на луната?! Гледай малко в Ютуб. Има информация колкот щеш. Не се изоставяй така да те манипулират!
- Гейтс?
- Тва е тоз мръсник дет прай чиповете за ваксините. С тях иска да ни следи на какви сайтове браузваме и да ни хакне уиндоуса.
- Сорос?
- Педо*ил! Дава пари да стават децата геюви. И за други страшни неща. Май норвежците пак той ги финансира да ни земат децата. Така произвеждат и адренохром за световния елит.
- Мъск?
- Мошеник е и тоз. Още дядо ми казваше, че честен човек с пари - НЯМА!
- КОВИД?
- Ти знаеш ли колко хора умират в катастрофи по пътищата всяка година, бе?! Що не ме питаш за тях?... Стресират ви по-лабилните. Това е! А, всички болести идват от стрес!
- Ваксините - (вж. Гейтс)
- Украйна?
- Нацисти долни. Колко години провокираха путин и накрая го принудиха превантивно да нахлуе, за да освободи населението от биолабораториите и... н*гpuте-нацисти... дето тормозиха населението на Донецк и Луганск и да ги направи свободни държави, част от русия, ама за съжаление се наложи да унищожи сичко там... По тая тема има много да се каже...
- Лев?
Левът е силен, а и си е наш! Шси го запазваме... Трябва! Левски за ко умря, мислиш?! Казаха ми, че ако искаме всички да станем мильонери, трява да си запазим лева!
Украйна му е някъде надолу в списъка и изисква прекалени усилия. На всичкото отгоре беше любима хранилка за сем Байдън, това няма как да го забрави. А и възможността да демонстрира импотентността на омразния му ЕС не е за изпускане.
Ненаказана Русия ми се струва отвратителен вариант, но никой не твърди че живеем в справедлив свят. Поне клаймът манията със сигурност върви към края си, което за мен е май по-важното.
ненаказана за кое, аналогчо? задето спря джендър-либерастенията?
помисли си пак за вариантите
имаш и други; трудо, макарон, стармър,, мастър вариант урсула
кой ти е предпочитания иабор?
analog, Камала искаше да слага данък на акциите, поскъпнат акциите които притежаваш и си длъжен да внесеш 30%, ти не си ги продал но си спечелил и трябва да търсиш 30% отнякъде пари да го платиш. Това нямаше да е срив на борсата, направо щяха да я изринат с големия багер.
Що не си кажете, че за умнокраставите разделителната линия за добър или лош човек/бизнес/идеология и тн е само и единствено Украйнаааааааа и твай. Нишо друго няма значение. Точно кати с грипа едно време - ма нищо, точно както путкин ви излекува от грипа, така и тръмпанара ше ви излекува от жусуи и украйнааа. Само въпрос на време
Груйчо, остави Украйна настрана- ти смяташ ли фалиралия 5 пъти Тръмп за нормален? Може ли президента на най голямата икономика да каже публично " От всички страни идват да ми целуват задника"? Ще има мита за всички( срива се борсата) после само за Китай( частично възстановяване на борсата) после митата за Китай няма да важат за смартфони и компютри. Сега от другите отрасли ще ревнат " защо няма да важат само за телефоните и компютрите, а за нашите бизнеси ще важат? Бизнеса иска сигурност и да може да планира дългосрочно, как да работи с човек, който си мени мнението през 2 дни? Ти като българин доволен ли си примерно че за Русия имаща износ за13 милиарда годишно за САЩ няма да има мита, а за нашия износ за под 2 милиарда ще има?
точно както путкин ви излекува от грипа, така и тръмпанара ше ви излекува от жусуи и украйнааа. Само въпрос на време
Украйна му е някъде надолу в списъка и изисква прекалени усилия. На всичкото отгоре беше любима хранилка за сем Байдън, това няма как да го забрави. А и възможността да демонстрира импотентността на омразния му ЕС не е за изпускане.
Ненаказана Русия ми се струва отвратителен вариант, но никой не твърди че живеем в справедлив свят. Поне клаймът манията със сигурност върви към края си, което за мен е май по-важното.
Коментар