Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
https://www.segabg.com/hot/category-...alkanski-potok
Тук друго пише-че не можело да се установи колко била печалбата от газопровода ,защото бил част от националната газопреносна мрежа.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
"Булгартрансгаз" е спечелила 1,699 млрд. лева за петте години от реализацията на проекта за разширяване на газопреносната мрежа между входната точка с Турция "Странджа 2 - Малкочлар" и изходната със Сърбия "Киреево - Зайчар", става ясно от отговор на парламентарен въпрос на служебния министър на енергетиката Владимир Малинов към депутата от ГЕРБ и бивш енергиен министър Теменужка Петкова. Приходите по проекта от началото на 2020 година до 31 декември 2024 година са в размер на 1,731 млрд. лева, а разходите - към 32 млн. лева.
Можеш ли да смяташ? За 5 години е ИЗПЛАТЕНО 1,7млрд от прогнозната цена на проекта от 1415 млн. евро.. За колко ще се изплати целия газопровод.
Там някъде я 50, я 60 а защо не 100. Туй да ний килограмите на жинътъ
Тук друго пише-че не можело да се установи колко била печалбата от газопровода ,защото бил част от националната газопреносна мрежа.
Коментар
-
Много ясно,че е той.Надали има човек в тоя форум, който го е плюл повече от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами плюй по Боко. Той ги нареди така.
Коментар
-
Руснаците са на далавера ,но не и България. Тоя газопровод я се изплати за 50 години,я не.
Можеш ли да смяташ? За 5 години е ИЗПЛАТЕНО 1,7млрд от прогнозната цена на проекта от 1415 млн. евро.. За колко ще се изплати целия газопровод.
Там някъде я 50, я 60 а защо не 100. Туй да ний килограмите на жинътъНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Руснаците са на далавера ,но не и България. Тоя газопровод я се изплати за 50 години,я не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Толкова ти акъла, 6,75×2. ТП се е изплатил НА РУСНАЦИТЕ. А за пропуснатите ползи, плюй по Боко. Той лично каза
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
- Умишлената лъжлива пропаганда не е ли действие?
- Подстрекателството към предателство не е ли действие?
- Да не говорим за умишления спам и подигравки към всички свестни хора, които са се отвратили от кръвожадния престъпник и психопат Путин - това не са ли действия?
2.Какво "подстрекателство към предателство" бълнуваш? Пак не си си мерил температурата.
3."СПАМ" не съм правил. Нито умишлен, нито объркан. На никого нищо не съм продавал тук.
4.Нямаш квалификация да раздаваш "психопатии" и "престъпления". ЗавършИ преди това съответното образование, за да ти зачетем точки. Към момента, си максимум зооинженер.
Коментар
-
"Турски поток"ни струваше поне 5 милиарда лева-3 милиарда за строежа плюс 2 милиарда пропуснати ползи от прекратеният договор за транзит на руски газ към Турция. Викаш имаме приходи от 1 милиард на година???
То бива лъжи,ама вашите минават всякакви граници....АЗ спрях трите руски проекта, Бургас-Александруполис, Белене и Южен поток.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
- Умишлената лъжлива пропаганда не е ли действие?
- Подстрекателството към предателство не е ли действие?
- Да не говорим за умишления спам и подигравки към всички свестни хора, които са се отвратили от кръвожадния престъпник и психопат Путин - това не са ли действия?
Коментар
-
ИМАМЕ ОТКРОВЕН РУСКИ АГЕНT ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА!
Вчера киселова имаше поредно срамно участие в телевизора. Тя високопарно се произнесе:
„Извинявам се, ама да не прекаляваме с разбирането, че сме обградени отвсякъде от шпиони. Защото част от това, което се случва в момента, е проблематично от гледна точка на разместването на пластовете и в България е нормално да има хора, които имат различни възгледи. Не може да се чува само едната гледна точка, а именно - в подкрепа на едната страна - Украина.“
Неуважаема Г-жо, киселова:
Гледам ви и се чудя докъде може да стигне едно човешко падение. В същото време и ви съжалявам, като жена. Не, не заради външния ви вид, не защото нямате елементарна класа, не защото от вас лъха женственост като от превтасали джибри, а защото съвсем умишлено сте влезли в ролята на национален предател, по-лошо предател на общочовешките ценности, защото вашият морален компас се ръководи от злото, облечено в пършивостта на банален руски агент, който подкопава устоите на българската демокрация!
Като ви гледам как председателствате над Народното събрание – с вашата интелектуална посредственост и вашите уродливи зависимости, ми се повръща! Във вас прозира ПОКВАРА! Много рядко в един човек може да се събере толкова много отрицателна болшевишка селекция!
Вие защитавате диктатора путин, вие защитавате агресията на русия! Вие искате "мира“ на агресора, садиста, убиеца на цивилни и крадеца на деца! Вие злото определяте като „другата гледна точка.“ Вие слагате равен знак между агресора и жертвата! Вие сте безсрамие, вие и себеподобните ви!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Toma Nikolov
От ГЕРБ и ППДБ викат, че вчера у нас е пристигнал първият изтребител F-16. Не знам кой ще изтребваме с него, но една жена на пазара ми каза, че всичко е една голяма лъжа.
Самолетът не бил истински!
- Ма как няма да е истински??! -викам.
- Ей така! - вика ми тя. - Това е макет от шперплат с двигател от дрон вътре и се управлява дистанционно. Не им вярвай на държавните медии, че е истински изтребител!
- Добре, - викам ѝ аз, - айде, снимките, дето самолетът лети и каца може и да са с някакъв макет от клуба по авиомоделиране (бая голям макет, но що пък да не?), ама нали има и снимки как нашите посрещат самолета в "Граф Игнатиево"?
- А ти, защо мислиш не пуснаха Радев да отиде да го види и пипне тоя "самолет"? Веднага щеше да се усети, че е макет, защото е експерт! Посрещнали са го само 14 човека, все хора на ГЕРБ и двама доверени техници от базата, които са вътре в заверата! И пазят тайна, гадовете, че не е истински!
- Добре, де, - не се давам аз, - нали от тоя самолет слезе пилот, мустакатичък един такъв, малко мяза на младия Евгени Петров, говори перфектен английски...
- Е, точно, де! - прекъсна ме тая. - Перфектен английски, а не американски английски! Щото е някакъв треторазряден английски актьор! Аз съм го виждала тоя в два епизода на "Имението Даунтън"! Никакъв пилот не е, ама нали вече ти казах, че тоя "самолет" го управляват дистанционно като дрон, то пилот въобще не им трябва!
И тука, уважаеми дами и господа, аз усетих, че тоя спор съм го загубил още преди десет минути...
Пък и може да е права жената, все пак не е случаен експерт, а от Женски пазар!
А и аз тоя самолет не съм го видял с моите очи отблизо!
А, бе, да ви кажа, хич не им вярвам на тия!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
Турски поток се изплати още на 4-5 година, в момента направо кърти кинти. Другото е защита на националните интереси- има вероятност да бъдат откраднати парите и затова се променят условията
То бива лъжи,ама вашите минават всякакви граници.
Коментар
-
Съюз с Русия е предателство спрямо българските национални интереси. А ти искаш едновременно и икономически и военен съюз.Излизане от НАТО е предателство спрямо българските национални интереси.
Така че какво извинение чакаш. Освен това ако конкретно ти изброя сделките в ущърб на България съм сигурен, че не всички ще отречеш.Например"Турски поток ",прекратяването на договора за транзит на руски газ към Турция и така нататък.
Коментар
Коментар