IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
    То е ясно, че за някои руските интереси са ви по-важни от българските.
    То е ясно, че си лековерен и вярваш безкритично в куп безсмислици, съвсем простодушно приемайки каквото ти предложи пропагандата. Ама толкова можеш, 54:4

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Напротив, осноено именно българските защитава. Това, че ти не ги разбираш тези работи, си е твой фирмен знак.
      То е ясно, че за някои руските интереси са ви по-важни от българските.

Коментар

Нито "Свободна Европа "са за пример,нито Волгин.Едните са либерасти, другият копейка.Нито веднъж не съм го чул да защитава българските интереси,а само руските.
        Напротив, осноено именно българските защитава. Това, че ти не ги разбираш тези работи, си е твой фирмен знак.

Коментар

Вергилчо, ако изгледаш този клип, може да видиш нещо ни за корупцията: https://youtu.be/WbltdcNoEFQ?si=u9zdC7rHsOk0kxrC
          Нито "Свободна Европа "са за пример,нито Волгин.Едните са либерасти, другият копейка.Нито веднъж не съм го чул да защитава българските интереси,а само руските.

Коментар

• Вергилчо, ако изгледаш този клип, може да видиш нещо И за корупцията: https://youtu.be/WbltdcNoEFQ?si=u9zdC7rHsOk0kxrC
            Last edited by Pyramid; Вчера, 20:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              Първият изтребител F-16 каца в авиобаза "Граф Игнатиево" на 2 април (утре)

https://nova.bg/news/view/2025/04/01...0%D0%B8%D0%BB/
              Аха. И? Абе уж си зрял, възрастен мъж...1 (ЕФИН!) самолет. СЛЕД 3÷4 ГОДИНИ, може и общо 16 да дойдат. Леле! Вместо 300, ще имаме 16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Източника на информация лъже. Явно е някаква копейка или комуне и ти като друго комуне му вярваш. Аз обаче направих справка:

1, Строежа на тунела наистина струва 120 милиона EUR към датата на завършване през 2000 г. Към днешна дата това са 156 милиона EUR или това прави 6.4 милиона EUR на километър.

2. Строежа на кресненското дефиле възлиза на 40 млн. лева или 20 млн. EUR на километър, но сложността на този строеж е неизмеримо по-голяма с 3 тунела и 10 виадукта.

Измамата с тази картинка се състои в това, че нарочно са подбрали най-евтиния пътен обект от преди 20 години с най-скъпия такъв в наше време. Все едно да сравняваш цените на Трабант от едно време с Мерцедес днес. Корупцията ли е виновна за разликата в цените?

Това е любим похват на комунета и росотрепки да сравняват несравними неща. Facebook e пълен с такива сравнения, като например какво едно време сме си купували с 2 лева и какво - сега.

А корупцията си я измисли болният ти промит мозък.
                Некоректни сравнения не са монопол на някой единствен. Мнозина си ги позволяват.

Коментар

• Първият изтребител F-16 каца в авиобаза "Граф Игнатиево" на 2 април (утре)

https://nova.bg/news/view/2025/04/01...0%D0%B8%D0%BB/

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Сега Матейкин ще долети и ще ни обясни, че в България няма корупция
                    Източника на информация лъже. Явно е някаква копейка или комуне и ти като друго комуне му вярваш. Аз обаче направих справка:

1, Строежа на тунела наистина струва 120 милиона EUR към датата на завършване през 2000 г. Към днешна дата това са 156 милиона EUR или това прави 6.4 милиона EUR на километър.

2. Строежа на кресненското дефиле възлиза на 40 млн. лева или 20 млн. EUR на километър, но сложността на този строеж е неизмеримо по-голяма с 3 тунела и 10 виадукта.

Измамата с тази картинка се състои в това, че нарочно са подбрали най-евтиния пътен обект от преди 20 години с най-скъпия такъв в наше време. Все едно да сравняваш цените на Трабант от едно време с Мерцедес днес. Корупцията ли е виновна за разликата в цените?

Това е любим похват на комунета и росотрепки да сравняват несравними неща. Facebook e пълен с такива сравнения, като например какво едно време сме си купували с 2 лева и какво - сега.

А корупцията си я измисли болният ти промит мозък.
                    Last edited by Mateev; 01.04.2025, 20:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

само виж 'честния" миродесчо ....
                      Аз никога не забравям въйпиюща НЕЧОВЕЧНОСТ.
                      На туй "честнийото" му се върза плъхчо от форума и му намери ИЛАЧ. Онуй ни благоволи да го вземи, ни да благодари.
                      типичен представител на полюцейската сган - пълен долен боклук, а иначе се мисли за много праведен
                      Какви глупости дращи ми е все тая
                      Не визирам него. И аз познавам полицаи и не мога да се оплача от тях. Имаше едно тъпо ченге, шеф на РУ на МВР -Г.О, ама има право да е Гламав, там нещата са Бог дал - Бог взел, нас кой ни пита.

Коментар

• Emil Alexiev
                        Нито Марин Ле Пен е първата, нито ще е последната. Двама френски президенти бяха осъдени на затвор. Саркози е заплашен с втора присъда със затвор. Пропускаме министър председателя Фийон, който бе осъден за същото: фиктивни работни места, в случая на съпругата си.Нещата не са добре.

Stephan Tafrov
                        Emil Alexiev , Нещата са много добре: правосъдието работи, съдиите прилагат закона без оглед кои са подсъдимите, гражданите са равни пред закона, гласуван от парламента, т.е. политиците. Марин льо Пен изгради политическата си карирера с призиви за сурово наказнаие на корумпираните политици и сега строгостта на закона се стпварва върху самата нея. Съдът постанови, че тя е в центъра на цяла система за присвояване на европейски пари с цел финансиране на собствената си партия. Това е тежко престъпление.

Коментар

Не бе. Аз говоря за обикновена човешка порядъчност. Просто няма начин да преобладават боклуците.
                          само виж 'честния" миродесчо ....
                          Аз никога не забравям въйпиюща НЕЧОВЕЧНОСТ.
                          На туй "честнийото" му се върза плъхчо от форума и му намери ИЛАЧ. Онуй ни благоволи да го вземи, ни да благодари.
                          типичен представител на полюцейската сган - пълен долен боклук, а иначе се мисли за много праведен
                          Какви глупости дращи ми е все тая
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Сега Матейкин ще долети и ще ни обясни, че в България няма корупция

Коментар

Аз за 20 години съм виждал само двама корумпирани още като постъпих 2003г и двамата ги уволниха.Имаше един,който го хванаха,докато краде, ама това не е корупция.Не че не е бил и той боклук, ама става въпрос за различни неща. Далеч съм от мисълта, че няма такива, но са пълни глупости, че всеки бил корумпиран. Трябва да си най-големият глупак ,за да си рискуваш кариерата, обезщетението при напускане и да те осъдят.
                              Не бе. Аз говоря за обикновена човешка порядъчност. Просто няма начин да преобладават боклуците.

Коментар

+10. Има (и повечето, СА!) Порядъчни полицаи. Виж, че във всяко стадо си има мърша...
                                Аз за 20 години съм виждал само двама корумпирани още като постъпих 2003г и двамата ги уволниха.Имаше един,който го хванаха,докато краде, ама това не е корупция.Не че не е бил и той боклук, ама става въпрос за различни неща. Далеч съм от мисълта, че няма такива, но са пълни глупости, че всеки бил корумпиран. Трябва да си най-големият глупак ,за да си рискуваш кариерата, обезщетението при напускане и да те осъдят.

Коментар

Working...
                                X