IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами ето като не знаеш английски език за теб е затворен света.Иначе би ги промотирал тия изобретения в цял свят.
    Не е до това. Колкото до това, справям се. Бъди спокоен. Трябва да искат да го чуят. Сега има моментален машинен превод от всички езици и на всички езици.
    Има друг един момент, с който не си се сблъсквал: ПРЕДИ да се публикува една заявка, ЗА ДА узнаят ДРУГИТЕ ВЕДОМСТВА,.че има такова решение, текат срокове. Фиксирани от законите и международни конвенции. ПОСЛЕ,.се чака някой дали няма да оспори и да приведе ДОКАЗАТЕЛСТВА, АКО ИМАза релевантни други решения, после се решава, дали да се издаде патентът. МНОГО е засукано, много е бавно. И трябва огромна воля и устойчивост, за да стигнеш до такова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Имам 3 регистрирани полезни модела (т.нар. "малък патент", 1 продаден, 2 изтекли. Имам и няколко заявки за патент, предпоследната- световен на онази батерия, дето ви разказах. Имам проучвания, според които, е патентоспособна. Имам и заявка за система за студено разделяне на нефт ("дестилация"), с понижена пожаро-и взривобезопасност (т.к.се работи наистина под нулата градуса, където парното налягане е много ниско и под точката на възпламеняване). В ход е и чесане на ряпата от ПВ за сондирането на мултиплекси са проучване и добив на шистови нефт и газ. Тук аз играя със сроковете, пазя си приоритета, и си държа макс.период на защита (Имам това право -възползвам се). Ако бих имал повече свободни пари, повече неща щяха да са приключили (има възможности за ускоряване на процедурите) но...Абе и късметът не ми е в повече.
      Имам и още неща, но ги подадох съвсем наскоро и няма дори опити за т.нар. "опозиция" (нещо напълно нормално, когато опитват заинтересовани страни, да предотвратят издаването на патент (т.к.би могло са се нарушат техни интереси). А това, дали X,Y или Z били го "потвърдили" или не, някак ми е през...(Познай, през кое ми е.)
      Обяснявам тук, на еазни умни глави, какъв могъщ Инструмент и УНИКАЛНО ВЪЗВРЪЩАЕМ АКТИВ /стотици и хиляди пъти, хеле пък при икономически кризи както сега/е интелектуалната собственост но, хората си чоплят в носа, и правят нищо с НИ. Що да ги спасявам, тогава? Имали са излишни пари - изхвърлили ги и им остава да се молят.
      Ами ето като не знаеш английски език за теб е затворен света.Иначе би ги промотирал тия изобретения в цял свят.

Коментар

Що, да не е повод за гордост, че да се хвалят? Чувал. Затваря се...
        Поредните въздухарски приказки.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Стана същото каквото стана с " обкръжените натовски генерали в подземията на Азовстал", както и с био лабораториите с комари, гълъби и каквото беше още там И най смешното е че росфенЮвете вярват във всяка нова казана глупост и забравят старата без проблем, без да търсят доказателства и т.н.
          Ооооо, Митенце, ти си жив ?

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
            Дай малко факти, кога ги унищожиха без даже да се похвалят? Какво стана с обкръжението в Курск, къде е?
            Що, да не е повод за гордост, че да се хвалят? Чувал. Затваря се...

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes

Има ли твое изобретение,което да се използва някъде?Има ли патентовано такова?
              Нито ти знам изобретенията,нито съм компетентен, затова напълно сериозно те питам.
              Имам 3 регистрирани полезни модела (т.нар. "малък патент", 1 продаден, 2 изтекли. Имам и няколко заявки за патент, предпоследната- световен на онази батерия, дето ви разказах. Имам проучвания, според които, е патентоспособна. Имам и заявка за система за студено разделяне на нефт ("дестилация"), с понижена пожаро-и взривобезопасност (т.к.се работи наистина под нулата градуса, където парното налягане е много ниско и под точката на възпламеняване). В ход е и чесане на ряпата от ПВ за сондирането на мултиплекси са проучване и добив на шистови нефт и газ. Тук аз играя със сроковете, пазя си приоритета, и си държа макс.период на защита (Имам това право -възползвам се). Ако бих имал повече свободни пари, повече неща щяха да са приключили (има възможности за ускоряване на процедурите) но...Абе и късметът не ми е в повече.
              Имам и още неща, но ги подадох съвсем наскоро и няма дори опити за т.нар. "опозиция" (нещо напълно нормално, когато опитват заинтересовани страни, да предотвратят издаването на патент (т.к.би могло са се нарушат техни интереси). А това, дали X,Y или Z били го "потвърдили" или не, някак ми е през...(Познай, през кое ми е.)
              Обяснявам тук, на еазни умни глави, какъв могъщ Инструмент и УНИКАЛНО ВЪЗВРЪЩАЕМ АКТИВ /стотици и хиляди пъти, хеле пък при икономически кризи както сега/е интелектуалната собственост но, хората си чоплят в носа, и правят нищо с НИ. Що да ги спасявам, тогава? Имали са излишни пари - изхвърлили ги и им остава да се молят.
              Last edited by Pyramid; Днес, 19:17.

Коментар

Дай малко факти, кога ги унищожиха без даже да се похвалят? Какво стана с обкръжението в Курск, къде е?
                Стана същото каквото стана с " обкръжените натовски генерали в подземията на Азовстал", както и с био лабораториите с комари, гълъби и каквото беше още там И най смешното е че росфенЮвете вярват във всяка нова казана глупост и забравят старата без проблем, без да търсят доказателства и т.н.

Коментар

Да, послъгал е. Не е точно да са обкръжени. Унищожени са.

Коментар

Ами не, някъде четох (още миналата година), че са били бая повече, над 20000. Та, май може и още как.
                    Може и 200 хиляда да са взели пари, че са войници там, това е масово в Киев..те всичките са там май. Защото има украинци които не са от там и не са се уредили, понеже в техния град не било така. Те затова в Киев искат войната ако може да не свърши.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Никога не е имало толкова, казаха че са влезли с 6000, а всъщност само 3000. Няма как да обкръжиш 3000 и да унищожиш 10 000. Цирк е всичко.
                      Ами не, някъде четох (още миналата година), че са били бая повече, над 20000. Та, май може и още как.

Коментар

Никога не е имало толкова, казаха че са влезли с 6000, а всъщност само 3000. Няма как да обкръжиш 3000 и да унищожиш 10 000. Цирк е всичко.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Утре могат да кажат, че спират конфликта рязко, бил е грешка. Всички големи са подготвени за това нещо, запасени със стока съвсем съзнателно я задържат, дори инфо имат дилърите на коли и не им се продава. Хората ще хукнат да си харчат парите, в Германия например спестявания в банки по 300 - 400 хиляди евро не са рядкост, германците могат да решат да купуват и да похарчат трилиони ударно. Цените ще излетят и ще продадат много скъпо тези неща, които сега не им ги купуват. Подготвено е, но кога ще то направят ? Когато и последния таксиметров шофьор, ще е убеден че това нещо няма да приключи следващите 100 години.
                          D.Y.F-091066

Коментар

В интерес на истината, не е емигрант. Емигранти са родителите му, той в щатите си е роден.
                            Значи син на емиганти и при това майката е американка. Просто ти показвам колко му е тъпа и двулична логиката с емиграцията .

Коментар

На който му е интересен въпроса: кой е главният портфейл в чужбина на Путин? Не е Абрамович а е Леонид Блаватник, партньор на Стив Уитков, в момента назначен за преговарящ с Русия. Познайте защо изказва наративите на Путин американския гражданин Уитков. Ето я връзката Тръмп - Уитков - Блаватник - Путин. После се чудим как така Тръмп обяснява, че в Курск са обкръжени 10000 украински бойци или че Украйна нападнала Русия! На 10.17 мин започва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Да маха Джон Атанасов от списъка си. Той е емигрант!!! На Матейко двойните стандарти
                                той да даде списък на изобретателите и великите хора от демоНкраДцията
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X