IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

"Булгартрансгаз" е спечелила 1,699 млрд. лева за петте години от реализацията на проекта за разширяване на газопреносната мрежа между входната точка с Турция "Странджа 2 - Малкочлар" и изходната със Сърбия "Киреево - Зайчар", става ясно от отговор на парламентарен въпрос на служебния министър на енергетиката Владимир Малинов към депутата от ГЕРБ и бивш енергиен министър Теменужка Петкова. Приходите по проекта от началото на 2020 година до 31 декември 2024 година са в размер на 1,731 млрд. лева, а разходите - към 32 млн. лева.

Можеш ли да смяташ? За 5 години е ИЗПЛАТЕНО 1,7млрд от прогнозната цена на проекта от 1415 млн. евро.. За колко ще се изплати целия газопровод.
    Там някъде я 50, я 60 а защо не 100. Туй да ний килограмите на жинътъ
    https://www.segabg.com/hot/category-...alkanski-potok
    Тук друго пише-че не можело да се установи колко била печалбата от газопровода ,защото бил част от националната газопреносна мрежа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Много ясно,че е той.Надали има човек в тоя форум, който го е плюл повече от мен.
      Пак си приписваш чужди заслуги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ами плюй по Боко. Той ги нареди така.
        Много ясно,че е той.Надали има човек в тоя форум, който го е плюл повече от мен.

Коментар

Руснаците са на далавера ,но не и България. Тоя газопровод я се изплати за 50 години,я не.
          "Булгартрансгаз" е спечелила 1,699 млрд. лева за петте години от реализацията на проекта за разширяване на газопреносната мрежа между входната точка с Турция "Странджа 2 - Малкочлар" и изходната със Сърбия "Киреево - Зайчар", става ясно от отговор на парламентарен въпрос на служебния министър на енергетиката Владимир Малинов към депутата от ГЕРБ и бивш енергиен министър Теменужка Петкова. Приходите по проекта от началото на 2020 година до 31 декември 2024 година са в размер на 1,731 млрд. лева, а разходите - към 32 млн. лева.

Можеш ли да смяташ? За 5 години е ИЗПЛАТЕНО 1,7млрд от прогнозната цена на проекта от 1415 млн. евро.. За колко ще се изплати целия газопровод.
          Там някъде я 50, я 60 а защо не 100. Туй да ний килограмите на жинътъ
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Руснаците са на далавера ,но не и България. Тоя газопровод я се изплати за 50 години,я не.
            Ами плюй по Боко. Той ги нареди така.

Коментар

Толкова ти акъла, 6,75×2. ТП се е изплатил НА РУСНАЦИТЕ. А за пропуснатите ползи, плюй по Боко. Той лично каза

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

- Умишлената лъжлива пропаганда не е ли действие?
                - Подстрекателството към предателство не е ли действие?
                - Да не говорим за умишления спам и подигравки към всички свестни хора, които са се отвратили от кръвожадния престъпник и психопат Путин - това не са ли действия?
                1."Лъжлива пропаганда" е "до победа на Украйна ".
                2.Какво "подстрекателство към предателство" бълнуваш? Пак не си си мерил температурата.
                3."СПАМ" не съм правил. Нито умишлен, нито объркан. На никого нищо не съм продавал тук.
                ​​​​​4.Нямаш квалификация да раздаваш "психопатии" и "престъпления". ЗавършИ преди това съответното образование, за да ти зачетем точки. Към момента, си максимум зооинженер.

Коментар

"Турски поток"ни струваше поне 5 милиарда лева-3 милиарда за строежа плюс 2 милиарда пропуснати ползи от прекратеният договор за транзит на руски газ към Турция. Викаш имаме приходи от 1 милиард на година???
                  То бива лъжи,ама вашите минават всякакви граници.
                  Толкова ти акъла, 6,75×2. ТП се е изплатил НА РУСНАЦИТЕ. А за пропуснатите ползи, плюй по Боко. Той лично каза
                  ...АЗ спрях трите руски проекта, Бургас-Александруполис, Белене и Южен поток.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

- Да не говорим за умишления спам и подигравки към всички свестни хора, които са се отвратили от кръвожадния престъпник и психопат Путин - това не са ли действия?
                    Чакай-чакай, това онзи ли Вергилчо и ти ли сте "всички свестни хора"? Поредна шестица за чувство за хумор.

Коментар

• ИМАМЕ ОТКРОВЕН РУСКИ АГЕНT ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА!

Вчера киселова имаше поредно срамно участие в телевизора. Тя високопарно се произнесе:
                      „Извинявам се, ама да не прекаляваме с разбирането, че сме обградени отвсякъде от шпиони. Защото част от това, което се случва в момента, е проблематично от гледна точка на разместването на пластовете и в България е нормално да има хора, които имат различни възгледи. Не може да се чува само едната гледна точка, а именно - в подкрепа на едната страна - Украина.“

Неуважаема Г-жо, киселова:
                      Гледам ви и се чудя докъде може да стигне едно човешко падение. В същото време и ви съжалявам, като жена. Не, не заради външния ви вид, не защото нямате елементарна класа, не защото от вас лъха женственост като от превтасали джибри, а защото съвсем умишлено сте влезли в ролята на национален предател, по-лошо предател на общочовешките ценности, защото вашият морален компас се ръководи от злото, облечено в пършивостта на банален руски агент, който подкопава устоите на българската демокрация!

Като ви гледам как председателствате над Народното събрание – с вашата интелектуална посредственост и вашите уродливи зависимости, ми се повръща! Във вас прозира ПОКВАРА! Много рядко в един човек може да се събере толкова много отрицателна болшевишка селекция!

Вие защитавате диктатора путин, вие защитавате агресията на русия! Вие искате "мира“ на агресора, садиста, убиеца на цивилни и крадеца на деца! Вие злото определяте като „другата гледна точка.“ Вие слагате равен знак между агресора и жертвата! Вие сте безсрамие, вие и себеподобните ви!

Коментар

• Toma Nikolov

От ГЕРБ и ППДБ викат, че вчера у нас е пристигнал първият изтребител F-16. Не знам кой ще изтребваме с него, но една жена на пазара ми каза, че всичко е една голяма лъжа.
                        Самолетът не бил истински!
                        - Ма как няма да е истински??! -викам.
                        - Ей така! - вика ми тя. - Това е макет от шперплат с двигател от дрон вътре и се управлява дистанционно. Не им вярвай на държавните медии, че е истински изтребител!
                        - Добре, - викам ѝ аз, - айде, снимките, дето самолетът лети и каца може и да са с някакъв макет от клуба по авиомоделиране (бая голям макет, но що пък да не?), ама нали има и снимки как нашите посрещат самолета в "Граф Игнатиево"?
                        - А ти, защо мислиш не пуснаха Радев да отиде да го види и пипне тоя "самолет"? Веднага щеше да се усети, че е макет, защото е експерт! Посрещнали са го само 14 човека, все хора на ГЕРБ и двама доверени техници от базата, които са вътре в заверата! И пазят тайна, гадовете, че не е истински!
                        - Добре, де, - не се давам аз, - нали от тоя самолет слезе пилот, мустакатичък един такъв, малко мяза на младия Евгени Петров, говори перфектен английски...
                        - Е, точно, де! - прекъсна ме тая. - Перфектен английски, а не американски английски! Щото е някакъв треторазряден английски актьор! Аз съм го виждала тоя в два епизода на "Имението Даунтън"! Никакъв пилот не е, ама нали вече ти казах, че тоя "самолет" го управляват дистанционно като дрон, то пилот въобще не им трябва!
                        И тука, уважаеми дами и господа, аз усетих, че тоя спор съм го загубил още преди десет минути...
                        Пък и може да е права жената, все пак не е случаен експерт, а от Женски пазар!
                        А и аз тоя самолет не съм го видял с моите очи отблизо!
                        А, бе, да ви кажа, хич не им вярвам на тия!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

Турски поток се изплати още на 4-5 година, в момента направо кърти кинти. Другото е защита на националните интереси- има вероятност да бъдат откраднати парите и затова се променят условията
                          "Турски поток"ни струваше поне 5 милиарда лева-3 милиарда за строежа плюс 2 милиарда пропуснати ползи от прекратеният договор за транзит на руски газ към Турция. Викаш имаме приходи от 1 милиард на година???
                          То бива лъжи,ама вашите минават всякакви граници.

Коментар

Съюз с Русия е предателство спрямо българските национални интереси. А ти искаш едновременно и икономически и военен съюз.Излизане от НАТО е предателство спрямо българските национални интереси.
                            Така че какво извинение чакаш. Освен това ако конкретно ти изброя сделките в ущърб на България съм сигурен, че не всички ще отречеш.Например"Турски поток ",прекратяването на договора за транзит на руски газ към Турция и така нататък.
                            Турски поток се изплати още на 4-5 година, в момента направо кърти кинти. Другото е защита на националните интереси- има вероятност да бъдат откраднати парите и затова се променят условията

Коментар

За последно: НЕ МОЖЕШ ДА ОСЪЖДАШ ЧОВ3К ЗА ВЪЗГЛЕДИ И РАЗБИРАНИЯ. "ПРЕДАТЕЛСТВОТО" Е ДЕЙСТВИЕ.

ИЗВИНИ МИ СЕ НЕЗАБАВНО!!!
                              Last edited by Mateev; Вчера, 11:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Нали вие сте категорично против ПП / ДБ / ДСБ, които единствени искаха наистина
                                • да се борят с корупцията,
                                • да реформират Съдебната ви система,
                                от които сега сте недоволни !!
                                Точно така - ПП-ДБ искаха да се борят с корупцията и да оправят съдебната система, като с това излъгаха много хора да гласуват за тях. Впоследствие обаче се оказа, че те са най-големите бандити и най-корумпираните политици на всички времена. Лъжци и престъпници, които скоро ще бъдат натикани в затвора.

Към днешна дата ПП-ДБ масово си губят електората, защото не минава ден да не ги хванат в поредната лъжа, поредната кражба, поредната корупционна сделка и поредното престъпно нарушаване на Наказателния кодекс и дори на Конституцията.

Така че ПП-ДБ вече са се запътили половината към затвора, а останалите към бунището на историята, и е цяло чудо, че някой заблуден все още приказва добри думи за тях.

Коментар

Working...
                                X