IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Украйна ще бъде приета в НАТО веднага след приключване на мандата на Тръмп.

Това е обещано на срещата на Зеленски с Тръмп по време на погребението на папата.
    Демек никога.
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

Между другото на оригинала на тази снимка ясно се вижда, че на ръката на средния войник има няколко ръчни часовника, откраднати от убити немци. В СССР са се усетили с огромно закъснение, ретуширали са снимката и са започнали да разпространяват нова версия без часовници - тази която виждате на екрана.

Тоест и тогава орките са били МАРОДЕРИ !!!

Ето от ИИ:
      Това изображение е известната фотография „Вдигане на знамето над Райхстага“ (Raising a Flag over the Reichstag), направена от съветския фотограф Евгений Халдей на 2 май 1945 година в Берлин.

Оригиналната снимка има следните важни разлики от обработената версия, която си ми изпратил:
      • На ръката на единия от съветските войници (този в средата) са били видими два или повече часовника, което е било символ на мародерство (т.е. вземане на плячка от убити или пленени немски войници).
      • Знамето в оригинала е било обикновено сиво-бяло на черно-бялата снимка, без червен цвят (защото е черно-бяла фотография).
      • След заснемането на оригинала, снимката е ретуширана по заповед на съветската пропаганда:
        • Часовниците са премахнати (за да се избегне позорът от мародерство).
        • По-късно, при други версии, знамето е оцветено в червено като символ на победата на комунизма.
      Last edited by Mateev; Днес, 18:33.

Коментар

търси препратка в днешни дни..............А и откъде -накъде , трябва да поствам нещо , което да те радва теб ?????
        Или ''вас '' , защото гледам че пишеш в множествено число ...... Ясно като бял ден е , че неща които радват едни - са сълзи и сополи за други .....
        Питай барбаляка , затчо и арменчето
        Радва ви ЕДИНСТВЕНО копейките, които си живеете с радостите и победите на чужда държава.
        България е губеща държава в тая война.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ами напомня че, фашизмът веднъж е побеждаван и че, ще има и втори път.
          Аз като ти казвам, че си национален предател ти се обиждаш. Каква е била идеологията на различните държави България изобщо не я е бъркало при положение ,че в България е нямало фашизъм,нито сме пострадали от него.Националните ни интереси обаче са били сериозно накърнени, когато губим Македония и Беломорска Тракия и в България идват на власт комунистите.
          Ако не беше комунизма България сега щеше да е сред най-развитите държави в Европа.
          Last edited by Vergil1975; Днес, 18:11.

Коментар

• Украйна ще бъде приета в НАТО веднага след приключване на мандата на Тръмп.

Това е обещано на срещата на Зеленски с Тръмп по време на погребението на папата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

И кое трябва да ни радва на тая снимка?Че България е загубила Македония и Беломорска Тракия ли?Или че е създадена македонската нация по поръчка на Москва и завинаги една част от българския народ бе откъсната от другата?
              търси препратка в днешни дни..............А и откъде -накъде , трябва да поствам нещо , което да те радва теб ?????
              Или ''вас '' , защото гледам че пишеш в множествено число ...... Ясно като бял ден е , че неща които радват едни - са сълзи и сополи за други .....
              Питай барбаляка , затчо и арменчето

Коментар

Знаеш ли какво означава капитулация?Провери в тълковният речник и пак помисли.
                Когато капитулира, Украйна поне физически имчастично, ще остане жива. Спряла е да воюва, може да е отстъпила територии но, остава като обект. РАЗМАЖАТ ли я, загубите ще са кратно по- тежки и може да не остане и на картата.

Коментар

И кое трябва да ни радва на тая снимка?Че България е загубила Македония и Беломорска Тракия ли?Или че е създадена македонската нация по поръчка на Москва и завинаги една част от българския народ бе откъсната от другата?
                  Ами напомня че, фашизмът веднъж е побеждаван и че, ще има и втори път.

Коментар

Коментар

• Днес, 14:41
                      Този коментар от Сибирския Бръснар е изтрит от RUBLA
                      Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

И аз това питам. На кой ще се запише победата, която ще обяви Путин когато между двамата принудят Украйна да капитулира?
                        Знаеш ли какво означава капитулация?Провери в тълковният речник и пак помисли.

Коментар

• Трамп считает возможным достижение мира на Украине при его президентстве.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Една приятелка от САЩ пише следното:
                            "Какво ново около мен ...
                            След 19 години като служител в държавната администрация на САЩ, реших да напусна позицията си на съдебен адвокат в министерството на енергетиката.

Не ми се искаше, но Мъск и Тръмп - двама психопати избрани от невероятно наивни "патриоти" след безоснователни обещания за икономическо благоденствие - ми предложиха лесен избор: да работя защитавайки техните незаконни тъпотии в дела срещу правителството или да ми плащат до края на годината без да работя, след което ставам пенсионер.
                            От моята група почти половината приеха и напускат.

Трудно ми е да си представя как ще се върши работа.
                            Министерството има 10 изключително важни лаборатории из страната, които правят научни изследвания не само свързани с енергия, но и с атомни оръжия и с пречистване и складиране на отработено ядрено гориво - такова има останало още от 1940-те и филмът Опенхаймер е точно за една от тези лаборатории които продължават да функционират и досега. Една трета от моята работа е свързана с договори сключени между министерството и компании с над 100 атомни реактори.

Трудно ми е да си представя как тази работа ще върви когато опитни хора (инжинери, икономисти, физици) напускат, а нови няма да бъдат назначени.
                            Дори the genome project е създаден и финансиран от министерството на енергетиката.

Не мога да ви опиша колко важни проекти са сега под въпрос защото финансирането е спряно (определено няма да има пари за възобновяема енергия), договори с компании и университети са развалени и много специалисти напускат или доброволно - но под заплаха, че скоро ще последват и уволнения - или защото няма пари. Духът на служителите е много нисък - третирани са като мързеливи мошеници които си клатят краката (дългогодишна пропаганда на Fox и подобни медии), което не може да е по-далеч от истината.

Тези идиоти ще нанесат трайни щети в развитието на науката и технологиите в САЩ.

А обещаното икономическо благоденствие все повече се отдалечава от реалността. В личен план, промените няма да ми се отразят зле, но ми е жал за страната, за свестните хора, които са жертви на тези кухи кратуни, които безразборно размахват брадви и секат.
                            Барби, жабетата дето ги изруча, не беха толкова сурови. Забрави и гледай по-оптимистично занапред. Гледай си Макарон предводителя на гейропейците и не се коркай повече.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	AXE93NQnysw.jpg
Views:	1
Size:	33.8 КБ
ID:	4266362

Коментар

В кое точно е победил Путин?
                                И аз това питам. На кой ще се запише победата, която ще обяви Путин когато между двамата принудят Украйна да капитулира?

Коментар

Working...
                                X