Да я спират войната в Украйна, работи срещу САЩ това нещо. Украйна да признае независимостта на Донбас и толкова. До вчера никой не се сещаше за Донбас че съществува и обезлюден и изоставен, сега лъжат че много им трябва. Лъжат защото срещу това им дават пари, ако не им дадат нито цент за такива лъжи, точно за 2 секунди ще спрат да лъжат. Русия не го искаше Донбас, но те я принудиха да го иска. Бутнали са пари тарикатите от Киев на някои от тези които ги вдигнаха. В Русия това нещо го разбрали, защото отишли да си харчат парите там и откъде ги имат тези пари - ами от службите в Киев ги спонсорирали с милиони.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
bota156, като пуснеш вирус се видя какво стана, обратното на очакваното, да има инфлация но скочи цената на яйцата а Теслите ето че няма кой да ги купува. Направиха и война в Украйна, резултата е същия само че по лош от първия.
Значи спират да се занимават с глупости - хуйни. Унищожаването на военните им бази ще отнеме няколко минути, няма часове и ракетите ще са само няколко броя, не хиляди. Първо изстрелват ракетите и когато те са горе в един и същ момент изсипват няковете по военните им бази и по големите военни обекти, те не са чак толкова много голямите бази. Тези при нас може да не ги нюкнат, те са умряла работа, да се точи бюджета на САЩ за военни цели. И това нещо ще отнеме 2 часа ? 2 минути са много ! Колко ще са жертвите ? Няма да са въобще много, за никакви милиони не може да става въпрос - 50 000 може, не знам. А могат да им кажат да се разкарат от базите, да бягат и няма да има жертви. Защото да убиват хора, те не искат да убиват хора.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТе цените ще вземат че ще паднат, потребителите като спрат да харчат и минат на най неотложно необходимото. След като не може вече разходите да се покрият с приходи от данъци, махаш данъците и качваш дълга до небето - този на държавата. Инжектират се пари, които няма да се откраднат по този начин и се възтановява инвестиционната привлекателност. Глобалните компании сами ще дойдат да работят където данъци няма, а дълговете на хората и компаниите ще почнат да се топят. Майсторлъка е да се подържа това нещо - 3 или 4 десетилетия. Другите ще направят същото. Дърветата растат, но небете не пробиват и данъците така. След като измисляха все нови и нови, сега ще трябва да ги махнат направо.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ханиш Разгледай мнение
Отделно по-ниско качество на стоките,защото липсата на кокуренция намаля креативността при хората а отделно спада и контрола върху качеството на произведената продукция.
А за България пък не е и нужно да се открива завод на наша територия, а е достатъчно да се открие ,в която и да е държава от ЕС,щото в ЕС няма мита между държавите членки.Last edited by mirodes; Днес, 10:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеДеглобализацията няма да им помогне. Просто ще си понижат собствената икономика и нищо повече от това.
Ще ти дам пример с мене - имам 1 око, бъбречна недостатъчност (2 степен - ниска, а бях 3-та към 4-та в началото), леко намален белодробен капацитет а не можех грам да дишам с 40 сатурация. АМА съм ЖИВ вече 8 година, днес е рождения ден на приемането ми в болница в неадекватно състояние, а ми даваха 6-12 месеца и само господ можеше да каже дали ще живея.
Е господ се оказа мой човек. Аз просто бях ИНАТ на пук на лошите перспективи на докторите
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Те цените ще вземат че ще паднат, потребителите като спрат да харчат и минат на най неотложно необходимото. След като не може вече разходите да се покрият с приходи от данъци, махаш данъците и качваш дълга до небето - този на държавата. Инжектират се пари, които няма да се откраднат по този начин и се възтановява инвестиционната привлекателност. Глобалните компании сами ще дойдат да работят където данъци няма, а дълговете на хората и компаниите ще почнат да се топят. Майсторлъка е да се подържа това нещо - 3 или 4 десетилетия. Другите ще направят същото. Дърветата растат, но небете не пробиват и данъците така. След като измисляха все нови и нови, сега ще трябва да ги махнат направо.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПоследиците ще са нови митнически тарифи по целия свят, както и нови цени за потребителите, които националните статистики ще ги отчетат като небивал ръст на инфлацията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Що викаш?
направих ти го и червено важното. Може да не четеш обяснителния пълнежLast edited by bota156; Днес, 10:13.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
напротив - РЯЗКО СЕ ПРАВИ. по добре 10 неща и 2-3 грешки отколкото 2 мижави промени без грешки. СРУТВА СЕ МОДЕЛА НА ГЛОБАЛИЗМА. Дори и ФАЩ като водеща в този модел е ГУБЕЩА страна. Мегакомпаниите са наднационални - ака ПРОТИВ ВСИЧКИ СА, цялата рая наречена работническа класа, държави.
Последиците ще са НОВ СВЕТОВЕН РЕД(исторически тези договори издържат 60-100 години), нови световни правила, организации. Колко и дали ще е по добър? В началото да, щот ще е договорен от всички отговорни велики сили (ес не е на масата - борят се да се качат). За отделните държави със сигурност, за раята все тая. За БГ това е шанса да останем на картата, дори и да сме салфекта която великите викат вземи я ти.
Така като гледам ще е на регионален КОНТИНЕНТАЛЕН принцип разпределени сферите на влияние. Дано само това разпределение не е за контрола и репресиите над раята и пак да си има малко ядро глобалисти които да определят посоката (това ми е най-голямото опасение)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Каквото и да се прави не се прави като рязко движение на слон в стъклария.
Признавам му, че ги разклати всичките като бутилка кока кола.
Не се наемам да предвидя последиците.
Последиците ще са НОВ СВЕТОВЕН РЕД(исторически тези договори издържат 60-100 години), нови световни правила, организации. Колко и дали ще е по добър? В началото да, щот ще е договорен от всички отговорни велики сили (ес не е на масата - борят се да се качат). За отделните държави със сигурност, за раята все тая. За БГ това е шанса да останем на картата, дори и да сме салфекта която великите викат вземи я ти.
Така като гледам ще е на регионален КОНТИНЕНТАЛЕН принцип разпределени сферите на влияние. Дано само това разпределение не е за контрола и репресиите над раята и пак да си има малко ядро глобалисти които да определят посоката (това ми е най-голямото опасение)
Last edited by bota156; Днес, 10:13.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПоследиците ще са нови митнически тарифи по целия свят, както и нови цени за потребителите, които националните статистики ще ги отчетат като небивал ръст на инфлацията.
- 1 like
Коментар
-
Каквото и да се прави не се прави като рязко движение на слон в стъклария.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеНе се наемам да предвидя последиците.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И да обвиняваме Тръмп, че защитава интересите на държавата ли си?Крайно време е и в ЕС да има такива политици.Трябва да се излезе от безумното Парижко споразумение за климата, да се спрат огромните социални помощи на хрантутници,да се изгонят всички навлеци, които наводниха Европа.
Всеки си гледа неговите интереси.Само ЕС се саморазрушава.
- 1 like
Коментар
Коментар