IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
    Тоя е направил за Русия повече от всички други политици взети заедно умножено по 10.
    Обясни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Че какъв "русофил" в Боко? Та той се хвали пред телевизиите, че е спрял 3 "РУСКИ" проекта.Този, реално, не му ли влиза нещо по личните сметки, е готов да го ликвидира. А това се нарича "бандитизъм".
      Тоя е направил за Русия повече от всички други политици взети заедно умножено по 10.

Коментар

НИКОГА не бих гласувал за хора от групировките.Нито пък за русофил. Имам предвид, че са го избирали българите,щом е управлявал, а не че лично аз съм гласувал за него.
        Че какъв "русофил" в Боко? Та той се хвали пред телевизиите, че е спрял 3 "РУСКИ" проекта.Този, реално, не му ли влиза нещо по личните сметки, е готов да го ликвидира. А това се нарича "бандитизъм".

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ето, призна си кой ги е избирал Боковите. А иначе, и той "негодува" срещу ГЕРБ. Мен ми се чини доста шизофренично. Аз синизбирам служители, този тук - (цитирам) - "управници". И после - "негодува".
          Хм.
          Пропускам ли нещо?
          НИКОГА не бих гласувал за хора от групировките.Нито пък за русофил. Имам предвид, че са го избирали българите,щом е управлявал, а не че лично аз съм гласувал за него.

Коментар

Обеща Костов магистрала и щеше да я построи.Ама народа си искаше царя и после гавазина му.Затова никой не ни е виновен, че си избираме такива управници.
            Ето, призна си кой ги е избирал Боковите. А иначе, и той "негодува" срещу ГЕРБ. Мен ми се чини доста шизофренично. Аз синизбирам служители, този тук - (цитирам) - "управници". И после - "негодува".
            Хм.
            Пропускам ли нещо?

Коментар

• Last edited by barbaron; Днес, 12:59.

Коментар

Обеща Костов магистрала и щеше да я построи.Ама народа си искаше царя и после гавазина му.Затова никой не ни е виновен, че си избираме такива управници.
                Аха. И хич не е крал Костов.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                  МАЗОХИСТАН:
                  АДЪТ НА ШОФЬОРИТЕ СЕ НАРИЧА КРЕСНА
                  50 километрово задръстване по Струма без да има катастрофа или ремонт. Двете ленти след Благоевград влизат във фунията на дефилето и всички спират. Само народ от мазохисти може да търпи това. Вече не е загадка - ние обичаме да се движим със скоростта на най-бавния.
                  Иначе това задръстване беше повод в новините една беззъба анкетирана рошава жена да каже че трябват “глоби, още по големи глоби…”
                  Това е - всички у нас вярват, че пътят ще стане по широк с глоби. Раят за политиците крадци е народ, който вярва че трябва да бъде глобен. Или журналисти, които пускат обезумялата баба за да угодят на крадеца на асфалт.
                  Защото пътят е откраднат.
                  И още нещо: в цялото това отчаяно безумие в колоната имаше хора, които караха под ограничението от 50 км.
                  Защо да си дават зор - то животът е едно вечно задръстване.

Да дам едно уточнение Иван Костов МИНАЛИЯ ВЕК обеща магистрала до Гърция за олимпиадата в Атина 2004г. 20г след крайния срок все още нямаме

Коментар

• МАЗОХИСТАН:
                    АДЪТ НА ШОФЬОРИТЕ СЕ НАРИЧА КРЕСНА
                    50 километрово задръстване по Струма без да има катастрофа или ремонт. Двете ленти след Благоевград влизат във фунията на дефилето и всички спират. Само народ от мазохисти може да търпи това. Вече не е загадка - ние обичаме да се движим със скоростта на най-бавния.
                    Иначе това задръстване беше повод в новините една беззъба анкетирана рошава жена да каже че трябват “глоби, още по големи глоби…”
                    Това е - всички у нас вярват, че пътят ще стане по широк с глоби. Раят за политиците крадци е народ, който вярва че трябва да бъде глобен. Или журналисти, които пускат обезумялата баба за да угодят на крадеца на асфалт.
                    Защото пътят е откраднат.
                    И още нещо: в цялото това отчаяно безумие в колоната имаше хора, които караха под ограничението от 50 км.
                    Защо да си дават зор - то животът е едно вечно задръстване.

Да дам едно уточнение Иван Костов МИНАЛИЯ ВЕК обеща магистрала до Гърция за олимпиадата в Атина 2004г. 20г след крайния срок все още нямаме
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Zlatko Anguelov

Това не го казвам аз с литературния си интелигентски език.
                      Затова е толкова въздействащо и
                      потресаващо вярно !

https://www.facebook.com/61552958876...80524357714103
                      Недостъпно

Коментар

• Zlatko Anguelov

Това не го казвам аз с литературния си интелигентски език.
                        Затова е толкова въздействащо и
                        потресаващо вярно !

https://www.facebook.com/61552958876...80524357714103

Коментар

• БОЕЦ - България Обединена с Една Цел

ВАЖНО!
                          По информация на БОЕЦ,
                          Делян Пеевски е лансирал Даниел Митов като свое протеже за нов лидер на ГЕРБ,
                          а Борисов
                          е запътен към пенсионерския клуб или почетно лидерство, като Ахмед Доган.
                          Явно Митов е доказал на Пеевски, че му е верен слуга

и може да го обслужва по-добре от Борисов.
                          А и Митов парадира, че американците го харесват, което е точка пред Пеевски.
                          Преди две-три години, при скандал, свързан с някой министър,
                          Борисов ги захвърляше на секундата като употребявани носни кърпи,
                          за да спаси себе си. Да припомним, че Борисов изхвърли дори
                          Горанов и Младен Маринов за връзки с Пеевски!
                          А сега говори тъпизми, прави се на шут и
                          не смее дори да спомене името на Митов.
                          След разкритията на БОЕЦ за Велинград, Пазарджик,
                          контрабандата в Пловдив и схемите в Академията на МВР, Борисов мълчи.

БОЕЦ УВОЛНИХМЕ Даниел Митов на 04.04.2025 г.,
                          но Борисов не смее да го пипне, защото Митов НЕ Е министър на Борисов,
                          а на Пеевски. Вероятно Борисов се опитва да омилостиви Пеевски,
                          като му се подлага, защитавайки го по закона Магнитски.
                          Борисов се е превърнал в евтин лобист на Пеевски
                          и се натяга да му докаже, че и той “има връзки” пред американците.
                          Което е пълна глупост, защото американските дипломати знаят много добре
                          кой е Борисов и кой е Пеевски. По-скоро Митов ще махне Борисов,
                          отколкото Борисов да махне Митов.
                          Мутрата с шлифера се оказа просто домашен любимец на Пеевски.

Накрая БОЕЦ ще ги махнем и тримата — Пеевски, Борисов и Митов!

След празниците БОЕЦ продължаваме с натиск, акции, протести
                          и нови разкрития! Както казваме — бой до дупка!

Коментар

• https://www.facebook.com/reel/927666162656263 за матейко

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

Нищо не каза, ей заради такива като теб бг е на това дередже. Когато трябва да се съберат заедно се започва- ама защо сега, ще чакаме навия вот, ама тогава пък другите няма да искат да го подкрепят защото............ И така лека-полека 4 правителства на байхуй, магистрала за 50 милиона на километър в равното, на следващите избори байхуйпрезидент, шишо премиер- марикон
                              Прав си - аз съм виновен за дереджето на държавата.

Коментар

За тоя,който изгони от България 80 руски агенти.А не за тоя, който прокарва руските интереси в България. Ама иначе се изкарваш русофоб,а гласуваш за човек,който е направил повече за руските интереси повече от всички български политици взети заедно.
                                Първо, не бяха 80, ами 70.
                                После, не ги изгони, а ги смени с други.

Коментар

Working...
                                X