IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ако говориш за бизнеса, в него грешките са 3 пъти повече от правилните ходове. Ами какво правиш - пиеш една студена вода, но не се отчайваш. Запряташ ръкави и пробваш пак и пак с други бизнеси. Но за да не те фалира един единствен бизнес, се прави диверсификация. Тоест във всеки един нов бизнес влагаш само една малка част от това, което имаш.

И така като гледам историята, ами имали сме много гафове, в които сме губили милиони. Но пък там, където сме успявали, сме компенсирали загубите и сме печелели 2-3 пъти повече.

Знаеш ли кое е най-лошото? Човек престава да се ядосва на големите загуби, но и престава да се радва на големите печалби. Просто и двете ги възприема като нещо нормално, констатира факта, и нищо повече. То ако се замисли човек, така е не само с бизнеса, но и със самият живот. Има възходи и падения и именно това е определящо за понятието ЖИВОТ.
    Мерси за отговора. Да, за бизнеса питах.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
      Няма смисъл да се ядосваш с тоя тъпанар !
      Просто го блокирай и няма повече да четеш простотиите му,
      Аз така направих.
      Жалко само ,че от време на време имаше и някой добър виц,ама вицове много и навсякъде а нервите трябва да си ги пазим.
      Ето как става игнора -
      .Влизаш в профила си - от там в съобщения - после заявления - най отгоре ти изскача таб - блокирани потребители,цъкаш на него и му слагаш името с което пише във форума,
      И си готов !
      Поздрави и се надявам да съм ти бил полезен.
      Благодаря ти Бях загубил вече надежда да мога да водя нормален диалог с повече от 3-ма участници във форума
      Виждам, че наричаш нещата с истинските им имена
      И както винаги "гениалния" субект те захапа и теб
      Знам как се ползва игнора, но за да разбера докъде е стигнала простотията в България, наблюдавам под микроскоп разни феномени тук

Коментар

• Синьо - консумирана енергия, Зелено: произведена енергия

Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Какво стана със соларните технологии?
        Където си се опитал да спориш, все си се изложил като кифладжия. Не ти ли омръзна?
        Соларните технологии, които си ги монтирах сам, функционират отлично
        Сигурно ще си инсталирам още панели
        Доволен съм от виртуалната батерия с неограничен капацитет

За боята изрично съм написал още в първата реплика, че това е прототип, който Мерцедес разработва.
        Твоите "гениални" забележки си ги отправяй към Мерцедес.
        Аз нямам време за губене с лайномети

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Аз така направих.

Жалко само ,че от време на време имаше и някой добър виц,ама вицове много и навсякъде а нервите трябва да си ги пазим.

Ето как става игнора -

.Влизаш в профила си - от там в съобщения - после заявления - най отгоре ти изскача таб - блокирани потребители,цъкаш на него и му слагаш името с което пише във форума,

И си готов !

Да, много интересно. Човек, който влиза в тази тема веднъж в годината, изведнъж се изказа с "компетентно" мнение. Прегледах темите, в които кисне - ами в нито една от тях аз не влизам. Та откъде този човек знае за мене?

Аха - втори акаунт на барби. Както видя, че с първия няма да го бъде, и повика подкрепление .....

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Ти не разбра ли вече, че с полуграмотни простаци не споря?
            Няма смисъл да ти отговарям, просто ще те игнорирам.

Щастлив съм, че в реалния живот не ми се налага да общувам с пауни - лайномети

Аз така направих.

Ето как става игнора -

И си готов !

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
              Все се каня да те питам. Как оползотворяваш грешките? В смисъл. Който не работи не греши. Какво правиш като сбъркаш? Импровизираш? Ядосваш се? Как реагираш?
              Ако говориш за бизнеса, в него грешките са 3 пъти повече от правилните ходове. Ами какво правиш - пиеш една студена вода, но не се отчайваш. Запряташ ръкави и пробваш пак и пак с други бизнеси. Но за да не те фалира един единствен бизнес, се прави диверсификация. Тоест във всеки един нов бизнес влагаш само една малка част от това, което имаш.

И така като гледам историята, ами имали сме много гафове, в които сме губили милиони. Но пък там, където сме успявали, сме компенсирали загубите и сме печелели 2-3 пъти повече.

Знаеш ли кое е най-лошото? Човек престава да се ядосва на големите загуби, но и престава да се радва на големите печалби. Просто и двете ги възприема като нещо нормално, констатира факта, и нищо повече. То ако се замисли човек, така е не само с бизнеса, но и със самият живот. Има възходи и падения и именно това е определящо за понятието ЖИВОТ.

Коментар

Благодаря ти, че даде доказателство, че всичко написано от мене е вярно, а по-точно - каруцарски език, достоен за зидаромазач или таксиметров шофьор. Ако случайно си се вбесил, провери дали повредата не е в твоя телевизор.
                Все се каня да те питам. Как оползотворяваш грешките? В смисъл. Който не работи не греши. Какво правиш като сбъркаш? Импровизираш? Ядосваш се? Как реагираш?

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение

Вярно, сега виждам
                  Дяволът е в подробностите .

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

ПарапеТ.
                    Вярно, сега виждам

Коментар

Благодаря ти, че даде доказателство, че всичко написано от мене е вярно, а по-точно - каруцарски език, достоен за зидаромазач или таксиметров шофьор. Ако случайно си се вбесил, провери дали повредата не е в твоя телевизор.

Коментар

Честен труд добре, но какво ще кажеш за дефицита на интелект и за манията ти да си мериш пиш..та с хора на светлинни години по успели от тебе? Какво ще кажеш за безкрайните лъжи, които се опитваш да ни пробутваш във всеки един твой постинг? Какво ще кажеш за словесните ИИ диарии, с които осираш всяка една тема? Какво ще кажеш за непрекъснатите обиди и подигравки към хората от форума и към всички Българи?

Играеш роля, за която нямаш интелект, за да я играеш. Поведението ти и езика ти е като на зидаромазач или таксиметров шофьор, а си тръгна да се представяш като експерт в технически, финансови или ИТ области, където хал хабер си нямаш от терминологията и от всичко останало. Зле си мой човек, смешен си, но най-лошото е, че не можеш да го осъзнаеш. Питай Дънинг-Крюгер.

Какво стана със соларната боя за Мерцедес?
                        Какво стана с фирмените отчети?
                        Да изреждам ли още?
                        Където си се опитал да спориш, все си се изложил като кифладжия. Не ти ли омръзна?

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
                          Kak se закрепва парапед- https://www.facebook.com/reel/1333009954524570
                          ПарапеТ.

Коментар

За какво са ми? За да лапам като теб 25 лекарства?
                            Пък и аз не съм специалист по далаверите

А каквото съм изкарал с честен труд ми стига за още 100 години
                            Честен труд добре, но какво ще кажеш за дефицита на интелект и за манията ти да си мериш пиш..та с хора на светлинни години по успели от тебе? Какво ще кажеш за безкрайните лъжи, които се опитваш да ни пробутваш във всеки един твой постинг? Какво ще кажеш за словесните ИИ диарии, с които осираш всяка една тема? Какво ще кажеш за непрекъснатите обиди и подигравки към хората от форума и към всички Българи?

Играеш роля, за която нямаш интелект, за да я играеш. Поведението ти и езика ти е като на зидаромазач или таксиметров шофьор, а си тръгна да се представяш като експерт в технически, финансови или ИТ области, където хал хабер си нямаш от терминологията и от всичко останало. Зле си мой човек, смешен си, но най-лошото е, че не можеш да го осъзнаеш. Питай Дънинг-Крюгер.

Какво стана със соларната боя за Мерцедес?
                            Какво стана с фирмените отчети?
                            Да изреждам ли още?
                            Last edited by Mateev; Вчера, 23:49.

Коментар

Иначе благодаря за информацията, че мене ме беше срам да се похваля. В нея се вижда, че имам 29 фирми. Ти колко имаш?
                              За какво са ми? За да лапам като теб 25 лекарства?
                              Пък и аз не съм специалист по далаверите

А каквото съм изкарал с честен труд ми стига за още 100 години

Коментар

• Все по-обиснована ми се види на ТОЗИ фон квалификацията на ставащото като
                                МИШИ ТУПУРДИИ.

Коментар

Working...
                                X