IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Наясно ли си, КАКВО ТОЧНО ни казваш с подчертаното?
    ...иначе, похвално е, че не си корумпиран. И аз не съм.
    Казвам, че много хора в България си мислят, че могат да подкупят полицаи и им предлагат подкуп и така извършват престъпление. Така че не съветвам никой да тръгне да предлага подкуп.Предлагането на подкуп също е престъпление, не само вземането.
    Last edited by mirodes; Днес, 18:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Това са пълни глупости. 20 години съм бил разследващ полицай и не съм взел и една стотинка подкуп, нито пък съм чул някои от колегите ми да го е правил.Не само това,но съм водел поне 20 дела за предлагане на подкуп на полицаи.Общо са стотици.Нито пък като съм ползвал някакви услуги от държавата ми е искан подкуп.Естествено,че има корупция, ама изобщо не е толкова разпространена,колкото се твърди, с изключение на политиците.
      Наясно ли си, КАКВО ТОЧНО ни казваш с подчертаното?
      ...иначе, похвално е, че не си корумпиран. И аз не съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Нали всички сме наясно, че политиците ни са просто отражение на народа? Буквално всеки, който се докопа в държавните институции да има малко повечко власт и нещо да зависи от него, започва да изнудва и да прибира пари под масата. То това се е превърнало в национален спорт. Политиците ни са хора като хора, просто с дадена им повече власт и веднага им лъсва манталитета.
        Това са пълни глупости. 20 години съм бил разследващ полицай и не съм взел и една стотинка подкуп, нито пък съм чул някои от колегите ми да го е правил.Не само това,но съм водел поне 20 дела за предлагане на подкуп на полицаи.Общо са стотици.Нито пък като съм ползвал някакви услуги от държавата ми е искан подкуп.Естествено,че има корупция, ама изобщо не е толкова разпространена,колкото се твърди, с изключение на политиците.
        Last edited by mirodes; Днес, 17:01.

Коментар

• Прокуратурата повдигна обвинение на Кирил Петков!!!

https://demokrat.bg/archives/48783?f...m1iV9PWfbNVAqg

Кирил Петков си тръгна ухилен от сградата на Софийска градска прокуратура на ул. „Черковна“, след като научи обвинението срещу него и мярката за неотклонение от 10 000 лева.

До повдигане на обвинения срещу Петков се стигна, след като държавното обвинение събра достатъчно доказателства за това, че той е извършил принуда спрямо бившия министър на електронното управление Александър Йоловски, а колегата му в парламента Божидар Божанов – престъпление по служба във връзка с обществена поръчка. Става дума за разследването за заплаха над Александър Йоловски от октомври 2023 г. в нощен клуб срещу дома на председателя на “Продължаваме промяната”. Тогава министърът се оплака, че е бил подложен на натиск във връзка с обществени поръчки за 650 млн. лева

На настоящия зам.-министър на електронното управление беше назначена охрана, тъй като, по думите му, са му били отправени и вербални заплахи. Една от тях била реплика към Йоловски: Ти деца имаш ли? Важното е да ти растат живи и здрави, че…
          Last edited by Mateev; Днес, 15:54.

Коментар

Наясно ли си защо именно протестантските държави и държави като Китай, Япония, Южна Корея, Сингапур са най-развитите в света?Ами щото допреди няколко десетилетия в първите масово се е ходело на църква, където пастора е проповядвал морални ценности, а в другите от деца ги учат на подобни ценности. Не опира работата само до знания и умения, а и до морал.Основната причина България да изостава от другите държави в ЕС от Източна Европа е,че нашите политици нямат морал. Не че са по-некадърни,но използват своя ум да крадат.
            Нали всички сме наясно, че политиците ни са просто отражение на народа? Буквално всеки, който се докопа в държавните институции да има малко повечко власт и нещо да зависи от него, започва да изнудва и да прибира пари под масата. То това се е превърнало в национален спорт. Политиците ни са хора като хора, просто с дадена им повече власт и веднага им лъсва манталитета.

Коментар

• Заподозрян за сексуално насилие мъж е арестуван, а 12-годишно момче е открито в дома му при специализирана операция на дирекция „Киберпрестъпност“ при Главната дирекция „Борба с организираната престъпност“. Акцията, проведена на 20 февруари, е без прецедент за последните 15 години. По данни на разследването детето е използвано за създаване на материали със сексуално съдържание.

Къде са хамстерджиите, що не ПРОТЕСТИРАТ
              За тях децата НИЩО не значат, с тях може всеки да си прави сексуална гавра.

Last edited by Andi11; Днес, 13:38.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Прокуратурата ще повдигне ли обвинение и на Кирил Петков?

https://nova.bg/news/view/2025/03/28...A%D0%BE%D0%B2/

Днес се очаква прокуратурата да повдигне обвинение и на съпредседателя на "Продължаваме промяната - Демократична България" Кирил Петков по обвинението за оказван натиск върху министъра на електронното управление Александър Йоловски.

По думите на Йоловски Кирил Петков и Божидар Божанов, на когото бяха повдигнати обвинения в четвъртък, са му оказвали натиск за да може през обществени поръчки 640 млн. лева да стигнат до определени фирми.

На настоящия министър на електронното управление бе назначена охрана, тъй като, по думите му, са му били отправени и вербални заплахи.

Коментар

И кога Китай й Япония станаха "протестантски държави"? Айде по-полека на завоите, моля.
                  що се занимаваш
                  Last edited by X_Y; Вчера, 23:04.

Коментар

Разбира се. Лесно е. Просто, връзката е по друга линия: НА МОНОТОНЕН растеж. Защото, И Турция дръпна яко, и още редица други. А принципът е:
                    1.Може и бавно да са напреднали но, рязко и дълбоко назад, НЕ СА дърпали.
                    2.Добре са си балансирали интересите.
                    3.Който е можал, ФИЗИЧЕСКИ Е ИЗТРЪГВАЛ корупцията.
                    4.И т.н.
                    Ами Германия защо е толкова по-развита от Испания, въпреки че Испания е била световна империя?Япония, Корея, Китай,Тайван Виетнам са държави със сходен манталитет и са много по-развити от Тайланд, Филипините,Индонезия, които също са в тая част на света.

Коментар

С всеки коментар показваш,че страдаш от интеректуален дефицит. Къде точно прочете,че Китай и Япония са протестантски държави?
                      Ясно написах 'протестантските държави И държави като Китай, Япония ".Толкова ли е трудно да се разбере смисъла на написаното?
                      Разбира се. Лесно е. Просто, връзката е по друга линия: НА МОНОТОНЕН растеж. Защото, И Турция дръпна яко, и още редица други. А принципът е:
                      1.Може и бавно да са напреднали но, рязко и дълбоко назад, НЕ СА дърпали.
                      2.Добре са си балансирали интересите.
                      3.Който е можал, ФИЗИЧЕСКИ Е ИЗТРЪГВАЛ корупцията.
                      4.И т.н.

Коментар

• Още един ПП (подъл престъпник)

https://nova.bg/news/view/2025/03/27...D%D0%BE%D0%B2/

Коментар

И кога Китай й Япония станаха "протестантски държави"? Айде по-полека на завоите, моля.
                          С всеки коментар показваш,че страдаш от интеректуален дефицит. Къде точно прочете,че Китай и Япония са протестантски държави?
                          Ясно написах 'протестантските държави И държави като Китай, Япония ".Толкова ли е трудно да се разбере смисъла на написаното?

Коментар

Наясно ли си защо именно протестантските държави и държави като Китай, Япония, Южна Корея, Сингапур са най-развитите в света?Ами щото допреди няколко десетилетия в първите масово се е ходело на църква, където пастора е проповядвал морални ценности, а в другите от деца ги учат на подобни ценности. Не опира работата само до знания и умения, а и до морал.Основната причина България да изостава от другите държави в ЕС от Източна Европа е,че нашите политици нямат морал. Не че са по-некадърни,но използват своя ум да крадат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              Извинения. Явно си младеж. При нас нямаше хък-мък - учиш тезиси на БКП конгреси и имай късмет да не ги знаеш наизуст. Чак ми се е ревало по тези изпити.
                              Един юнак ба летището разказваше, как на политическия написал един цял лист с 'БКП-КПСС-ДРУЖБА НАВЕКИ" и взел, че го взел...
                              Last edited by Pyramid; Вчера, 14:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Мене ако питаш, трябва да започнат да ги обучават за ИИ още от първи клас, защото това ще им трябва в живота.

Коментар

Working...
                                X