IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Една приятелка от САЩ пише следното:
    "Какво ново около мен ...
    След 19 години като служител в държавната администрация на САЩ, реших да напусна позицията си на съдебен адвокат в министерството на енергетиката.

Не ми се искаше, но Мъск и Тръмп - двама психопати избрани от невероятно наивни "патриоти" след безоснователни обещания за икономическо благоденствие - ми предложиха лесен избор: да работя защитавайки техните незаконни тъпотии в дела срещу правителството или да ми плащат до края на годината без да работя, след което ставам пенсионер.
    От моята група почти половината приеха и напускат.

Трудно ми е да си представя как ще се върши работа.
    Министерството има 10 изключително важни лаборатории из страната, които правят научни изследвания не само свързани с енергия, но и с атомни оръжия и с пречистване и складиране на отработено ядрено гориво - такова има останало още от 1940-те и филмът Опенхаймер е точно за една от тези лаборатории които продължават да функционират и досега. Една трета от моята работа е свързана с договори сключени между министерството и компании с над 100 атомни реактори.

Трудно ми е да си представя как тази работа ще върви когато опитни хора (инжинери, икономисти, физици) напускат, а нови няма да бъдат назначени.
    Дори the genome project е създаден и финансиран от министерството на енергетиката.

Не мога да ви опиша колко важни проекти са сега под въпрос защото финансирането е спряно (определено няма да има пари за възобновяема енергия), договори с компании и университети са развалени и много специалисти напускат или доброволно - но под заплаха, че скоро ще последват и уволнения - или защото няма пари. Духът на служителите е много нисък - третирани са като мързеливи мошеници които си клатят краката (дългогодишна пропаганда на Fox и подобни медии), което не може да е по-далеч от истината.

Тези идиоти ще нанесат трайни щети в развитието на науката и технологиите в САЩ.

А обещаното икономическо благоденствие все повече се отдалечава от реалността. В личен план, промените няма да ми се отразят зле, но ми е жал за страната, за свестните хора, които са жертви на тези кухи кратуни, които безразборно размахват брадви и секат.
    Значи тая е била юрисконсулт в Министерството на енергетиката и напуснала както и половината от отдела й,ама трябва да си правим изводи,че напускали физици и инженери.Юристконсулт винаги ще си намерят и не е голяма загуба, че е напуснала(казвам го като юрист).А учените, които вършат работа не са напуснали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
      И кога ще стане това?На куков ден или само във фантазиите на либерастите.
      Една приятелка от САЩ пише следното:
      "Какво ново около мен ...
      След 19 години като служител в държавната администрация на САЩ, реших да напусна позицията си на съдебен адвокат в министерството на енергетиката.

Не ми се искаше, но Мъск и Тръмп - двама психопати избрани от невероятно наивни "патриоти" след безоснователни обещания за икономическо благоденствие - ми предложиха лесен избор: да работя защитавайки техните незаконни тъпотии в дела срещу правителството или да ми плащат до края на годината без да работя, след което ставам пенсионер.
      От моята група почти половината приеха и напускат.

Трудно ми е да си представя как ще се върши работа.
      Министерството има 10 изключително важни лаборатории из страната, които правят научни изследвания не само свързани с енергия, но и с атомни оръжия и с пречистване и складиране на отработено ядрено гориво - такова има останало още от 1940-те и филмът Опенхаймер е точно за една от тези лаборатории които продължават да функционират и досега. Една трета от моята работа е свързана с договори сключени между министерството и компании с над 100 атомни реактори.

Трудно ми е да си представя как тази работа ще върви когато опитни хора (инжинери, икономисти, физици) напускат, а нови няма да бъдат назначени.
      Дори the genome project е създаден и финансиран от министерството на енергетиката.

Не мога да ви опиша колко важни проекти са сега под въпрос защото финансирането е спряно (определено няма да има пари за възобновяема енергия), договори с компании и университети са развалени и много специалисти напускат или доброволно - но под заплаха, че скоро ще последват и уволнения - или защото няма пари. Духът на служителите е много нисък - третирани са като мързеливи мошеници които си клатят краката (дългогодишна пропаганда на Fox и подобни медии), което не може да е по-далеч от истината.

Тези идиоти ще нанесат трайни щети в развитието на науката и технологиите в САЩ.

А обещаното икономическо благоденствие все повече се отдалечава от реалността. В личен план, промените няма да ми се отразят зле, но ми е жал за страната, за свестните хора, които са жертви на тези кухи кратуни, които безразборно размахват брадви и секат.

Коментар

Те бяха толкова безлични и паянтови, че за тях нямаше никакви компромати
        Затова не са в списъка
        Най големите тарикати всъщност.
        D.Y.F-091066

Коментар

Светът намрази Путлер и путлеристите, а Тръмп стана за смях.
          Броячът (1361 дни днес) ще спре далеч преди 0 дни, когато и тръмпистите намразят Тръмп
          И кога ще стане това?На куков ден или само във фантазиите на либерастите.

Коментар

• Всъщност трябва да се използва американския челен опит, те като искат да объркат живота в Европа хващат за целта Украйна. Орешника точно от конюшнята с понита на Фондерлайен може да го пуснат, тя няма да го познае, ше помисли че е пералня.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
              Андропов и Черненко. Като караш, подред карай .
              Те бяха толкова безлични и паянтови, че за тях нямаше никакви компромати
              Затова не са в списъка

Коментар

Броячът (1361 дни днес) ще спре далеч преди 0 дни, когато и тръмпистите намразят Тръмп
                Пада му доста одобрението, някои човеци могат да видят глупостта отдалече а за други е въпрос на време да ги удари по джоба и тогава да си променят мнението. А колко щастливи бяха в началото, как се събираха Безос, Мъск, Зукърбърг и другите около него, сега ми е смешно...

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                  Пуснаха му обратния брояч на Тръм, започнаха да му броят дните.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                    След време:

– И какво стана сега? Украйна само загуби територии след като заигра по свирката на англо-саксите. Оти требеше да се ручат жабета?

- Да ама пък СВО не свърши за 3 дни както му се искаше на Путин.
                    Да, ако така бяха разсъждавали българите 1877г., като теб, да бяхме си останали под турско управление (робство), да си живеем мирно и тихо и да ни управлява Султан Абдул Хамид II. Те и така според теб, украинците не трябваше да се съпротивляват, трябваше както Крим така да дадат и Киев и руснаците да си сложат тяхната марионетка. Жалко, че не са те питали и да научат какво е трябвало да правят, не са се сетили, толкова им е акъла.

Коментар

• SlonN, никакво примирие няма да има, ще има мир и всичко ще се оправи и нормализира много бързо.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Frosty, Крим ще ги Освободи украинците, война с употреба на стратегически оръжия става неизбежна. За да не ти тежат жертвите в големите градове на съвеста най добре ликвидираш 12 - те клонинга, записите за дългове които имат в базата им от данни. Кое е добре - да убиеш данни или хора ? Целия Свят гледа към Крим, той е неговата надежда..една ракета само и всичко ще се оправи. Също най ефективния начин САЩ да си разкарат военните бази е да не могат да им плащат дори заплатите. Колко хора загинаха за няма нищо, един Оршник оправя всичко.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Според мен ще има примирие до края на лятото, ще има участие на миротворци от европейските държави, УК, Австралия, Япония примерно, Границите както го говорят е разумно предвид ситуацията и нежеланието на САЩ да се намесят, Украйна ще я приемат в ЕС след 7-10 години, Енергодар ще е на конциясия на САЩ и няма да го пипат руснаците повече, ще си направят разни сделки САЩ-Русия. Европейците ако не се напънат нещо сега в грешната посока всичко ще свърши сравнително тихо, битият бит ще е положението. А Путин мисля отдавна не съществува - хората които показват по телевизора са толкова различни един от друг, единия подут, другия монголоид.. ужас.. и цял свят приема този маскарад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

След Тръмп ще дойдат други президенти. Не знам само как някой ще може да оправи поразиите които той причини на света и на САЩ! Във всички случаи той ще остане в историята като президента духал на Путин!
                            Пуснаха му обратния брояч на Тръм, започнаха да му броят дните.
                            .
                            Click image for larger version

Name:	photo_2025-04-26_00-48-43.jpg
Views:	1
Size:	72.1 КБ
ID:	4266288

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Заядливият сарказма е забавен разбира се.
                              Айде и аз да питам така.
                              След великата победа над съвкупният запад, можем ли вече да наредим дяда Путя до Петър Велики?
                              Преди него се нарежда , Вече .....

Така устройва ли те ...

Интересно е Бай Дън и соросоидо- либералите които започнаха всичко, къде ще се наредят ...
                              Барабар с купените си тролове по всички СМИ...
                              В БКС си имат работници....

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз още веднъж ще питам, обаче: А, когато загинат хората, за какво им е "държава"? Те, така или иначе, са мъртви...
                                Тя "държавата" Украина вече е приключила съществуването си. Натрупа огромни непосилни дългове, които не е в състояние да погаси.
                                Още от миналата година изпадна в технически фалит и не може да си обслужва задълженията.
                                Нещо повече - вече няма и украинци, които да ги плащат тези свръх-задължения за в бъдеще...

Все още я крепят на системи балъците от евро-?ейския съюз като поемат част от сметките и загубите на Украйна. Но и това ще е до време и има своята цена.
                                Примерно българия изнася безплатен ток на нулеви цени за Украйна за което всички живущи в беге-то плащат от джобовете си с инфлация и увеличени сметки...

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X