Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеИ кога ще стане това?На куков ден или само във фантазиите на либерастите.
"Какво ново около мен ...
След 19 години като служител в държавната администрация на САЩ, реших да напусна позицията си на съдебен адвокат в министерството на енергетиката.
Не ми се искаше, но Мъск и Тръмп - двама психопати избрани от невероятно наивни "патриоти" след безоснователни обещания за икономическо благоденствие - ми предложиха лесен избор: да работя защитавайки техните незаконни тъпотии в дела срещу правителството или да ми плащат до края на годината без да работя, след което ставам пенсионер.
От моята група почти половината приеха и напускат.
Трудно ми е да си представя как ще се върши работа.
Министерството има 10 изключително важни лаборатории из страната, които правят научни изследвания не само свързани с енергия, но и с атомни оръжия и с пречистване и складиране на отработено ядрено гориво - такова има останало още от 1940-те и филмът Опенхаймер е точно за една от тези лаборатории които продължават да функционират и досега. Една трета от моята работа е свързана с договори сключени между министерството и компании с над 100 атомни реактори.
Трудно ми е да си представя как тази работа ще върви когато опитни хора (инжинери, икономисти, физици) напускат, а нови няма да бъдат назначени.
Дори the genome project е създаден и финансиран от министерството на енергетиката.
Не мога да ви опиша колко важни проекти са сега под въпрос защото финансирането е спряно (определено няма да има пари за възобновяема енергия), договори с компании и университети са развалени и много специалисти напускат или доброволно - но под заплаха, че скоро ще последват и уволнения - или защото няма пари. Духът на служителите е много нисък - третирани са като мързеливи мошеници които си клатят краката (дългогодишна пропаганда на Fox и подобни медии), което не може да е по-далеч от истината.
Тези идиоти ще нанесат трайни щети в развитието на науката и технологиите в САЩ.
А обещаното икономическо благоденствие все повече се отдалечава от реалността. В личен план, промените няма да ми се отразят зле, но ми е жал за страната, за свестните хора, които са жертви на тези кухи кратуни, които безразборно размахват брадви и секат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТе бяха толкова безлични и паянтови, че за тях нямаше никакви компромати
Затова не са в списъка
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСветът намрази Путлер и путлеристите, а Тръмп стана за смях.
Броячът (1361 дни днес) ще спре далеч преди 0 дни, когато и тръмпистите намразят Тръмп
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеАндропов и Черненко. Като караш, подред карай.
Затова не са в списъка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСветът намрази Путлер и путлеристите, а Тръмп стана за смях.
Броячът (1361 дни днес) ще спре далеч преди 0 дни, когато и тръмпистите намразят Тръмп
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеПуснаха му обратния брояч на Тръм, започнаха да му броят дните.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеСлед време:
– И какво стана сега? Украйна само загуби територии след като заигра по свирката на англо-саксите. Оти требеше да се ручат жабета?
- Да ама пък СВО не свърши за 3 дни както му се искаше на Путин.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Frosty, Крим ще ги Освободи украинците, война с употреба на стратегически оръжия става неизбежна. За да не ти тежат жертвите в големите градове на съвеста най добре ликвидираш 12 - те клонинга, записите за дългове които имат в базата им от данни. Кое е добре - да убиеш данни или хора ? Целия Свят гледа към Крим, той е неговата надежда..една ракета само и всичко ще се оправи. Също най ефективния начин САЩ да си разкарат военните бази е да не могат да им плащат дори заплатите. Колко хора загинаха за няма нищо, един Оршник оправя всичко.D.Y.F-091066
Коментар
-
Според мен ще има примирие до края на лятото, ще има участие на миротворци от европейските държави, УК, Австралия, Япония примерно, Границите както го говорят е разумно предвид ситуацията и нежеланието на САЩ да се намесят, Украйна ще я приемат в ЕС след 7-10 години, Енергодар ще е на конциясия на САЩ и няма да го пипат руснаците повече, ще си направят разни сделки САЩ-Русия. Европейците ако не се напънат нещо сега в грешната посока всичко ще свърши сравнително тихо, битият бит ще е положението. А Путин мисля отдавна не съществува - хората които показват по телевизора са толкова различни един от друг, единия подут, другия монголоид.. ужас.. и цял свят приема този маскарад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
След Тръмп ще дойдат други президенти. Не знам само как някой ще може да оправи поразиите които той причини на света и на САЩ! Във всички случаи той ще остане в историята като президента духал на Путин!
.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Заядливият сарказма е забавен разбира се.
Айде и аз да питам така.
След великата победа над съвкупният запад, можем ли вече да наредим дяда Путя до Петър Велики?
Така устройва ли те ...
Интересно е Бай Дън и соросоидо- либералите които започнаха всичко, къде ще се наредят ...
Барабар с купените си тролове по всички СМИ...
В БКС си имат работници....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аз още веднъж ще питам, обаче: А, когато загинат хората, за какво им е "държава"? Те, така или иначе, са мъртви...
Още от миналата година изпадна в технически фалит и не може да си обслужва задълженията.
Нещо повече - вече няма и украинци, които да ги плащат тези свръх-задължения за в бъдеще...
Все още я крепят на системи балъците от евро-?ейския съюз като поемат част от сметките и загубите на Украйна. Но и това ще е до време и има своята цена.
Примерно българия изнася безплатен ток на нулеви цени за Украйна за което всички живущи в беге-то плащат от джобовете си с инфлация и увеличени сметки...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар