IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Подозирах, че за някакви стотинки се разправяте откак съм във форума. Пет години лакърдии за 300€. Егати ти габровските глупости. Язък му за акъла и образованието.
    Това са думите на адвокат, уж защитник на закона. Значи измами за 300 EUR са допустими .... Това го пише в чл. 1 от Наказателния кодекс ... За кой ли път се убеждавам, че не само на емигрантите, но и на адвокатите съвестта им е мръсна, да не казвам по-голяма дума.

Разсъждения на емигрант или адвокат:
    1. Другите ако крадат или правят измами по НК, са виновни
    2. Аз ако крада или правя измами по НК съм невинна .....
    Last edited by Mateev; Днес, 21:58.

Коментар

• Pyramid, търговците на западните компании, така ги учеха нашите - тактика да се продава. С ниската цена намираш хората, на които им трябва и силно ги е напекло слънцето, няма и от къде да се купи въобще защото са единствения търговец който продава и дори като кажат истинската цена клиента вече се е настроил че ще разполага с това нещо, плаща я в 90% от случаите. За оборудване за технически прегледи същото нещо, нямаше предлагане, реалните цени западни, производителите от западна европа и сложили едни космически цени. Някакви каталози с едни много приемливи цени, но после - не са цените от каталога, а много по високи. Приятел ми ги показва в каталога, виж какво намерих..После ги купи обаче, защото месеци наред се настройва.
      D.Y.F-091066

Коментар

… в добавка матвеич е и дървено пребоядисано фалшиво великденско яйце. А Тошето не....
        Нито една копейка не е нанесла толкова много щети на държавата, колкото е нанесъл всеки един емигрант. Ако копейките са предатели само на думи, то емигрантите са предатели на практика с конкретни дела и нанесени конкретни щети във финансов и демографски план. И сега обиждат хората, които им казват истината в очите. Така се опитват да си измият мръсната си съвест. Господ обаче всичко вижда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

С 601 лв го.прецакаха. Първо бяха уж 149 лв ама като се прибрах, ми казаха, че били 750. Гадно е, дума да няма. Г-нът Белчев надуваше цените МНОГОкратно. И Матеев беше прав като каза "Повече от вашата фирма няма да купувам." Разбираш ли, ТОЙ ЗНАЕ как стоят нещата...и си позволи какво ли не по мой адрес. На неговата съвест остава. Иначе, мога да простя. Ама не и да забравя.
          Подозирах, че за някакви стотинки се разправяте откак съм във форума. Пет години лакърдии за 300€. Егати ти габровските глупости. Язък му за акъла и образованието.
          Last edited by Selena2024; Днес, 21:49.

Коментар

За какви кинти иде реч. Сто? Двеста? Да го видим матвеич колко му е калибъра.
            С 601 лв го.прецакаха. Първо бяха уж 149 лв ама като се прибрах, ми казаха, че били 750. Гадно е, дума да няма. Г-нът Белчев надуваше цените МНОГОкратно. И Матеев беше прав като каза "Повече от вашата фирма няма да купувам." Разбираш ли, ТОЙ ЗНАЕ как стоят нещата...и си позволи какво ли не по мой адрес. На неговата съвест остава. Иначе, мога да простя. Ама не и да забравя.

Коментар

Виж, за амнайсети път: Матеев БЕШЕ измамен. От фирма Белком ООД. Аз само носех продукта и приех плащането. И така, бях злепоставен от бургаския главен офис. ЗАЩОТО, НЯМА ТАКАВА ПРАКТИКА, цените да се определят от търговския пътник. ТЯХ ПИТАХ, ТЕ ДАДОХА ЦЕНАТА И ПОСЛЕ КАЗАХА "ХОП, ИМА ГРЕШКА". Съответно, проблемът е у Матеев, който не реагира адекватно тогава. А можеше.
              ...Както и да е, един пишман - "следовател", не може да ни е критерий. Говори си така, глаголи си, момчето. В тази му активност, аз виждам огромна прилика с Трейдърко който поне, е чиста душа, а не просто 81:6 .
              За какви кинти иде реч. Сто? Двеста? Да го видим матвеич колко му е калибъра.

Коментар

• Pyramid, и външни са причините. Ти си прав нали, преди някой да обвинява другите в нещо трябва да потърси дали причината не е в него самия. Само че страните приемници го правят напълно съзнателно. Сега Украйна си я грабиха по много такива начини, много средства изтекоха от нея, в ЕС съвест нямат, можеха да спрат този конфликт много по рано и да дадат пари не от някакви виртуални блокирани, а могат да създадат механизъм за емитиране на тези пари, няма да ги даде и да излязат от джоба на никой европеец..от хората. Толкова години има украински износ позпомаган жестоко с руски суровини, сумата е огромна - къде е тя, кой е нейния приемник, защото в Украйна парите определено ги няма и особенно в тези територии на които се разви конфликта. Там се вижда как всичко е замряло. Парите къде са. А тези са мошенници насъсквали украинците срещу Русия, защото те трябва точно тях да погнат.
                D.Y.F-091066

Коментар

Не съм аз. Не знам откъде инкак става. Напъпли ме тази гадост, как да се освободя?
                  Няма как да се освободиш - необходимо е сиво вещество а не вакуум

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Pyramid, за този случай не съм на страната на Матеев, който е платил защото му е трябвал уреда и не го е намерил никъде по евтино сигурно. Можел е да го откаже наистина и да не те обвинява. Иначе твърдението за което се сблъскаха със Селенка..Матеев беше абсолютно прав, той светкавично се ориентира накъде се движат парите. Аз не виня хората, които са емигрирали, но за страната тяхната емиграция наистина има такъв отрицателен знак и много капитал се излъчва навън по този начин. Държави които са честни една към друга и са съюзници, с приятелски взаимотношения никога не би трябвало да постъпват една спрямо друга по този начин. Циганите биха казали - мангалски взаимотношения са това. Конкретно никой който е емигрирал не е виновен, не обвинявам хора с такава съдба обаче.
                    Аз осъзнавам икономическия удар, който нанася отливът на тези хора. Само че, те не са ги "откраднали" тези пари. Техни са по право. Страната - и разни бандитска мозъци в нея - са ДЪЛБОКАТА ПРИЧИНА тези хора да напуснат. Аз продължавам да НЕ мисля че, някой е тръгнал по далечни пътища и скитания от хубаво. Няма логика.

Коментар

• Pyramid, за този случай не съм на страната на Матеев, който е платил защото му е трябвал уреда и не го е намерил никъде по евтино сигурно. Можел е да го откаже наистина и да не те обвинява. Иначе твърдението за което се сблъскаха със Селенка..Матеев беше абсолютно прав, той светкавично се ориентира накъде се движат парите. Аз не виня хората, които са емигрирали, но за страната тяхната емиграция наистина има такъв отрицателен знак и много капитал се излъчва навън по този начин. Държави които са честни една към друга и са съюзници, с приятелски взаимотношения никога не би трябвало да постъпват една спрямо друга по този начин. Циганите биха казали - мангалски взаимотношения са това. Конкретно никой който е емигрирал не е виновен, не обвинявам хора с такава съдба обаче.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Маша остаря. Мирето по-млади ги кльопа
                        Нищо и няма на Маша. Да, малко е рязка, ама те злоупотребяват.

Коментар

Виж, за амнайсети път: Матеев БЕШЕ измамен. От фирма Белком ООД. Аз само носех продукта и приех плащането. И така, бях злепоставен от бургаския главен офис. ЗАЩОТО, НЯМА ТАКАВА ПРАКТИКА, цените да се определят от търговския пътник. ТЯХ ПИТАХ, ТЕ ДАДОХА ЦЕНАТА И ПОСЛЕ КАЗАХА "ХОП, ИМА ГРЕШКА". Съответно, проблемът е у Матеев, който не реагира адекватно тогава. А можеше.
                          ...Както и да е, един пишман - "следовател", не може да ни е критерий. Говори си така, глаголи си, момчето. В тази му активност, аз виждам огромна прилика с Трейдърко който поне, е чиста душа, а не просто 81:6 .

Коментар

Съжалявам, дето няма как да ти изпратя един ОГРОМЕН цалуфан.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тръмплинката има намерение да разчисти сметки с лондонското сити
                              желая му успех
                              Хм.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                                Няма никакво значение кой какво пише, важни са действията.Европа е като врящо гърне хиляди години и никога не е имало такова противопоставяне морски континентални държави. Русия и Британия са съюзници срещу Наполеон, после в Първата световна война. Когато Германия напада Полша Великобритания й обявява война, но когато две седмици след това СССР напада Полша не й обявява война. Нито, когато окупират Литва Латвия и Естония и нападат Финландия.
                                Така че всяка държава си действа според ситуацията и кое й е изгодно на момента, а няма някаква вековна идеология.
                                Теорията за вражеската идеология, която иска да унищожи Русия съответства перфектно на Путин, за да държи населението в страх и подчинение.
                                Ей това, подчертаното от мен, е пълна глупотевина. Британия и Русия са върли врагове много от отдавна и са воювали (напр.в Крим) та, ако това не е противопоставяне...
                                После, Германия напада Полша през1939-та, СЛЕД като Полша напада Чехословакия првз 1938-ма и СЛЕД като СССР отказва да защитава поляците. А - дори да е "само теория" за вражеската идеология, нали наистина Мадлин Олбрайт заяви че, било "неспраедливо толкова много богатства да са в Русия". РАЗБИРАШ ЛИ? ДОРИ И БЕЗ "ИДЕОЛОГИЯ", ЗАЯВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР СИ Е ПРИТЕСНИТЕЛНО, Т.К.СИ Е ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ВЪЗГЛЕДИ. И, на този фон, за какви "заплахи" от Путин срещу населението говорим, ако най-могъщата държава заявява че, Русия и е Проблем?
                                Last edited by Pyramid; Днес, 20:41.

Коментар

Working...
                                X