IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Този не им цепи басма май, а?? Преди каза че най насилническата нация са говедарите сега го потвърждава
    Джефри Сакс: Следвайки американската линия за Украйна, Европа ще получи нов Афганистан на своя територия

    Следвайте "Гласове" в Телеграм

    Европа може да се сдобие с "нов Афганистан" на своя територия в лицето на Украйна, ако не промени сегашната си позиция по отношение на Русия и не се върне на масата на преговорите. Това заяви американският икономист Джефри Сакс в интервю за португалския телевизионен канал RTP, съобщава "Известия".

    Световноизвестният икономист добави, че европейските страни може да пострадат от собствените си действия.

    "Европа беше шампион в дипломацията, но сега тя възприема единствено американската линия: "ние сме длъжни да победим /президента на РФ Владимир Путин/! Ние не водим преговори" И така нататък. Такъв подход е много опасен за ЕС", коментира Сакс.

    Сакс смята подобна политика спрямо Русия за главната грешка. Според него би било възможно да се разреши конфликтът, ако САЩ и Европа водеха преговори, а Брюксел не следваше американския дневен ред и действаше по свое усмотрение. Само че днешните действия на властите на ЕС преди всичко ще доведат до това, че Украйна ще бъде разрушена, счита Сакс.



    "Преди началото на конфликта казах, че ако САЩ продължават в този дух, Украйна ще се превърне в следващия Афганистан. Понеже ние толкова обичахме Афганистан, че го разрушихме. Това е американският стил", разкритикува американският икономист Джефри Сакс, който точно днес навършва 68 г.

    Роденият в Детройт Джефри Сакс е сред най-младите професори по икономика в историята на Харвард, преподавател в Колумбийския университет и бивш директор на неговия Институт за Земята. Той придоби популярност през 90-те години като съветник на правителствата в Източна Европа.



    Източник: dnes.dir.bg

    Коментар


    • “Атанасов: Видях се с посланика на Украйна. Той знае в подробности с какви оръжия разполага страната ни и кое ни е излишно”: “Откъде един чужд посланик има пълна информация за въоръжението на армията? Това се може само при едно положение - ТОЙ Е ШПИОНИН. Сегашния посланик в България на украйна е шпионин. Това е. Кой е зад гърба му - тези които разрешават на български държавни учреждения да се веят чужди знамена!!!!”; “Имаме разграден двор и букет от агенти на чуждо влияние”; “Сега става ясно, че без шпиони не може, но ако са украински, то това е друго”; “Няма ли умен и независим политик, който да удари по масата и стопира лавината, понесла ни към поредното дъно!”

      На барби хората май- не са много умни

      Коментар


      • https://glasove.com/ikonomika/cpedni...i-e-4-495-evro
        Cpeдният дeпoзит нa физичecĸo лицe в pycĸи бaнĸи е 4 495 евро

        Cpeдният дeпoзит нa физичecĸo лицe в pycĸи бaнĸи пpeз oĸтoмвpи 2022 г. възлизa нa 274 xил. pyбли (€4495.51), cъoбщи Aгeнциятa зa гapaнтиpaнe нa дeпoзититe. B cъщoтo вpeмe в 30-тe нaй-гoлeми (пo oбeм нa дeпoзититe) бaнĸи cpeдният дeпoзит нa физичecĸo лицe вapиpa oт 105 xиляди (€1722) дo 1 милиoн pyбли (€16 406).

        Средния депозит е малко като заплатите на директора и чистачката, но все пак е показателен

        Коментар


        • А и да не им ги върнат все тая, да ги отделят и ЕС да ги възтанови, нали има природни богатства там, те ще ги продадат на ЕС..има въглища в Донбас, които са много калорични, може на някой много да му трябват. При всички положения могат да поемат една шепа пенсионери, ако ще да ги издържат просто да си изживеят дните спокойно.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

            НИЩО НЯМА ДА "ВЪРНЕ". НЕ ГО ПОЗВОЛЯВА КОНСТИТУЦИЯТА И.
            Ще я променят, пенсионерите в Русия също са зле, не могат да поемат още пенсионери, сами ще им ги върнат стига Украйна да има пари да им осигури някакви по прилични пенсии. Там са много пенсионери в тези области, а с войната избиват хора които са трудоспособни, става още по лошо.

            Коментар


            • https://www.youtube.com/watch?v=H6zayMNyxNQ&t=1s - да гушнете знамето и букета и да запълните трапчето
              О потерях ВСУ. Одно из сельских кладбищ в Украине.

              Last edited by v_tin; 06.11.2022, 12:23.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                Там връщането на териториите към Украйна нищо не решава, решението е да се помогне на Украйна и тя да има възможност да се държи адекватно към хората в тези области, тогава Русия сама ще им ги върне и дори ще им благодари. Но трябва да се държат добре с хората и съм доста песимистично настроен, че ще могат. За връщане на Крим в момента е абсурдно, там хората са много добре с доста висок стандарт на живот, военните са с добри заплати и няма по никакъв начин да се откажат от сегашния си живот.
                НИЩО НЯМА ДА "ВЪРНЕ". НЕ ГО ПОЗВОЛЯВА КОНСТИТУЦИЯТА И.

                Коментар


                • Там връщането на териториите към Украйна нищо не решава, решението е да се помогне на Украйна и тя да има възможност да се държи адекватно към хората в тези области, тогава Русия сама ще им ги върне и дори ще им благодари. Но трябва да се държат добре с хората и съм доста песимистично настроен, че ще могат. За връщане на Крим в момента е абсурдно, там хората са много добре с доста висок стандарт на живот, военните са с добри заплати и няма по никакъв начин да се откажат от сегашния си живот.

                  Коментар


                  • За Украйна беше ясно че след 2-те години пандемия, тя е първата страна която ще попадне в още по лоша ситуация. ЕС можеха да го видят това нещо и да бяха започнали една програма за възтановяване тогава. Истината е че ЕС се управлява на пожар, те започват да мислят да направят нещо ако някъде се случи нещо крайно, с Гърция беше така..винаги са така. Ако бяха предприели мерки да и помогнат, да похачат голяма сума пари за това, Украйна нямаше да и се налага с война да си връща територии. В Русия въобще не са луди, те много добре виждат че като присъединяват тези територии само се обременяват да изплащат пенсиите на хората които са останали да живеят там, приказките за природни богатства които са ценни и ще осигурят приходи от там за тях са фантазии. Там няма никакви извънредни природни богатства, има едни въглища които са много калорични и се добиват много трудно в дълбоки мини, нищо друго няма и няма и да се открие. Тези хора естественно като има кажат да се присъединят към Русия където пенсиите са в пъти по големи и те казват - ДА, разбира се кой не би искал да получи пенсиия с която може да преживява по добре, защото със 50 -70 долара просто не се оцелява.

                    Коментар


                    • [QUOTE=bota156;n3986273]

                      Американското наркосемейство

                      [/QUOT
                      Получават пари от държавата там, с които не могат да си организират живота . Демократите им ги измислят тези неща. Тези хора за да се измъкнат, трябва някой да се ангажира да го направи, да има условия. Но те нямат икономика с нормални работни места , които да са достатъчни , защото карат на огромен търговски дефицит, внасят много стоки и така се изнасят работни места от там от където се внасят стоките. Това нещо занимаваше Тръмп, Байдън и една дума не е казал по този въпрос да се вътанови индустрията в Америка, накакви такива неща Байдън въобще не го занимават. Не всички демократи са идиоти, има една жена Тулси Габърт, тя е нормална..ама защо е в партията на демоните не знам как е попаднала, по скоро ще е случайност. Тръмп нали казваше - много американци не са добре, не са в добра ситуация, ние трябва да направим така че тяхното положение да се промени. Байдън е по демоните, демоницират я Китай, я Русия ...е няма как други държави да са виновни за това което става в Америка..просто няма как.
                      Last edited by DS66; 06.11.2022, 11:38.

                      Коментар


                      • Коментар


                        • Украинската армия унищожи батальон мобилизирани рашисти (https://bit.ly/3hhJAVf) в Луганска област

                          В Макиевка, Луганска област, украинските военни ликвидираха батальон от рашисти от Воронежка област. Руският войник Алексей Агафонов, който успява да оцелее, смята, че там са ликвидирани повече от 500 души.

                          "Хвърлиха ни на една поляна, казаха ни да се окопаем, имахме по три лопати на батальон, нямахме никакви припаси. Вкопахме се, както можахме, а на сутринта започна обстрелът - артилерия, градове, минохвъргачки, хеликоптери, просто ни обстрелваха. Когато всичко започнало, офицерите веднага избягали. В паузите между обстрелите се опитвахме да се окопаем, но веднага бяхме разпознати от хеликоптерите и просто разстрелвани. От 570 души 29 са невредими, други 12 са ранени, а всички останали са убити", каза Агафонов.

                          Коментар


                          • Коментар


                            • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski
                              [ATTACH=CONFIG]n3986238[/ATTACH]
                              Американското наркосемейство

                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                              Коментар


                              • Просто пропаганда има много, но има и истински неща които излизат наяве, например като им давали пенсиите понеже не са си ги вземали от Украйна в един клип една жена казва - току що взех моята, по 70 долара на месец се падаше като пресметнах гривните по курса. Тези хора живеят в голяма бедност, на тях проблема не са им въобще двете области които са се отделили, те живеят много лош живот. Иначе наистина са смели, не се справяли с техниката която им дават, но гледах как карат хъмвитата и те скачат от хълмовете, това е каскада която в Холивуд няма да намерят кой да се качи да я направи на живо.

                                Коментар

                                Working...
                                X