IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Бразилия уважава и следва решенията на Международния наказателен съд
    Това заяви външният министър на страната Мауро Виейра в коментар назаповедта за арест на Путин.
    Запитан от журналисти дали Путин ще бъде арестуван, ако посети Бразилия, Виейра заяви, че присъствието на руския президент в която и да е страна по Римския статут "може да предизвика усложнения".
    Тънък намек, че Путлер не е желан там

    33 държави
    , работещи за специален трибунал за рашистите, се събират във Франция
    (https://bit.ly/42xfX5a) "Трибуналът е от решаващо значение, за да се гарантира отговорността за първото престъпление, довело до всички последващи руски зверства", заяви украинският външен министър Дмитрий Кулеба при обявяването на срещата.

    Коментар


    • Винаги съм се учудвал откъде идва енергията на вашата групичка да плюете русия и руснаците, то не бяха карикатури, то не бяха статии, то не бяха писания. А когато изглежда това не помага се започват едни и същи статии и карикатури да се пускат отново

      Барби за теб се отнася

      Коментар


      • Великобритания обвинява Путин, че умишлено лъже за снарядите с обеднен уран (https://bit.ly/3FJ1I3o) за ВСУ
        Това е стандартен компонент, който няма нищо общо с ядрените оръжия, заяви Министерството на отбраната на Обединеното кралство, коментирайки заплахите на Путин.

        Коментар


        • Украинските военни изумиха американските инструктори със скоростта на усвояване на системата Patriot - CNN
          Според изданието, което се позовава на американски военни командири, украинците усвояват основите на ПВО Patriot толкова бързо, че им е предоставено допълнително интензивно обучение, което рядко е достъпно за американските военни.

          "Украинските войници учат удивително бързо поради широките си познания в областта на противовъздушната отбрана и бойния си опит. Те са най-добрите от най-добрите в това, което правят за противовъздушната отбрана", каза бригаден генерал Шейл Морган, командир на Форт Сили, където се проведе учението.

          Коментар


          • Япония, като страна от Г-7, ще насърчава антируските санкции и ще участва във възстановяването на Украйна

            Според уебсайта на японското външно министерство министър-председателят Фумио Кишида е заявил по време на срещата с президента, че страната ще отпусне допълнителна помощ за възстановяването на Украйна.

            Кишида също така припомни, че Украйна ще бъде основна тема на срещата на Г7 през май, затова покани Зеленски да присъства на срещата онлайн. Той подчерта, че Япония, която е била подложена на ядрена бомбардировка, не признава заплахата от страна на русия и че тази тема ще бъде повдигната на срещата на върха на Г7.

            Коментар




            • Коментар




              • Китайският президент Си Цзинпин положи усилия в Кремъл да създаде илюзията, че Владимир Путин продължава да бъде глава на суверенна държава. Без някой да го пита, той му пожела отново да стане президент на изборите през 2024 г., което си беше откровена намеса във вътрешните работи. Гафът бе толкова неприятен, че президентският прессекретар Дмитрий Песков се втурна да го замазва: "Председателят Си не е казвал, че Путин ще участва в изборите. Председателят Си само каза, че руснаците ще подкрепят Путин". Вместо замазване се получи размазване, така че още по-добре да се вижда какво се е случило.

                А случката бе следната:

                Си Цзинпин пусна бюлетина за преизбиране на Путин за N-ти мандат още преди да се е кандидатирал. За какво му е на Китай да подкрепя демонстративно една толкова компрометирана в света личност - три дни след издаването от съда в Хага на международна заповед за арест? Китайският лидер уж бе отишъл в Москва с посредническа мисия за спиране на войната в Украйна, а се оказа, че от все сърце подкрепя агресора.

                Очевидно Пекин е доволен и от Путин, и от съществуващото положение. Откакто най-богатият свят се затвори за Русия, европейската част от нейната територия започна да губи водещата си роля, въпреки че там се намират държавните институции. Страната се насочи с ускорени темпове на изток, където намери партньор, който я чака с отворени обятия. Натам потекоха руските излишъци от петрол и газ, които Европа спря да купува. Обемите са все още 10 пъти по-малки, но затова пък Москва ги предлага на промоция, за да насърчи интереса и да увеличи заявките. Евтини суровини в неограничени количества -

                какво повече да иска Китай от Русия

                за своята възстановяваща се от локдауните през пандемията икономика? Без никакво усилие той получава богатствата на Сибир, за които империята му е мечтала от векове. Русия се превръща в суровинен придатък на Китай, който за разлика от нея запазва западните си пазари за своята индустрия.

                Стратегията на Си Цзинпин "Един пояс, един път" получава същинската си реализация чрез принудителното угодничество на Путин. Китайският пояс обвързва Русия да му доставя суровини от сравнително близко разстояние, а пътят на готовата му продукция е към богатите пазари. Путин източва руската кръв не само за безсмислена война с Украйна, но и за кръвопреливане в Китай. Докато си мисли, че присъединява украински територии, превръща цяла Русия в китайска провинция. Ставаме свидетели на отхранването на китайски колос, който няма да има задръжки да наложи доминацията си в света, когато израсне достатъчно.

                Руснаците трябва да наблегнат повече на изучаването на китайски език не само заради колите, които ще карат занапред. През февруари 2022 г. по време на Олимпийските игри в Пекин и малко преди войната в Украйна Си Цзинпин каза на Путин, че желае да се установи между двете страни "безгранично партньорство". Преведено от китайски това означава да се отвори държавната граница, за да няма формални пречки за усвояване на руските богатства. Тогава руският президент, който несъмнено вече е бил взел решение за започване на войната, се е очаровал колко лесно си е осигурил китайски гръб за своята авантюра.

                Но неприятните изненади идват в гръб

                Докато Си Цзинпин се наслаждаваше тези дни на кремълското гостоприемство, руската статистическа служба отчете, че в страната живеят 146 447 424 души. Китайското население наброява 1 412 000 000 души, или почти 10 пъти повече. Русия има територия 17 млн. кв. км, а Китай - 9,6 млн. Ако Русия държи на безграничното партньорство колкото Китай, накъде биха се насочили човешките потоци - от Русия към Китай или обратно?

                Отговорът изглежда тревожен, но не и за човек като Путин, за когото е по-важно не какво ще стане с Русия, а какво ще стане със самия него. Като издирван международен престъпник той няма богат избор къде да се укрие, ако загуби властта. След Москва единственото му убежище може да бъде Пекин. Китай обаче има интерес да го крепи на поста колкото е възможно повече. След това ако ще половината китайци да се преселят в Сибир и дори да преминат в новата си европейска провинция, единственият пътник в обратна посока ще бъде сърдечният им приятел от Кремъл.


                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Те вече са се разбрали Украйна да бъде поделена между Полша и Русия. Полша ще получи земи, защото големия бос в тази работа който е в Америка е поляк. Цялата работа е да замотат украинците и да им вземат половината територия. Сега как ще стане с дълговете на Украйна, коя от двете половини ще има ангажимента да ги връща не е ясно, при всички положения Полша няма да поеме и един цент дълг на бившата Украйна.
                  След като държавата не съществува, как може да съществуват дълговете и??

                  Коментар


                  • Зеленский может стать вторым бен Ладеном: японская пресса

                    22.03.2023 - 9:27

                    Пока японский премьер-министр посещает Киев и обещает Владимиру Зеленскому денежную поддержку и участие в ближайшем саммите G7 (пусть и по видеосвязи), японская пресса рисует безрадостные перспективы для кровавого комика.

                    Так, обозреватель Shū kan Gendai Хироси Охара заявил, что у Зеленского есть все шансы повторить судьбу Усамы бен Ладена, которого в свое время тоже поддерживали Соединенные Штаты.

                    Сейчас Вашингтон считает бен Ладена террористом и преступником, но изначально он был моджахедом, а когда моджахеды воевали с советскими войсками в Афганистане, американские власти снабжали их оружием и финансировали.

                    «Другими словами, Вашингтон, как и сегодня на Украине, поддерживал их ради борьбы с Россией, моджахедов восхваляли за борьбу с СССР, а бен Ладен считался героем», — напоминает Охара.

                    Охара заключил, что за дальнейшей судьбой Зеленского стоит пристально следить, и уверен, что она обещает ещё немало внезапных поворотов.

                    Читайте также: В Германии напомнили о лжи Зеленского украинцам

                    Коментар


                    • Човек трябва да е много болен психически, за да избере да живее на Запад, да отиде да живее на Запад и след това да започне да оплюва същият този Запад. Нарича се ШИЗОФРЕНИЯ - раздвояване на личността. Не се лекува - само се влошава все повече и повече.

                      Коментар


                      • Чисти 100%-ови терористи.

                        https://twitter.com/ZelenskyyUa/stat...98087051116545

                        Коментар


                        • Те вече са се разбрали Украйна да бъде поделена между Полша и Русия. Полша ще получи земи, защото големия бос в тази работа който е в Америка е поляк. Цялата работа е да замотат украинците и да им вземат половината територия. Сега как ще стане с дълговете на Украйна, коя от двете половини ще има ангажимента да ги връща не е ясно, при всички положения Полша няма да поеме и един цент дълг на бившата Украйна.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Мясной штурм": полное видео самоубийственной атаки бронетехники НАТО и пехоты на Запорожском фронте

                            https://www.youtube.com/watch?v=EbC_nWAwfWc&t=1s

                            Коментар


                            • Психопатите, които сега поддържат Путлер и действията на РФ, си бяха психопати и преди войната с Украйна. Просто отрепки, измет на обществото.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                                Смени дилъра.
                                Що му е? Вашият все ментета пуща.

                                Коментар

                                Working...
                                X