IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Click image for larger version

Name:	Fr10onOXoBAFzCB.jpg
Views:	1
Size:	67.8 КБ
ID:	4043119

    Коментар


    • Има няколко такива екземпляра и в този форум

      Коментар


      • Коментар


        • Mateev, 100% като вземеш едно нещо от едно място там вече то е дефицит, а там където го прехвърлиш то е в излишък. Защото така е направен механизма и той си работи прилично добре с повече знания, е направен. Който е открил нещо той го е премислил по добре и е продължил да мисли, което е довело до това да открие колко не чак толкова съвършенно е откритието му. Така че те знанията как съвсем леко да пипнат това несъвършенство и да го ускорят ги имат. Дори не става въпрос дали Русия ще загуби или спечели война, тя също е виновна че се е поставила да попадне в тази ситуация, но очевидно отдавна съжалява. Вече става съвсем друго положение, а САЩ не могат да подържат тези военни бази които са нацвъкали и това дори няма нищо общо с желанието на Русия. От 97 година е тяхното желание да обърнат инвестиционния поток и с действия само влошиха своята ситуация, с бездействие към момента щяха да са по добре.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Вероятността следващата зима в Европа да е небивало студена е почти 100%. ....
            100% е само вероятността Русия да загуби войната. Всичко останало са само мечти и надежди на психопати с мания за величие.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Вероятността следващата зима в Европа да е небивало студена е почти 100%. Русия има климатично оръжие и ще го използва, защото отношенията с Европа стават все по обтегнати и смятат че европейците ги предават. Неприятно е че руското климатично оръжие е много грубо и минумум 3 месеца ще е много як студ.
              Отново глупости на търкалета. Русия имат само могъща пропагандна машина. Всичко останало е една голяма лъжа и измама.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Какво като са ударили трансформатори, те удрят такива които са само военни цели да прекъснат захранването на работилници и заводи, които могат да ремонтират военна техника. Това го казаха, също и че няма причина в Киев да стоят без ток и да си го оправят и пуснат за часове биха могли. Те обаче предпочитаха да си държат хората на тъмно и студено с цел да ги покажат като страдалци и да получат помощи.
                Глупости на търкалета. Кръвожадните пияни орки изтребват жени и деца и разрушават жилищни сгради и гражданска инфраструктура. Това всичкото се нарича тероризъм.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  СССР го разпаднаха мирно без войни и сега САЩ успя да предизвика война между бивши негови части, което си е антицивилизационно.
                  Глупости на търкалета. Войната я предизвика един психясал кръвожаден бункерен дядка с мания за величие. Много ви се иска някой друг да ви е виновен за лайната, които изсрахте, но няма да го бъде. Цялата отговорност си е ваша и само ваша.

                  Коментар


                  • СССР го разпаднаха мирно без войни и сега САЩ успя да предизвика война между бивши негови части, което си е антицивилизационно.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Сега колко им струват те знаят много добре, щом тези частници които са шили скъпи униформи вече не шият скъпи униформи..така стоят нещата там по време на война. Русия и САЩ разполагат с тежки оръжия, а по една случайност знанията как да се направят са руски и имат надграждане за което САЩ не знаят явно. Войната ще бъде много тежка, САЩ няма да издържат, нито пък съюзниците им. Особенно след простотии за арестуване на Путин от някакъв мним съд. А и шанс да се забие клин между Русия и Китай е нулев, защото срещат се държавните глави на три държави и решават да се уговорят за мир сериозно и цивилизационно полезно, не се уговарят срещу някой който не е на срещата и стават мишени. Ще получат технологии за оръжия с които да се справят, на САЩ две войни им се разминава, третата едва ли защото вече им е писнало на някои от САЩ. Защо не си изтеглят базите и да се кротнат ? Никой няма да ги нападне.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • пълни глупости отново
                        1 снаряд за бм21 още преди 20 години струваше $6000; колко е производствената цена , няма значение , може и педесе стотинки…,
                        междудругото и украинци и руснаци по фронта не спират да се тупат с бм21. технология от преди 50 години….
                        тук идеята беше как трансформаторите на в киев се тупат с ракети по $500 хил

                        Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Нали рублите не били пари, производството е предимно държавно, оръжието е много по евтино от продажната му цена..струва снаряд 6000 хиляди когато някой дои яко държавата. На тях не им излиза и 500.

                        Коментар


                        • Нали рублите не били пари, производството е предимно държавно, оръжието е много по евтино от продажната му цена..струва снаряд 6000 хиляди когато някой дои яко държавата. На тях не им излиза и 500.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • хахахаха
                            е рублите не са ли пари, хахаха
                            1500$ викаш
                            че той 1 снаряд за бм21 е $6000 , а залпа е 40 броя. на всичкото отгоре комшийския транформатор не може да се удари с бм21

                            хахахаха, голям смях баце, лека вечер на новото дежурство

                            Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            И в ракетите им няма повече от 1500 долара части които внасят, другото е рубли.

                            Коментар


                            • И в ракетите им няма повече от 1500 долара части които внасят, другото е рубли.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Какво като са ударили трансформатори, те удрят такива които са само военни цели да прекъснат захранването на работилници и заводи, които могат да ремонтират военна техника. Това го казаха, също и че няма причина в Киев да стоят без ток и да си го оправят и пуснат за часове биха могли. Те обаче предпочитаха да си държат хората на тъмно и студено с цел да ги покажат като страдалци и да получат помощи.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X