IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• " В России в сутки пытались поджечь 20 военкоматов. Один из них подожгли дважды, - росСMИ "

бря нещо за 88% путкрепа щя мъцне ли някой необръснат?

Коментар

• бре тая тема не е ли за войната която не е война, според перамедалния?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

И за тях, ние, като раса, сме неправилни. Дай по-скромно.
        Абе много странно как нямаме претенции към китайци, корейци или японци. Е те уж друга раса, пък не раждат по 10 деца и после "Ма гледайте ни ги".

Мъчно ми е за всяко човешко същество, което страда. Абсурдно е да се раждат милиони на места без храна, питейна вода и с опустошителен климат. Това е ненужен автогеноцид и още по-безумно е, когато накрая аз съм виновен, при положение, че планирам деца според възможностите си да им осигуря поне приличен живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
          Дружинка "Провалени афродържави" се хванала на приказките на Русия за богатство без работа, реки от мед и масло и нов световен ред.

Според вас до колко време Боб Гелдоф ще трябва да прави концерт "United for Niger, Mali and Burkina Faso"?

Аз мисля, че 3 години е доста оптимален срок. Една година "С Русия ще завладеем света", една година отрезвяване и забогатяване само на подкупените политици, после около година за слаба реколта и хуманитарна криза.

Една и съща мотика толкова десетилетия и все се намира някой да я настъпи.

Тоя път не си познал....
          Не си познал за държавите и мотиката ....
          Всъщност май не е само този път . Имаш умението да пишеш глупости и лъжи ," спазвайки добрия тон "...
          Откъдето и да погледнеш Не са Това държавите които крадат другите или забогатяват с подкупни политици...
          Поинтересувай се за сина на Байдън и дейността му в украйна и после пак ела и нащракай горните безпочвени лъжи и празни надежди на враговете на РУСИЯ !!!

Този път NO PASARAN ..тепихчо....

Коментар

Мдам, жителите на гигантското Столипиново не са виновни за това, че са мързеливи, неорганизирани, раждат по 8 деца повече отколкото могат да си позволят и очакват някой да ги направи Швейцария.

Приключила е, Слава Богу, гнусотията на Леополд в Конго и подобни и от едни 50-на години африканците са господари на съдбата си. Айде да ги видим какво могат.

Само че накрая да не приплачат на лошия Запад за самолети с храна и СМС-кампании. Имат си нови приятели - претенциите към тях.
            И за тях, ние, като раса, сме неправилни. Дай по-скромно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Постът е обиден, макар и донякъде верен. Верен е, доколкото пишеш "провалЕНИ", а не "провалили се", т.к.тези страни, са столетия зверски експлоатирани, без дори минимален шанс да им е даден, за самостоятелно развитие, за образование и т.н.помпят им ресурсите, и без пари. Нечестно е. Обидно е да се твърди че, някой им бил обещавал да цъфнат обвържат без усилие. Няма такова нещо. Виж, че един нов световен ред, без американско и западно доминиране (т.е., където биха могли да балансират между световните лидери, вместо просто да лягат под единствен) би им дал повече възможности. Разбирам , (то и на мен ми се ще, ама няма) да сме "висшата раса" и трябва да признаем старанието на хората за по-добър живот. И не, не точно Русия ги тегли към дъното.
              Мдам, жителите на гигантското Столипиново не са виновни за това, че са мързеливи, неорганизирани, раждат по 8 деца повече отколкото могат да си позволят и очакват някой да ги направи Швейцария.

Приключила е, Слава Богу, гнусотията на Леополд в Конго и подобни и от едни 50-на години африканците са господари на съдбата си. Айде да ги видим какво могат.

Само че накрая да не приплачат на лошия Запад за самолети с храна и СМС-кампании. Имат си нови приятели - претенциите към тях.
              Last edited by mibova; 02.08.2023, 12:49.

Коментар

• Гледайте

https://www.youtube.com/watch?v=NdI4rw_RvnU

Коментар

• по Плану !!!

"сообщается о "очень мощном взрыве" в пгт Гвардейское в Симферопольском районе"
                  Ц ц ц

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                    Човекът отдясно: Има скъпи вили и къщи по целия свят и постоянно търси пари, пари и само пари.

Човекът отляво: Казва "пазете парите си, ние не се нуждаем от тях. Искаме Африка вече да не е гладна, жадна, свободна от колонизатори с достоен и нормален живот и ние ще се борим за това докрай"

Аз не знам, прави ли някому впечатление, колко остарял е Зе?

Коментар

Дружинка "Провалени афродържави" се хванала на приказките на Русия за богатство без работа, реки от мед и масло и нов световен ред.

Според вас до колко време Боб Гелдоф ще трябва да прави концерт "United for Niger, Mali and Burkina Faso"?

Аз мисля, че 3 години е доста оптимален срок. Една година "С Русия ще завладеем света", една година отрезвяване и забогатяване само на подкупените политици, после около година за слаба реколта и хуманитарна криза.

Постът е обиден, макар и донякъде верен. Верен е, доколкото пишеш "провалЕНИ", а не "провалили се", т.к.тези страни, са столетия зверски експлоатирани, без дори минимален шанс да им е даден, за самостоятелно развитие, за образование и т.н.помпят им ресурсите, и без пари. Нечестно е. Обидно е да се твърди че, някой им бил обещавал да цъфнат обвържат без усилие. Няма такова нещо. Виж, че един нов световен ред, без американско и западно доминиране (т.е., където биха могли да балансират между световните лидери, вместо просто да лягат под единствен) би им дал повече възможности. Разбирам , (то и на мен ми се ще, ама няма) да сме "висшата раса" и трябва да признаем старанието на хората за по-добър живот. И не, не точно Русия ги тегли към дъното.
                      Last edited by Pyramid; 02.08.2023, 12:11.

Коментар

• Дружинка "Провалени афродържави" се хванала на приказките на Русия за богатство без работа, реки от мед и масло и нов световен ред.

Коментар

• Хайде и Буркина Фасо по пътя на Нигер .... със РУСИЯ и Китай

Африка се издига

Запознайте се с Ибрахим Траоре, 35-годишният президент на Буркина Фасо: - Изгонени френски войски от Буркина Фасо - Забранен износът на уран и злато за Франция и САЩ - Създаване на силни регионални съюзи с Нигер, Гвинея, Мали и Алжир срещу западните нашественици

''Вагнер'' май не са целия екип във Беларусия ......

Коментар

• Човекът отдясно: Има скъпи вили и къщи по целия свят и постоянно търси пари, пари и само пари.

Човекът отляво: Казва "пазете парите си, ние не се нуждаем от тях. Искаме Африка вече да не е гладна, жадна, свободна от колонизатори с достоен и нормален живот и ние ще се борим за това докрай"

Коментар

• Това което мярнах е че много усилено са бомбардирани тази нощ пристанищните съоръжения в Одеса, хората от там пишат че цяла нощ не са спирали.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Дубрутру ребетки, няма ли някоя денацифицирана бръснарница?
                                сто метровия пушек по-долу, ви разказват че бил от треви(сибирския мълчи къф тоя вид треви ),
                                ама яко пушат тия у Севастопол

Коментар

Working...
                                X