If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Такива са ни админите, има и руснаци. Аз сложих лика на Хитлер защото имаше някой с лика на Сталин. Един ме забрани докато не разбере как да го махне. Но за форума и новините модераторите са различни и при новините си стои. Скоро научих че Путин преди една година е задранил абсолютно да се казва и една лоша дума против Сталин - онзи който започна Втората световна война заедно с Хитлер през септември 1939г.
нормално ли е всъщност да толерирате аватари с лика на Путин?
просто питане.......
Ако имаш предвид мен- защо не, какво му е на путин, не е убил 20 милиона нито дори 15000 човека в донбас. Опитва се да направи една държава велика- по неговите разбирания. Възхищавам му се- и не само аз, ако имаш предвид това. Има една анкета на сайта на нова ТВ- на кого вярвате- русия или украйна- на дали ще се изненадаш че около 70% от българите вярват на русия. Е разбира се добре че не пишат тук, че няма да смогвате
нормално ли е всъщност да толерирате аватари с лика на Путин?
просто питане.......
Такива са ни админите, има и руснаци. Аз сложих лика на Хитлер защото имаше някой с лика на Сталин. Един ме забрани докато не разбере как да го махне. Но за форума и новините модераторите са различни и при новините си стои. Скоро научих че Путин преди една година е задранил абсолютно да се казва и една лоша дума против Сталин - онзи който започна Втората световна война заедно с Хитлер през септември 1939г.
Много ми е любопитно защо от герба на Украйна са изведени художествено руни, които приличат на руните на СС? На СС са двойни, а на герба са тройни. Защо не ми приличат на пергел и шмиргел, примерно?
Щото си есесовец, а не шмиргелист Нормалните хора не търсим СС навсякъде.
Коментар