Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
bertram, Русия 99% съм сигурен че ще се самоизолира, с Путин или без него пътя и минава през самоизолация. Те благодарение на санкциите си имат производство някакво, ако нямаха санкции както изнасят яко суровини при затварянията покрай пандемията щяха да са много зле. Интересното е после, като ни грабнаха с пандемията съм сигурен че имаше хора които в един момент завидяха на С.Корея, всички броят заразените , а при тях вирус няма. Та тази ситуация като се е почнало пак ще се повтаря и пак ще се изживява.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Глей ся тука кво става. Новина от днеска. И не е само туй.
Минпромторг утверждает, что дефицит подгузников и женских прокладок России не грозит
В России не будет дефицита подгузников и женских прокладок, считают в Минпромторге. У российских производителей есть запас продукции и сырья для производства.
«Сейчас в России существует более 15 предприятий, выпускающих женские прокладки, а также детские и взрослые подгузники. Например, компания Essity с производством 10 миллионов штук в месяц подгузников Tena Original и 30 миллионов штук в месяц прокладок Libress имеют запасы необходимого сырья и готовой продукции, что позволит избежать дефицита»,— сообщили «Прайму» в Минпромторге.
В ведомстве добавили, что нехватки продукции в магазинах можно избежать, если покупатели будут делать покупки как обычно, а не запасаться впрок.
Ранее маркетплейсы подняли цены на подгузники и женские прокладки из-за большого спроса. Также покупатели жаловались, что в магазинах не хватает этой продукции.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Виж сега, не съм Путинист, но това което си постнал е доказан фейк... очаквам да се извиниш когато установиш че и тук си бил заблуден. По-кротко.Но вероятно ще го направя само аз. Не ми се сърди за мнението, но отвсякъде виждам само смърт и разруха там. Какво да мисля? Всички медии в целия свят да са се наговорили не ми се струва логично...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеИ днес се размина без цивилни жертви. Това е най-нежната армия в света!Last edited by desperado; 16.03.2022, 20:35.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Щом казваш, че си заблуден, в такъв случай имаш от мен ИЗВИНЯВАЙ! Но какво общо с форекс пазара има темата имат белоруските банки. Естествено че в такава ситиация ще има някакви мерки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не очаквах да су толкова тъп! В момента ако искам да купя рубли с 2 клика на мишката мога да купя колкото си искам на 96,5. И докато го пиша е вече 96,12
Минпромторг утверждает, что дефицит подгузников и женских прокладок России не грозит
В России не будет дефицита подгузников и женских прокладок, считают в Минпромторге. У российских производителей есть запас продукции и сырья для производства.
«Сейчас в России существует более 15 предприятий, выпускающих женские прокладки, а также детские и взрослые подгузники. Например, компания Essity с производством 10 миллионов штук в месяц подгузников Tena Original и 30 миллионов штук в месяц прокладок Libress имеют запасы необходимого сырья и готовой продукции, что позволит избежать дефицита»,— сообщили «Прайму» в Минпромторге.
В ведомстве добавили, что нехватки продукции в магазинах можно избежать, если покупатели будут делать покупки как обычно, а не запасаться впрок.
Ранее маркетплейсы подняли цены на подгузники и женские прокладки из-за большого спроса. Также покупатели жаловались, что в магазинах не хватает этой продукции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Когато наречеш заблуден човек "тъп" сигурно ти олеква ?
Ако искаш коментирай в статията по-долу, че журналистите са тъпи ?
Само да не се окаже накрая, че тъпият си ти ?
Коментар
-
Interactive Brokers
Аз не бих купувал, защото ако путин не слезе от власт интересното за Русия тепърва започва, а и да слезе пак ще ги разкостят и изкупят на безценица и запада и Китай.
иначе джуджака почти е победил запада икономически https://tass.ru/politika/14094987това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Специално за "умното" парче:
Според новото решение резиденти (руски юридически лица и индивидуални предприемачи) могат да получават до 5000 долара или еквивалента им в евро, лири и йени. Тези пари могат да се дават само за разходи за командировки в чужбина, а таванът се увеличава при особени слуачи с искане на съответната банка към регулатора. Ограниченията ще са в сила до 10 септември.
- 1 like
Коментар
-
Не очаквах да су толкова тъп! В момента ако искам да купя рубли с 2 клика на мишката мога да купя колкото си искам на 96,5. И докато го пиша е вече 96,12
Ако искаш коментирай в статията по-долу, че журналистите са тъпи ?
Само да не се окаже накрая, че тъпият си ти ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Те не се мъчат да го смелят, поне не мнозинството
Тези, за който е несмилаемо, остават все по-малко в русия, масово мислещите хора напускат русия, накрая май наистина ще стане една огромна северна корея
Коментар
Коментар