За Магарков
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАбе говорих с едни руснаци скоро и всички искат да са негри в щата Алабама...
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Браво на Путин Нови успехи
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Браво на Путин Нови успехи
Два от най-модерните бойни самолети на въоръжение в света ще бъдат разположени на авиобаза "Граф Игнатиево" през април и май. Нидерландия изпраща свои F-35 в отговор на растящата руска заплаха около Украйна.
Страната е готова е да снабди Киев с отбранителни оръжия и обмисля и да помогне на украинската армия с военни инструктори. Вече се сглобява екип за кибер защита, която да помага на украинците срещу хакерски атаки като тази от миналата седмица, блокирала сайтовете на няколко институции.
http://ttolk.ru/?p=4688
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнениевойната в Украйна - Русия,
окончателно ще ни изведе от NATO/OTAN
Що ли огледалните маркери са характерни за изографисване на сатанински свастики, като обърнатия пентаграм, например
тик так тик так
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Старост-нерадост е тяхната, не помнят как Тръмпоний се сдърли с Чайната преди 4 години, и пак бълнуват.
да е жив и здрав
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнениевойната в Украйна - Русия,
окончателно ще ни изведе от NATO/OTAN
Що ли огледалните маркери са характерни за изографисване на сатанински свастики, като обърнатия пентаграм, например
мале мале какво Ви чака кремлинските петоколонници
тик так тик так
РАЗПАДА на расиа ИДВАААААААААААААААА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosyo Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, това снимка на приятелката ти, жена ти, ли е?
това в следствие на опиати ли е постигнато? наркотици?
аз съм любител на животните и го смятам за недопустимо да се ползват за мезе, дори и от наркомани!
Независимо от нивото на предвоенната ситуация Украйна - Русия.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, това снимка на приятелката ти, жена ти, ли е?
това в следствие на опиати ли е постигнато? наркотици?
аз съм любител на животните и го смятам за недопустимо да се ползват за мезе, дори и от наркомани!
Независимо от нивото на предвоенната ситуация Украйна - Русия.Last edited by Kosyo; 22.01.2022, 20:44.
Коментар
-
СМИ: США в понедельник начнут эвакуацию семей дипломатов на Украине
https://ria.ru/20220122/evakuatsiya-1769076079.html
Накануне телеканал CNN со ссылкой на источники передавал, что посольство США в Киеве попросило Госдеп разрешить всем представителям неосновного персонала и их семьям уехать, а эвакуация, скорее всего, начнется на следующей неделе.
Как сообщал CNN, президент Украины Владимир Зеленский обсудил этот вопрос с госсекретарем Энтони Блинкеном и заявил ему, что эвакуация будет "чрезмерной реакцией".
- 1 like
Коментар
Коментар